Americkej Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Já to vidím opačně. Ty materiály v tak velké ploše a tak absurdně tenké vydrží neuvěřitelně hodně. To je právě relativita. Třeba kdysi jsem si myslel (před érou mobilů) o telefonních budkách: Na to, že je nikdy nemyjou, jsou docela překvapivě čistý! Teta povidá, ale voni je mejou, viděla jsem noční směnu, co to dělala popořadě v ulici. Tak odpovídám, teda, jestli je mejou, tak jsou fest zasraný. No a můj telefon na to jak je výkonnej, úžasnej a hájtech skvělej, vydrží hovno. Tedy pád ze stolu na dlažbu je pro něj konečná. Compact verze, která by měla bejt jakože ještě lepší, co se odolnosti týče. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Americkej
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Chce to futrál s deklíkem na displej. To hodně pomáhá.
Návštěvník LukeD Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Anebo fakt tlačítkový telefon a srat na nějaké moderní tentononc. Pokud tedy jednomu stačí internet pouze v PC. Kdybych měl spočítat, kolikrát mi už spadl můj Sony Ericsson W995, tak nemám šanci se dopočítat. Omletý je jako kdybych ho nechal bombardovat štěrkopískem a stejně furt drží a funguje. Už víc jak 6 let! Displej s krycí folií bez poskvrny a nabitý mi pořád vydrží minimálně tři čtyři dny, o čemž si všechny ty placky můžou nechat tak maximálně zdát.
Karlos Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Americkej: Moc v tom paralelu nevidím.Mobil je tenká věcička, tak můj rozum a moje životní zkušenosti mi říkají, že pevnost nemůže být kdovíjaká. Z plastů, destičky s čipy a tenounkých destiček křemíku a skla sešrouboubovat něco pevného a nerozbitného prostě nejde. Přesto to lidi očekávají.Zkus shodit tabuli skla ze stolu.
Americkej Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Zkus shodit tabuli skla ze stolu. Zkus shodit ze stolu tabuli plechu.Hele, ať dělaj displeje třeba z rybí měchuřiny, koho to zajímá? S tím ať se popasuje vývojář technolog. Mě zajímá jenom výsledek. Je to blbost co tahaj všichni po kapsách a všem to i sem tam padá.
Karlos Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Udělat to nerozbitné prostě nejde. A kdo čeká zázrak, nebo že konstruktér popře fyzikální zákony a vlastnosti materiálů, tak je naivní.
Americkej Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 S takovou by se lidstvo do kosmu nedostalo.
Karlos Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Tak si nech udělat přední část z té tabule plechu, pak ti nepraskne
Americkej Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Nebo z hajzlpapíru, ten taky nepraská.
pebe Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Nebo z hajzlpapíru, ten taky nepraská. asi by to mělo horší voděodolnost
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 asi by to mělo horší voděodolnostTak z vlozky.
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Tak z vlozky. Ale jedině s křídlama, aby to umělo létat ze stolu...
Tittus Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Jeden dement začne stahovat torrenty, neumí si omezit download, vytíží linku a zasekne internetové připojení celé firmě. Když za ním jdu, pokouší se zapírat, protože netuší, že ho mám dohledaného podle IP.
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Dneska si dám černé pivo. R.I.P. František Peterka.
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) A jéje...no ale natáhl to slušně. Tož na něho:https://www.youtube.com/watch?v=FEkhtyeamYEhttps://www.youtube.com/watch?v=4K47g4UduPo Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Klotzman
Zlý Jabko Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Jeden dement začne stahovat torrenty, neumí si omezit download, vytíží linku a zasekne internetové připojení celé firmě. Když za ním jdu, pokouší se zapírat, protože netuší, že ho mám dohledaného podle IP. Tak nastav firemní připojení na torrentovej zakazovač, to by mělo jít.
Tittus Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Tak nastav firemní připojení na torrentovej zakazovač, to by mělo jít. Já zase nechci bejt takovej nelida, mám tady pár cizinců a když si chtějí stáhnout nějakej seriál nebo film, na kterej se jinak nepodívají, tak mi to nevadí. Ale vytížit celou linku, to teda ne. Dostal přes prsty a budu si na něj dávat bacha.
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Dneska si dám černé pivo. R.I.P. František Peterka. Dneska si dám černé pivo. R.I.P. František Peterka.Pan herec,večer si dám jednoho ferneta navíc.
ivan_989 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Uz dvadsat (kalendarnych) dni mi putuje sveter z countryattire a furt nic. Tak som sa tam spytal ze co oni na to a zevraj royal mail caka dvadsat (pracovnych) dni a potom zacnu riesit ze co sa stalo. Myslite ze to este moze dojst alebo sa to stratilo pripadne niekomu po ceste ten sveter padol ako uliaty ?
Návštěvník LukeD Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Kus psího exkrementu, který jsem si právě na jedné z podrážek přitáhl až do bytu, potažmo všichni ti pojebaní pesjskaři, co je po těch svých čoklech neuklízí. Máchal bych jim v tom držky, kdyby to jen trochu šlo...
Doporučené příspěvky