bandicoot Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Locque: A za tebou jelo starý pětkový bávo v patřičném obsazení... Drsná historka z kosmopolitního města Prahy.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Zdrobněliny z Prahééé dorazily už i na tento server... Taky bych dával pár facek, když si někdo nedokáže ani přečíst informace u člena Gilius. Nebo na Liberecku Praha a Jihlava splývá v jedno?
Locque Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Člověk vůbec netuší, co se může stát. Ale jak říkala Tvoje žena, lepší kudla v gumě, než v ledvinách...
little_w Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip". prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky?
ricous Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip". prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky? Typuju, že pro nějaký típky to je fakt těžký pochopit
utrejch Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip". prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky? Me zas cili standartni standarty ... ale pomalu si zvykam Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem utrejch
lib Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 za poslednich par tydnu mne nastval opakovany vyskyt slova "typ" tam, kde autor myslel "tip". prosim vas, kdyz chcete poradit, je to TIP. kdyz napisete TYP, je to druh, model. je to tezky? Jj, to mě vytáčí taky, ale nemyslím, že bude líp.
nAscA Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Me vytaci "pripomnel". Snad neni ani mozne, ze to vetsina lidi pise spatne.
bandicoot Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Me vytaci "pripomnel". "Připomněl" je správně. Edit: pomůcka "připomeNout". Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem bandicoot
LukashX Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Dneska všichni jedou v protisměru! Lepší pomůckou je "Pomni!"
little_w Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 jeste existovala basnicka, ale nemuzu si na ni vzpomenout. mozna to nebylo z hodin cestiny, ale z "Pan Kaplan ma tridu stale rad". to je jedno. neco jako "kdyz si neco pozapomnel, vezmi si na pomoc "n"; a kdyz uz sis na to vzpomel, honem posli "n" zas ven." nebo tak nejak.
LukashX Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 jeste existovala basnicka, ale nemuzu si na ni vzpomenout. mozna to nebylo z hodin cestiny, ale z "Pan Kaplan ma tridu stale rad". to je jedno. neco jako "kdyz si neco pozapomnel, vezmi si na pomoc "n"; a kdyz uz sis na to vzpomel, honem posli "n" zas ven." nebo tak nejak. To jsi asi trochu zvojtil. Vzpomněl se píše taky s n. Má to stejný základ slova.
utrejch Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 To jsi asi trochu zvojtil. Vzpomněl se píše taky s n. Má to stejný základ slova. Treba myslel porozumel ...
Dr.Watson Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Z tohoto soudku jsou horší kolapsy v y/i...
lub Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 No jo, čeština jde do pr.. . Nejhorší je, že lidem je to jedno, stačí si poslechnout názory mladých. Číst příspěvky běžných uživatelů internetu je někdy fakt zoufalost a přímo do bolí v očích. Přitom je to tak krásnej jazyk .
nAscA Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) "Připomněl" je správně. Edit: pomůcka "připomeNout". Vsak jsem to napsal dobre! A pomucka je od "pomni". Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem nAscA
little_w Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 To jsi asi trochu zvojtil. Vzpomněl se píše taky s n. Má to stejný základ slova. Treba myslel porozumel ... Hmm, pravda. Dyk sem rek, ze si to nepamatuju uplne presne... Profesor Beran rekl "veda ma bohatym brat a chudym davat"... nebo "chudym brat a bohatym davat"... nebo neco v tom smyslu.
Conrad Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Jsou to dvě knihy Pan Kaplan má třídu rád a Pan Kaplan má stále třídu rád-problém byl je napsat,ale daleko větší je přeložit Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem Conrad
little_w Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 treba gynekolog myslel, ze je to na vajecnikach cisty... cili v pohode, ne?
Doporučené příspěvky