bobi Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 16:46, Topkan napsal: To je. Na druhou stranu jsem ale dostal ferovou nabidku. Kdyz nebudu chtit zaplatit, muzu zadara na tridenni exkurzi do mistniho napravneho zarizeni... A to se vyplati! Tak pokud zrovna nikam nespěcháš .Zase o jednu zkušenost víc,no (já vím,mně se to tlemí,že" -sorry)
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 16:35, Filip.J napsal: Takže jim to tam evidentně funguje, na rozdíl od nás.a fest. Tam si venku ani nezakouříš, ani nesníš párek
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 16:54, JaRooN napsal: Za krátký čas už byla bývalá...U mně by to nebyl ani ten krátký čas. Po zjištění kufr před dveře a Abfahrt sofort.
Filip.J Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 17:12, Frostie napsal: a fest. Tam si venku ani nezakouříš, ani nesníš párekTy jo, chodníky beze smradu a nášlapných pastí. Že jsem se tam už dávno neodstěhoval! Pro mě fakt ideální.
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 17:17, Filip.J napsal: Ty jo, chodníky beze smradu a nášlapných pastí. Že jsem se tam už dávno neodstěhoval! Pro mě fakt ideální.jen je tam krapet draho a vlastnictví auta ti schvaluje stát....
Potkan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 17:09, bobi napsal: Tak pokud zrovna nikam nespěcháš .Zase o jednu zkušenost víc,no (já vím,mně se to tlemí,že" -sorry) Coz o to, zkusenost by to byla asi zajimava. Akorat si neumim predstavit sefa, jak by se tvaril, kdybych mu rekl, ze si beru 3 dny volna, abych mohl do basy ...v pohode, jak nejde o zivot jde o h....
Filip.J Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 17:18, Frostie napsal: jen je tam krapet draho a vlastnictví auta ti schvaluje stát....Škoda těch aut, ale přemýšlím, jestli to čisto a draho nějak nesouvisí
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 17:30, Filip.J napsal: Škoda těch aut, ale přemýšlím, jestli to čisto a draho nějak nesouvisí řekl bych, že ne. Je to o mentalitě a výchově a souvisí to i s málem vody a místa.
MadButcher Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 31. 10. 2016 v 15:07, Topkan napsal: Pokuta 630 CHF za pozdni prejeti do odbocovaciho pruhu, kde uz nebyla prerusovana, ale zacinala plna cara (exit z dalnice). Kua za to uz mohly byt pekny hodinky na litacku, rocni permice do fitka nebo deset flasek Zacapy. Pritom jsem nikoho neohrozil, ba ani neomezil. Bezva, ja jel ted uz za tmy z Prahy domu, a na dalnici, na zacatku pripojovaciho pruhu od benzinky, zase parkoval nejaky kamionisticky ko.ot, takze ho ostatni kamiony odjizdejici z te benzinky musely v temer nulove rychlosti objizdet pravym pruhem dalnice misto aby jely a zrychlovaly v tom pripojovacim... kolik by sakra takovyhle idiot dostal ve Svycarsku pokutu? 630.000 CHF? Dyt je to o zivot tohleto...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) V 31. 10. 2016 v 18:53, MadButcher napsal: Bezva, ja jel ted uz za tmy z Prahy domu, a na dalnici, na zacatku pripojovaciho pruhu od benzinky, zase parkoval nejaky kamionisticky ko.ot, takze ho ostatni kamiony odjizdejici z te benzinky musely v temer nulove rychlosti objizdet pravym pruhem dalnice misto aby jely a zrychlovaly v tom pripojovacim... kolik by sakra takovyhle idiot dostal ve Svycarsku pokutu? 630.000 CHF? Dyt je to o zivot tohleto...von to třeba nemusel bejt kokot jenom mu to tam prostě zdechlo .... napadlo tě to ? Upraveno 31. října 2016 uživatelem YPO
MadButcher Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Napadlo, ale jen asi tak na dve vteriny: 1) neblikal varovnyma, cele auto zhasnute, nevidel jsem tam zadny pohyb, nikde zadny trojuhelnik, 2) je tam celkem rovinka takze bylo videt ze tam stoji dyl nez dve sekundy nez znova nastartuje 3) parkoviste u benzinky bylo plne 3) takhle tam kamionisti parkuji docela castoZ toho mi vysel jenom jeden jediny zaver...
Klotzman Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 V 31. 10. 2016 v 19:56, Conrad napsal: Nesudte nahodile praví písmoTo mi připomělo tydle reklamy:https://www.youtube.com/watch?v=uNdapXryZ98
petik16 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Tak dnešný deň ma naozaj dojal... Zobudím sa ešte opitý zo včera na to, že sme vytopili troch susedov (z toho jedného z vedľajšej brány a pod nami sú susedia na dvojtýždňovej dovolenke niekde na lodi, boli u nich ich deti tak majú dve steny mokré). To by bolo ešte v pohode, keby som neprišiel na to že musím vybrať zamurovanú rohovú vaňu. Takže demolácia vane, na trikrát do Hornbachu, problém za problémom keďže 15ročná kúpelňa, akooo lepší budíček som si predstaviť ani nemohol... Bude pol piatej a my stále bez vody... Už len ale tesnenie hodiť na sifon a bude dobre, akurát že bez vane kým nezriešim silikon a lepidlo na kachličky. Ešte že máme aj ten sprchový kút no...
VS Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 14 dní vybírám sluchátka, i když je vlastně vůbec nepotřebuji. Nakonec objednávám. V pondělí e-mail, že odchází balík, dneska 2 maily a 2 SMS od pošty, že mi doručují balík. Psychicky připraven na to, že mě čeká 2 km cesta na poštu vidím poštovní auto. Tak je zastavím a ptám se, jestli pro mne nemá balík. Pošťák s úsměvem říká, že má dokonce dva balíky, se stejným číslem, ale že mi je nemůže dát a musí je poslat zpátky, protože to není možné. Tak volám prodejci. Ten je potěšen, že se našel ztracený balík, který od rána hledá. Volal na poštu, aby vrátili jen jeden, ale nejde to. Takže oba půjdou zpátky a pak ho musí poslat znovu. No nevím, co po absolvování trojitého doručování z toho balíku zbude. Dřív, než v pondělí to nebude, tak jsem vyhrabal svoje první sluchátka a jdu hledat krystal galenitu.
martar Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Ta integrovaná bílá jarmulka nemá chybu
straspol Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 V 1. 11. 2016 v 16:16, martar napsal: Ta integrovaná bílá jarmulka nemá chybu Vypadá to spíš jako taková ta elektroda co se pod ní strká houbička namočená do solného roztoku, než přečtou rozsudek a otočí takovou tou hnusnou pákou...
Doporučené příspěvky