Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přesně... Skončit jako Vincent bych fakt nechtěl... Nikdy nevíte, kdy se Bruce vrátí pro hodinky... :D

Myslíš tyto hodinky? :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=LQOhtLGI9lc

Upraveno uživatelem Petr_P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A statisticky se tam nic takového opravdu neděje.

A jses si jisty, ze mezitim je pricinna souvislost. Ja bych spis rekl, ze je to dany vyspelosti spolecnosti a kdybys rozmistil hromadu zbrani mezi uvedomele obcany treba u nas (nebo obecne na vychod od toho Svycarska), tak kriminalita, kde se vyskytne strelna zbran, spis naroste...

Tado, moc neverim, ze v situaci kdy naprosto necekane zacne osoba v uniforme palit do davu nepripravenych lidi, tak bys zachoval natolik chladnou hlavu, ze bys byl schopen tu zbran smysluplne pouzit (coz ani nemusi nutne znamenat, ze pachatele na fleku odstrelis). Spis by sis pustil do kalhot (to neni osobni, ja bych si asi pustil taky :)).

Odkaz ke komentáři

A jses si jisty, ze mezitim je pricinna souvislost. Ja bych spis rekl, ze je to dany vyspelosti spolecnosti a kdybys rozmistil hromadu zbrani mezi uvedomele obcany treba u nas (nebo obecne na vychod od toho Svycarska), tak kriminalita, kde se vyskytne strelna zbran, spis naroste...

Tado, moc neverim, ze v situaci kdy naprosto necekane zacne osoba v uniforme palit do davu nepripravenych lidi, tak bys zachoval natolik chladnou hlavu, ze bys byl schopen tu zbran smysluplne pouzit (coz ani nemusi nutne znamenat, ze pachatele na fleku odstrelis). Spis by sis pustil do kalhot (to neni osobni, ja bych si asi pustil taky :)).

Jen abys ho nepodcenil. Je to přeci demigod, z 1911 by ho trefil z 200 metrů do levýho oka jako prd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

No, rozhodně bych ale měl vetší šanci zbraň smysluplně použít, než ten kdo žádnou nemá, ano nebo ne?

Odkaz ke komentáři

No, rozhodně bych ale měl vetší šanci zbraň smysluplně použít, než ten kdo žádnou nemá, ano nebo ne?

Potíž je v tom,že u tebe bych se obávál,že spíše trefíš zasahující vrtulník a pak by jsi musel své brilantní právnické schopnosti použít u soudu při obžalobě ze spolupachatelství

Odkaz ke komentáři

Hele pánové, vím že je tada jak Božen Němec, ale že mu nedáte ani na chvíli pokoj a šikanozně tu je každný druhý post v duchu osobních útoků na jeho osobu, to mi přijde už dost ubohé. Jen na posledních pár stranách tohoto vlákna jsem si přečetl že je idiot, magor, porušuje zákony, posral by se, mele sračky, dostane na srazu do rypáku atd. Už se na to vys...

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Potíž je v tom,že u tebe bych se obávál,že spíše trefíš zasahující vrtulník a pak by jsi musel své brilantní právnické schopnosti použít u soudu při obžalobě ze spolupachatelství

Zkušenost z honu? :)

azeppelin: Hele, když je to baví, tak co? Mě to nějak neuráží, myslím si o nich svoje a jestli mi Horhe chce dát do rypáku, má stejnou šanci jako kdokoliv jinej na tomhle světe... :)

Horhe: To je jen nalepovací :)

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

azeppelin: Hele, když je to baví, tak co? Mě to nějak neuráží, myslím si o nich svoje a jestli mi Horhe chce dát do rypáku, má stejnou šanci jako kdokoliv jinej na tomhle světe... :)

Vono to je nebezpecny hlavne z pravniho hlediska... Myslim , ze jedinej kdo by Tadovi mohl dat beztrestne pres hubu je asi myslim Spiderer... tudle tady psal jak ma velkej handicap. To by mohlo byt fer.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Vono je to hlavně z poza klávesnice ještě na vyšší úrovni trapnosti než teoretizování o použití zbraně.

Hlavně od lidí, kteří zbraň nikdy v ruce nedrželi. :) Kritiku ohledně použití zbraně a podobně má cenu poslouchat jen od lidí, kteří alespň mají zbrojní průkaz a občas si vystřelí.

Odkaz ke komentáři

Hlavně od lidí, kteří zbraň nikdy v ruce nedrželi. :) Kritiku ohledně použití zbraně a podobně má cenu poslouchat jen od lidí, kteří alespň mají zbrojní průkaz a občas si vystřelí.

To s tím potom musíš ale na fórum o zbraních.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...