Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přišly mi pokyny k dovolené. Odlet je ve 23:55 - no masakr, jak se zkracuje pobyt o jeden den (přílet 2:55, pak 120km autobusem z letiště, společně s "vykládkou" turistů, co bydlí v jiných hotelech, odhaduju příjezd na místo tak v 7 ráno)

Mě to ani tak neštve, ale ta druhá, co s námi letí, má zase pindy...

Spíše mě zaráží těch za 5 minut 12, pokud bude mít letadlo zpoždění, co to může znamenat pro celkovou délku dovolené v oficiálním jednání s CK? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišly mi pokyny k dovolené. Odlet je ve 23:55 - no masakr, jak se zkracuje pobyt o jeden den (přílet 2:55, pak 120km autobusem z letiště, společně s "vykládkou" turistů, co bydlí v jiných hotelech, odhaduju příjezd na místo tak v 7 ráno)

Mě to ani tak neštve, ale ta druhá, co s námi letí, má zase pindy...

Spíše mě zaráží těch za 5 minut 12, pokud bude mít letadlo zpoždění, co to může znamenat pro celkovou délku dovolené v oficiálním jednání s CK? ;)

Někdy to vyjde i obráceně. My měli odlet z Prahy v 0:05 , a odlet z dovolené 23:55. Ze zaplacené 11 denní dovolené jsme byli u moře nakonec 12 dní :)

Odkaz ke komentáři

Právě jsem spočítal tržby za červenec.... hnus... Už se těším, jak se bude mančaft koukat na vejplaty :-/

Jsem na tom stejně, poloviční obrat firmy než normálně. :suicide_anim:

Navíc rozdělané větší dlouhodobé zakázky cashflow na prd.

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

Mě právě naštvalo, že v IWC Da Vinci Kurt Klaus Perpetual Calendar je základem strojek ETA :crying_anim02:

A co teprv fakt, že do nedávného roku v IWC neměli žádný vlastní chrono a používali etu, jlc a piguet.

Jaký to kontrast se skvělými JLC, kteří (tak za stejné peníze jako IWC) dávají pocit zcela výjimečné a soběstačné manufaktury.

Vždyť kdo může do svého CV uvést: "From 1902 and for the next 30 years, LeCoultre & Cie is to create and make most of the movement blanks for Patek & Philippe in Geneva".

Odkaz ke komentáři

Někdy to vyjde i obráceně. My měli odlet z Prahy v 0:05 , a odlet z dovolené 23:55. Ze zaplacené 11 denní dovolené jsme byli u moře nakonec 12 dní :)

No jo, ale my ještě pak budeme (s velkou pravděpodobností) čekat na pokoj do 14:00, což už mi zavání dost, protože CK evidentně zaplatí o noc méně.
Odkaz ke komentáři

Do práce mi volala matka, že nám zdrhla psice. Myslel jsem, že bude u souseda. Končila hárání. Doma rozražená vrátka od zahrádky, přeskočila plot, který normálně nepřeskočí... Nikde nic ani na oblíbených trasách. Mne klepne... Za sedm let utekla podruhé. Blonďatý labradorky se nekradou, že ne?? Jsme na ní totálně závislej a myslel jsem, že i vona na mně. Ženská...

Upraveno uživatelem Dr.Watson
Odkaz ke komentáři

No jo, ale my ještě pak budeme (s velkou pravděpodobností) čekat na pokoj do 14:00, což už mi zavání dost, protože CK evidentně zaplatí o noc méně.

