Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 16:57, MadButcher napsal:

Afri tak hlavne si pohlidej na kterou stranu to chcou protlacit. Zasadne smer silnice, jasny? :lol2:

:-) no, tak to by byl dobrej mazec...

Odesláno (upraveno)

Co mi dnes fakt nastvalo, ze davam dohromady kocarek pro mimo a zjistim, ze nema kolecka!!!

Pri prevzeti kocarku jsem kontroloval, jestli tam je vse. Proste ta pani prodacka na to zapomnela asi. Jako bonus jsem dale zjistil, ze tam chybi sportovni uprava kocarku. Zitra budu muset presvedcit pani prodavacku, ze udelala chybu. Do...

Upraveno uživatelem tano
Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 18:12, tano napsal:

Co mi dnes fakt nastvalo, ze davam dohromady kocarek pro mimo a zjistim, ze nema kolecka!!!

Pri prevzeti kocarku jsem kontroloval, jestli tam je vse. Proste ta pani prodacka na to zapomnela asi. Jako bonus jsem dale zjistil, ze tam chybi sportovni uprava kocarku. Zitra budu muset presvedcit pani prodavacku, ze udelala chybu. Do...

Je zima, ne? Nasaď lyžiny :)

Odesláno

Tak prej se na nás žene sibérie ze Sibiře...................že prej mínus 20, to jsem na ně zvědavej. No ale dali si rezervu. Mráz bude až od půlky ledna.

Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 18:15, MadButcher napsal:

A neni ta sportovni uprava prave to ze to nema kolecka?

Bohuzel ne, kupovali jsme dvoj-kombinaci. To znamena, korbu +sport nastavbu. V krabici doma mame pouze korbu, s konstrukci bez kolecek a sportovni nastavby.

Kocarek byl uskladnen na prodejne, do te doby, nez se mala narodi. Dle povery by nemel byt doma.

Odesláno (upraveno)

Jsem kretén, strašnej kretén. Včera nákup, nějaký drobnosti v Globusu. Tak si neberu košík, pochytám to do ruk a kráčím k autu. Kuwa klíče v kapse. Tak postavím sklenici s vokurkama na střechu auta. Vodemknu. Uklidím zbytek do kufru a odjíždím frajírek středem. S vokurkama na střeše. Uvězněné vo ohrádce hagusy, příčníky a rakev na lyže. Jak ko.kot jsem takhle projel Pardubice. No a v zatáčce dvakrát sklenice popojela po střeše. Buchla vo rakev, řikám, co to kurwa je. No nic něco se vysypalo v kufru. Výsledek - na střeše vlásečnice vod vokurek. Rozleštit to pujde, ale dal bych si do držky

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 18:40, Roman I. napsal:

Jsem kretén, strašnej kretén. Včera nákup, nějaký drobnosti v Globusu. Tak si neberu košík, pochytám to do ruk a kráčím k autu. Kuwa klíče v kapse. Tak postavím sklenici s vokurkama na střechu auta. Vodemknu. Uklidím zbytek do kufru a odjíždím frajírek středem. S vokurkama na střeše. Uvězněné vo ohrádce hagusy, příčníky a rakev na lyže. Jak ko.kot jsem takhle projel Pardubice. No a v zatáčce dvakrát sklenice popojela po střeše. Buchla vo rakev, řikám, co to kurwa je. No nic něco se vysypalo v kufru. Výsledek - na střeše vlásečnice vod vokurek. Rozleštit to pujde, ale dal bych si do držky

Haha, to znám. Takhle jsem si kdysi položil na střechu smyčec v pouzdře a taky jsem se rozjel a chvilku vydržel, než jsem ho vytratil. Naštěstí jsem to zahlídnul ve zpětném zrcátku- jak mi ze střechy padá smyčec za padesát hadrů. Srdce se mi zastavilo, ale dobře to dopadlo, zůstal celý... fuj, jak jsem si na to vzpomněl, úplně se mi udělalo zle, jdu si něco nalít...

Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 18:37, MadButcher napsal:

To se urcite vyjasni a zbytek se v obchode najde - drzim palce!

Diky, take jsem o tom presvedcen ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...