Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Naprosto bezdůvodně omezit 1200 řidičů a další lidi, kteří jeli s nimi, aby našli 7 smažek? Ti ostatní měli stopové množství, takže jim vlastně nic moc nehrozí a určitě nebyli pod vlivem.

Odesláno

Co přijde teď kybernetiku? Budeš volat po legaizaci drog? Nebyls mezi těma kontrolovanýma?

Jo a s*e* mě tablet, neukáže všechny fotky z paměťový karty, krám jeden.

Co to meleš? Tobě přijde v pořádku de-facto zadržet na několik hodin bez důvodu 1200 lidí? Když uděláš domovní prohlídku v 1000 bytech, v kolika myslíš, že najdeš trávu, nebo jiný drogy? Podle tvojí logiky to tedy bude ospravedlnitelný?
Návštěvník LukeD
Odesláno

Serou mě lidi, co při každém náznaku větší kontroly vyřvávají cosi o fašismu a jak moc je to sere.

To já když jdu občas někde po vesnici kolem brutálně kouřících komínů, přičemž smrad z nich jdoucí nevěstí nic dobrého, bych klidně toho "fašismu" trochu přidal a kontroloval - a případně pokutoval - bych milé PETkami a jiným svinstvem topící spoluobčany až by se zelenalo. Beztak si ti ovčani bez mozku nic jiného nezaslouží...

Odesláno

LukeD: Promiň, ale omezit 1200 řidičů, zastavit Jižní spojku v obou směrech a zabít dopravu v celé Praze v pátek ti přijde normální? Mě teda ne...

Odesláno

LukeD: Promiň, ale omezit 1200 řidičů, zastavit Jižní spojku v obou směrech a zabít dopravu v celé Praze v pátek ti přijde normální? Mě teda ne...

Jak píšu, ta akce samotná je zvěrstvo, ale děsí mě kolik lidí tomu tleská. Nerozumím, nechápu.
Odesláno

Tzv. zadržela 1 200 lidí na několik hodin?

"v rámci níž zkontrolovala celkem 1 575 lidí, 1 262 aut, 24 squatů a ubytoven a 33 bazarů, zastaváren a provozoven sběrných surovin"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zatah-policie-praha-4-jizni-spojka-dli-/domaci.aspx?c=A161126_174517_domaci_hro

Jsou zkrátka lidé co nadávají na všechny a na všechno. Vidim to v práci, lidi dělají bordel, přestupují zákony v menší či větší míře, ale hubu mají otevřenou na všechny kolem. Tak už to prostě chodí.

No a jestli ti vadí ta policejní akce máš možnost jako občan ČR podat stížnost na příslušná místa. Udělal jsi to?

Já reagoval především na těch 1200 aut a lidi v nich. Stížnost jsem nepodal, protože znám zákon a vím, že díky "pátrání po hledaných osobách" to fízli obhájí. To ale neznamená, že je to tak správně.
Odesláno

Ve státech mě za pět let policajti nikdy bezdůvodně nezastavili. Pouze pokud jsem jel rychle, nebo střihl červenou. Ale buzerační kontroly? Ani omylem, takže z mýho pohledu jsou fízlové v týhe zemi na stejný úrovni s jiným parazitujícím xindlem, cikánama, nebo smažkama, co mi vybíraj po nocích autorádia.

A LukeD je další putující do mýho ignore listu, protože z těch sraček co tu vyzvracel se mi regulérně zvedl žaludek.

Bohužel zmetků co by chtěli spasit svět klackem je tohle smutný království plný.

Odesláno

Ve státech mě za pět let policajti nikdy bezdůvodně nezastavili. Pouze pokud jsem jel rychle, nebo střihl červenou. Ale buzerační kontroly? Ani omylem, takže z mýho pohledu jsou fízlové v týhe zemi na stejný úrovni s jiným parazitujícím xindlem, cikánama, nebo smažkama, co mi vybíraj po nocích autorádia.

A LukeD je další putující do mýho ignore listu, protože z těch sraček co tu vyzvracel se mi regulérně zvedl žaludek.

Bohužel zmetků co by chtěli spasit svět klackem je tohle smutný království plný.

Amen
Návštěvník Zmizík
Odesláno

.................

