Návštěvník LukeD Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Úzce souvisí, doporučuji přečíst:http://dfens-cz.com/bude-20-let-basy-za-dopravni-zklidnovani-dost/ Dík za odkaz, zajímavé čtení. Luke ale to už si teď děláš srandu.. Je to špinavá práce, ale někdo to dělat musí, když to ostatní berou tak vážně.
VitekB Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 To zužování třeba v Holešovicích mě hodně rozesmutnilo. Viděl jsem tam jednoho cyklistu. Za celou dobu... Třeba od Vltavský se asi podle Automatu zjeví kdesi na mostě (snad si nemyslí, že nějaký sebevrah pojede už od Hl. n.), pak si užije 200m cyklostezky, eh . Kvůli pár lidem taková zhovadilost. Zácpy tam byli předtím, ale nad smysluplností tohoto zúžení si musí klepat na čelo každej cyklista.
JAJA Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Zjevně je hodně lidí, kterým by vyhovovalo bydlet v policejním státě. Přece oni nic špatného nedělají, tak se jich to netýká...
Radimk Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Hrozné sračky tady.. Použít slovo fašizmus za policejní kontrolu je krásným obrazem stavu povědomí ( hlavně teda autora)Kolik trvá kontrola? 3-5 minut.. zdržení komplet 10 minut? Jaká hrůza zdržet totálně zaneprázdněného pražáka ( omluva, to je dáno jen lokací kontroly). Možná špatně zvolený čas, ale jinak dělají konečně co mají. Nemám rád vysmažené ožralce
utrejch Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) Hrozné sračky tady.. Použít slovo fašizmus za policejní kontrolu je krásným obrazem stavu povědomí ( hlavně teda autora)Kolik trvá kontrola? 3-5 minut.. zdržení komplet 10 minut? Jaká hrůza zdržet totálně zaneprázdněného pražáka ( omluva, to je dáno jen lokací kontroly). Možná špatně zvolený čas, ale jinak dělají konečně co mají. Nemám rád vysmažené ožralce Rikat fasismus je jedna vec. Ale co to o tobe rika, ze si myslis, ze kdyz zastavis kazdy auto na pet minut na miste kde jezdi tisice aut, tak vzknine zacpa celkove dlouha 10 minut? edit: kdyz bych se nekdy stal urednikem, tak bych z pleziru sikanoval takove, jako je krtenek a lukeD. Takovy co si mysli, ze jsou cisti, ti maj urednici urcite nejraci. Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem utrejch
geometr Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Poučné čtení o lidech tady takhle při nedělním dopoledni, akorát smutné.
Radimk Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Rikat fasismus je jedna vec. Ale co to o tobe rika, ze si myslis, ze kdyz zastavis kazdy auto na pet minut na miste kde jezdi tisice aut, tak vzknine zacpa celkove dlouha 10 minut? Já ten čas plácnul, jen jako provokci.. kolik tevá kontrola na cestě?? Odhadem do minuty? ? Mě jen vadí na jakoukoliv zvýšenou kontrolu vyřvávat, že jde o fašizmus..Btv občasná praktika na Sk dálnici- fyzická kontrola známek na dálnici, sn?žen? rychlosti, uzavření na jeden pruh... to by některým zdejším asi praskla cévka, co?
SCIFI Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Já ten čas plácnul, jen jako provokci.. kolik tevá kontrola na cestě?? Odhadem do minuty? ? Mě jen vadí na jakoukoliv zvýšenou kontrolu vyřvávat, že jde o fašizmus..Btv občasná praktika na Sk dálnici- fyzická kontrola známek na dálnici, sn?žen? rychlosti, uzavření na jeden pruh... to by některým zdejším asi praskla cévka, co?radime asi nejsi z prahy ty minuto. na jižní to bylo kolem hodiny a navazující komunikace podobně. tvl minuty se poseru. jak tě taková pitomost může napadnout vůbec
JaRooN Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Já ten čas plácnul, jen jako provokci.. kolik tevá kontrola na cestě?? Odhadem do minuty? ? Mě jen vadí na jakoukoliv zvýšenou kontrolu vyřvávat, že jde o fašizmus..Btv občasná praktika na Sk dálnici- fyzická kontrola známek na dálnici, sn?žen? rychlosti, uzavření na jeden pruh... to by některým zdejším asi praskla cévka, co?Srovnáváš nesrovnatelné. Zúžení, snížení rychlosti a plynulá kontrola bez zastavení provozu se dělá v celé Evropě. Nevznikají zácpy, jede se dál. Zastavit dopravu na páteřní silnici přes hlavní město státu v pátek je špatný vtip.
utrejch Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Já ten čas plácnul, jen jako provokci.. kolik tevá kontrola na cestě?? Odhadem do minuty? ? Mě jen vadí na jakoukoliv zvýšenou kontrolu vyřvávat, že jde o fašizmus..Btv občasná praktika na Sk dálnici- fyzická kontrola známek na dálnici, sn?žen? rychlosti, uzavření na jeden pruh... to by některým zdejším asi praskla cévka, co?No a v subsaharske africe nemaji deti co zrat. A co jako?
