Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zdrobněliny z Prahééé dorazily už i na tento server...

Taky bych dával pár facek, když si někdo nedokáže ani přečíst informace u člena Gilius.:) Nebo na Liberecku Praha a Jihlava splývá v jedno?
Odesláno

za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip".

prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky? :(

Odesláno

za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip".

prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky? :(

Typuju, že pro nějaký típky to je fakt těžký pochopit :D
Odesláno (upraveno)

Me zas cili standartni standarty ... ale pomalu si zvykam :) Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Jj, to mě vytáčí taky, ale nemyslím, že bude líp. :(
Odesláno

jeste existovala basnicka, ale nemuzu si na ni vzpomenout. mozna to nebylo z hodin cestiny, ale z "Pan Kaplan ma tridu stale rad". to je jedno. neco jako "kdyz si neco pozapomnel, vezmi si na pomoc "n"; a kdyz uz sis na to vzpomel, honem posli "n" zas ven." nebo tak nejak.

Odesláno

jeste existovala basnicka, ale nemuzu si na ni vzpomenout. mozna to nebylo z hodin cestiny, ale z "Pan Kaplan ma tridu stale rad". to je jedno. neco jako "kdyz si neco pozapomnel, vezmi si na pomoc "n"; a kdyz uz sis na to vzpomel, honem posli "n" zas ven." nebo tak nejak.

To jsi asi trochu zvojtil. Vzpomněl se píše taky s n. Má to stejný základ slova.
Odesláno

No jo, čeština jde do pr.. . Nejhorší je, že lidem je to jedno, stačí si poslechnout názory mladých. Číst příspěvky běžných uživatelů internetu je někdy fakt zoufalost a přímo do bolí v očích. Přitom je to tak krásnej jazyk :(.

Odesláno (upraveno)

"Připomněl" je správně.

Edit: pomůcka "připomeNout".

Vsak jsem to napsal dobre! Posted Image A pomucka je od "pomni".

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

To jsi asi trochu zvojtil. Vzpomněl se píše taky s n. Má to stejný základ slova.

Treba myslel porozumel ...

Hmm, pravda. Dyk sem rek, ze si to nepamatuju uplne presne...

Profesor Beran rekl "veda ma bohatym brat a chudym davat"... nebo "chudym brat a bohatym davat"... nebo neco v tom smyslu.

;)

Odesláno (upraveno)

Jsou to dvě knihy

Pan Kaplan má třídu rád a Pan Kaplan má stále třídu rád-problém byl je napsat,ale daleko větší je přeložit

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...