Jsou zkrátka lidé co nadávají na všechny a na všechno. Vidim to v práci, lidi dělají bordel, přestupují zákony v menší či větší míře, ale hubu mají otevřenou na všechny kolem. Tak už to prostě chodí.

No a jestli ti vadí ta policejní akce máš možnost jako občan ČR podat stížnost na příslušná místa. Udělal jsi to?

Velké samoodhalení: krtenek pracuje u Městské policie. Všechno tomu odpovídá. Ale krtenku, bacha na psychotesty - jestli vám tam něco takovýho někdy vůbec dělaj.

Odesláno (upraveno)

Velké samoodhalení: krtenek pracuje u Městské policie. Všechno tomu odpovídá. Ale krtenku, bacha na psychotesty - jestli vám tam něco takovýho někdy vůbec dělaj.

Mě hlavně pobavilo, že zrovna on si ztěžuje, že lidi nadávají. Nepamatuji si jediný jeho post, kde by se do někoho nenavezl. Upraveno uživatelem Pavelpu27
Návštěvník LukeD
Odesláno

JaRooN: Po pravdě, tuhle akci samotnou nekomentuju, protože tomu opravdu nerozumím. Spíše mi to připomnělo, jak často tu někteří vyskakují při sebemenším náznaku zavedení nějaké kontroly, jak často se tu kdekdo ohání fašismem apod. Taková ta klasika ve stylu stát je veřejný nepřítel číslo jedna.

Jinak pokud byla tahle akce výjimečná a nebude se dít co druhý den, tak jak se vlastně liší od klasické zácpy způsobené kupř. zúžením pruhů? Lidé si pak také postojí kolikrát i několik hodin, zanadávají nad nesmyslností zúžení do jednoho pruhu na dálnici a pak se jede zase dál...

ad Americkej: A z tohohle je mi smutno. Jakmile má někdo byť jen trochu odlišné vnímání světa, trochu odlišné názory, šup s ním do ignore listu, ať ho nedejbože nemusím číst. Jak prosté, milý Watsone.

Odesláno

JaRooN: Po pravdě, tuhle akci samotnou nekomentuju, protože tomu opravdu nerozumím. Spíše mi to připomnělo, jak často tu někteří vyskakují při sebemenším náznaku zavedení nějaké kontroly, jak často se tu kdekdo ohání fašismem apod. Taková ta klasika ve stylu stát je veřejný nepřítel číslo jedna.

Jinak pokud byla tahle akce výjimečná a nebude se dít co druhý den, tak jak se vlastně liší od klasické zácpy způsobené kupř. zúžením pruhů? Lidé si pak také postojí kolikrát i několik hodin, zanadávají nad nesmyslností zúžení do jednoho pruhu na dálnici a pak se jede zase dál...

ad Americkej: A z tohohle je mi smutno. Jakmile má někdo byť jen trochu odlišné vnímání světa, trochu odlišné názory, šup s ním do ignore listu, ať ho nedejbože nemusím číst. Jak prosté, milý Watsone.

Ona ta akce už byla potřetí. Můj názor je, že stát - policie by se měl do lidí montovat v minimální míře a jen tehdy, když něco provedou.
Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Ona ta akce už byla potřetí. Můj názor je, že stát - policie by se měl do lidí montovat v minimální míře a jen tehdy, když něco provedou.

No, a když někde dojde k nějaké teroristické akci, tak také zastáváš názor, že by se měla policie montovat do lidí jen tehdy, až/pokud něco provedou? Nebo naopak patříš k těm, kteří nadávají na to, že nikdo nic neudělal, aby se tomu zamezilo?

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

No, a když někde dojde k nějaké teroristické akci, tak také zastáváš názor, že by se měla policie montovat do lidí jen tehdy, až/pokud něco provedou? Nebo naopak patříš k těm, kteří nadávají na to, že nikdo nic neudělal, aby se tomu zamezilo?

Proti terorismu se nebojuje tímhle. S tím rizikem dokážu žít.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Luke ale to už si teď děláš srandu.. 

Odesláno (upraveno)

Uzavřít jižní spojku a kontrolovat masivně řidiče muže jen chorej mozek. Ale gratuluju, ze našli těch 14 lidi pod vlivem :-) Kdyby udělali zátah na Vaclavaku, našli by třeba i 14 dealerů. Ale to by nebylo tak opulentni a blbeckove by nemohli hlasitě tleskat!

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...