Pavelpu27 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Hrozné sračky tady.. Použít slovo fašizmus za policejní kontrolu je krásným obrazem stavu povědomí ( hlavně teda autora)Kolik trvá kontrola? 3-5 minut.. zdržení komplet 10 minut? Jaká hrůza zdržet totálně zaneprázdněného pražáka ( omluva, to je dáno jen lokací kontroly). Možná špatně zvolený čas, ale jinak dělají konečně co mají. Nemám rád vysmažené ožralce Fašismus definuje totalitní režim potlačující odlišné názory. Typickými znaky jsou silné vměšování státu prostřednictvím represivních složek. Něco nesedí?
Návštěvník LukeD Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 edit: kdyz bych se nekdy stal urednikem, tak bych z pleziru sikanoval takove, jako je krtenek a lukeD. Takovy co si mysli, ze jsou cisti, ti maj urednici urcite nejraci. Já někde psal, že jsem totálně čistý a bez úhony? Nebo jsi mě mrskl do stejného "koše" s kr(e)tenkem jen proto, že jsem měl zrovna čirou náhodou podobný názor jako on?
Americkej Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Já ten čas plácnul, jen jako provokci.. kolik tevá kontrola na cestě?? Odhadem do minuty? ? Mě jen vadí na jakoukoliv zvýšenou kontrolu vyřvávat, že jde o fašizmus..Btv občasná praktika na Sk dálnici- fyzická kontrola známek na dálnici, sn?žen? rychlosti, uzavření na jeden pruh... to by některým zdejším asi praskla cévka, co?Kontrola do minuty? Takže po klasický papírový buzeračce vystoupím, vyndám všechno z kufru, abych výběrčím předvedl sadu žároviček, pak dám všechno zpátky (třeba od bláta, pokud je hnusně) a pak mě milostivě propustí, abych se mohl dál pachtit za svým. No, ty to možná dáš i pod 30 vteřin, já nejsem superman. SK dálnice: Další zbytečná buzerace. Když už maj stejně všude nasraný kamery, je problém si známky zkontrolovat na monitoru a o 2 km dále odstavit jen ty hříšníky? Raději než omezit všechny celoplošně? Nevím, jestli by mi rupla cévka, ale nasralo by mě to určitě, je to typickej příklad policajtský arogance.
utrejch Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Já někde psal, že jsem totálně čistý a bez úhony? Nebo jsi mě mrskl do stejného "koše" s kr(e)tenkem jen proto, že jsem měl zrovna čirou náhodou podobný názor jako on?jo
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 každodení uzavírání mrázovky a jinejch vězdů do blanky je vlatně uplně stejný a doufám že to někdo jendou pochopí a krndu kopne doprdeleTohle je jedna z veci, do ktery krnda spadla jen tak mimochodem, tohle ma na svedomi ten vocas Dolinek a jeho nohsledi.Zdrzeni na barandaku bylo presne 63 minut, tedy pro mne ( zrovna jsem tam do p.....e tudy jel ) a buzerace to byla paradni, hlavne ze strany celnich a mestskych troubu. Kdybych mel chut a cas, zapredl bych odbornou debatu ( takze bych skoncil na sluzebne republikovejch ), takhle jsem vybalil lekarnicku, ukazal kufr s naradim v kufru, dejchl a poskakoval dal.
People Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 A ked vam moslimak nabuduce v piatok odpali bombu v prahe, tak budete chciet, aby zacali kontrolovat auta az v piatok v noci, ze? Ved si to preboha musia nacvicit.
Pavelpu27 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Tohle je jedna z veci, do ktery krnda spadla jen tak mimochodem, tohle ma na svedomi ten vocas Dolinek a jeho nohsledi.Zdrzeni na barandaku bylo presne 63 minut, tedy pro mne ( zrovna jsem tam do p.....e tudy jel ) a buzerace to byla paradni, hlavne ze strany celnich a mestskych troubu. Kdybych mel chut a cas, zapredl bych odbornou debatu ( takze bych skoncil na sluzebne republikovejch ), takhle jsem vybalil lekarnicku, ukazal kufr s naradim v kufru, dejchl a poskakoval dal.Co uvedli jako důvod zastavení?
Radimk Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Pražák nejsem a snažím se tomu kraji vyhýbat, ale denně se ná tou oblastí toulá dost aut tak vím o čem je řeč. Ano, nešťastný čas na prevenci, toť pravda. Lékárnu a žárovky jsem neukazoval snad nikdy, nevím, asi místní folklor. Zastavím, dýchnu, řidičák, techničák, šup šup a nazdar.Znovu zopakuju co mě tady narklo- fašizovat konání policie.Ti chudáci šlapáci tam určitě šli dobrovolně a s radostí.Z mé strany vyčerpaný tematický doušek.
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Sem narazil na jeden článek...............citace : Další experti odhadují, že člověk by měl odcházet do penze s naspořenou částkou kolem tří miliónů korun. Ze statistik ministerstva financí ale vyplývá, že na státem podporovaném důchodovém spoření mají dnešní šedesátníci naspořeno v průměru 90 tisíc korun. musím sebou pohnout, mám na to jen 16 let a zbývá mi sehnat jen 2 950 000Kč.......... https://www.novinky.cz/ekonomika/421843-cesi-si-na-duchod-spori-ale-malo-stacit-to-nebude.html
Tobi Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 No konečně druhé téma k nasrání,s prominutím....
Doporučené příspěvky