Toho jsem se taky bál. Na hotel jsme dorazili ráno v 7 hod a ubytování garantované až od 12. Naše malá dcera (4) ale dělala trochu hluk, tak možná proto jsme do hodiny bydleli :) A to bez bakšiše! Asi jsme měli kliku :) Sice místo třílůžáku dvoulůžák s přistýlkou, ale zase nejvyžší patro s pěkným výhledem. Velikost pokoje nám vůbec nevadila. Stejně jsme se na pokoj dostali až večer na přespání.. Akorát při odjezdu jsme měli pokoj vyklidit už v poledne, ale odjezd z hotelu byl až v 21 hod, tak to se nám vyplatilo připlatit za pokoj a all inclusive až do večera.
Odkaz ke komentáři

Do práce mi volala matka, že nám zdrhla psice. Myslel jsem, že bude u souseda. Končila hárání. Doma rozražená vrátka od zahrádky, přeskočila plot, který normálně nepřeskočí... Nikde nic ani na oblíbených trasách. Mne klepne... Za sedm let utekla podruhé. Blonďatý labradorky se nekradou, že ne?? Jsme na ní totálně závislej a myslel jsem, že i vona na mně. Ženská...

Držím palce ať se v pořádku objeví
Odkaz ke komentáři

Dík, zabralo. Už jsem to vzdal při posledním postu, seču trávu sem tam do toho písknu a milostslečna si vykračuje kolem zahrady a pidiňákejratlík kolem ní poskakuje jak debil... No, hlavně že je na světě, tohle mi ještě neudělala. Nemluvím s ní. Jakej pán takovej pes, takže si dám par facek...

Jestli budou štěňata, tak takovou rasu svět neviděl :(

Odkaz ke komentáři

Právě jsem omylem prodal své jediné Sportky humberta. Ptáte se, co to tem magor píše? No tak minulý týden jsem je koupil a předcházely o více než hodinu a půl denně, tak šly na Aukro. Jenže za tři dny se Primky milostivě srovnaly a jdou skoro přesně... nechápu. Modlil jsem se, jen ať je nikdo nekoupí. Půl hodinu před konce aukce se prodaly. :yucky:. Dobře mi tak :wallbash:. Kdyby náhodou měl někdo jedny zbytečné, nemusí být zrovna NOS, tak se hlásím.

Odkaz ke komentáři

Dík, zabralo. Už jsem to vzdal při posledním postu, seču trávu sem tam do toho písknu a milostslečna si vykračuje kolem zahrady a pidiňákejratlík kolem ní poskakuje jak debil... No, hlavně že je na světě, tohle mi ještě neudělala. Nemluvím s ní. Jakej pán takovej pes, takže si dám par facek...

Jestli budou štěňata, tak takovou rasu svět neviděl :(

Přidělej jí na obojek hodinky, ať "TO" aspoň ukazuje čas ;)
Odkaz ke komentáři

Štve mě, jak dopadla Petrova bouda . I když se to dalo očekávat, že se něco takového nakonec stane. Jestlipak byla pojištěná...?

Předpokládám že byla... V Jeseníkách lehla popelem Alfrédova chata, zajímavé že ještě během sezóny dostali všichni zaměstnanci na víkend volno a nejednou hoří... A jen tak mimochodem měl majitel vystudovanou VŠ chemicko technologickou, příčina požáru nezjištěna...
Odkaz ke komentáři

A jak to vysvětluješ makošům :)?

Nevysvětluju, jsou placený v úkole nebo procentem z obratu, kancelářský samozřejmě měsíční plat. Když neudělám určitý obrat tak jdu do minusu. Takže minulej měsíc mě stál asi 2,5 mega. To by byly hodinky ach jo. :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Nevysvětluju, jsou placený v úkole nebo procentem z obratu, kancelářský samozřejmě měsíční plat. Když neudělám určitý obrat tak jdu do minusu. Takže minulej měsíc mě stál asi 2,5 mega. To by byly hodinky ach jo. :crying_anim:

:D no eště můžeš prodat turbilijón, porše, barák a odstěhovat se do garzónky a pít buška z velhartic = nic není ztraceno :-)

Odkaz ke komentáři

:D no eště můžeš prodat turbilijón, porše, barák a odstěhovat se do garzónky a pít buška z velhartic = nic není ztraceno :-)

YPO chce říct, že bys mohl dopadnout klidně jako on. To bych ti fakt nepřál :sad01_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...