maama Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Mamo, temhle sarlatanum never. Za polovinu Ti dam lepci rady. Milis, jak ho znam, by si rekl tricvrte, u mne to mas za pul. tak mi, prosím, poraď, co mám udělat, aby na mě vyšlo v aktuální deřemenizaci
boo-beek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Ty moje voněly krásně. Respektive ten stonek, na kterým byly, voněl. Ale jaké to bylo zklamání. Naše světlé stravovací zítřky se začínají nebezpečně blížit továrně Jacquese Tricatela z filmu Křidýlko nebo stehýnko. Kostřičky rybiček se obalují náhražkou rybího masa, kuřata z moduritu... A zástupy konzumentů výrobků, s nutričně dostatečnou hodnotou, spokojeně pokládají u televize ochablé ručky na svá nafouklá bříška plná hoblin a se spravedlivým hněvem glosují informaci telenovin, že jsme smetištěm Evropy... Hehe, nesmis cuchat ke stonku, ten ma mizernou vypovidaci hodnotu - vonet musi plod. Kazdpoadne vonavy plody nejde nakupovat do zasoby - to, co voni, se rychle zkazi. Kazdpoadne, celkove... je mi z toho smutno, svet se v pr*el obrací.
boo-beek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 tak mi, prosím, poraď, co mám udělat, aby na mě vyšlo v aktuální deřemenizaci To je jednoduch,. po tisicikorune kazdemu zajemci pred Tebou plus 50% celkove castky me. A je to Tvoje. Pripadne za pausal, jehoz vysi rad sdelim pres SZ, zaridim vyrovnani se zajemci pred Tebou.
Milis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Dnes me nastvalo, ze sem si omylem vycistil zuby pred dopitim lahve vina. Nebudu to delat.
maama Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 To je jednoduch,. po tisicikorune kazdemu zajemci pred Tebou plus 50% celkove castky me. A je to Tvoje. Pripadne za pausal, jehoz vysi rad sdelim pres SZ, zaridim vyrovnani se zajemci pred Tebou. jo, já věděl, že mě to vyjde levně... se zeptat
maama Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Dnes me nastvalo, ze sem si omylem vycistil zuby pred dopitim lahve vina. Nebudu to delat. jako, že se ti budou po vínu zuby kazit, nebo si stěžuješ na chuťový pohárky vopilý Perličkou?
boo-beek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Maama, rozhodne, za zeptani se nic nedas. Vetsinou. Jsem vozralej, jdu do postele. Mejte se. jako, že se ti budou po vínu zuby kazit, nebo si stěžuješ na chuťový pohárky vopilý Perličkou? Zubni pasta Perlicka, to je proste jednicka!
Milis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Dnes me nastvalo, ze sem si omylem vycistil zuby pred dopitim lahve vina. Nebudu to delat. Tak zpet, ted koukam, ze sem ho dopil. Tak sem zas nastvanej, vlastnim prispevkem sem si udelal chut.
Kalifx Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Hehe, nesmis cuchat ke stonku, ten ma mizernou vypovidaci hodnotu - vonet musi plod. Kazdpoadne vonavy plody nejde nakupovat do zasoby - to, co voni, se rychle zkazi. Kazdpoadne, celkove... je mi z toho smutno, svet se v pr*el obrací. Podlehl jsem tlaku okolí a davové psychóze u přepravky s rajčaty. Především pak tlaku těch dvou korpulentních dam za mnou, co mě nenechaly si čichnout důkladněji. Mea culpa, mea maxima culpa. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem Kalifx
maama Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Tak zpet, ted koukam, ze sem ho dopil. Tak sem zas nastvanej, vlastnim prispevkem sem si udelal chut. no vidíš, a mě čeká príma večer, v lednici pár plzní a ve videu Havranpírko natočenej o víkendu
vikhra Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Zkuste farmářský trhy, není to nejlevnější, ale zatím tam seženeš český výrobky ( i rajčata ). .... nevím, nevím zda je to ta správná volba?
Jakubisko Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 V 5 hodin ráno na lanparty není nikdo, kdo by si něco zahrál po síti. Je to tristní, všichni spí. Kde jsou ty doby, kdy se hrálo 72hodin v kuse
bandicoot Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Kluci, vzdávám to. Příliš věříte na neviditelnou ruku trhu a podceňujete vliv EURVHP ve strategických odvětvích.To je na debatu k pivu. Na dlouhou debatu. Navíc... Stejně na tom stavu nic nezměníme.
skalis Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Kluci, vzdávám to. Příliš věříte na neviditelnou ruku trhu a podceňujete vliv EURVHP ve strategických odvětvích. To je na debatu k pivu. Na dlouhou debatu. Navíc... Stejně na tom stavu nic nezměníme. Ale jo, RVHP je dalsi pekelnej efekt do toho koktejlu. EU je schopna nasadit kvoty na pestovani rajcat ve spanelsku a dotovat jejich pestovani na antarktide . Ale v tomhle pripade si myslim, ze primarni problem jsou/byly zvracene zakaznicke preference.
Conrad Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Žral bych je já, žral by je Milis a žral bys je Ty - protože na to máme prachy. Aby to bylo přesné tak ta věta by měla být Žral by je Millis, žral bys je ty a žral bych je i já protože matinka to to má prachy
Návštěvník Tada Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 bandicoot: Hele, EU nepodceňuju... Její zvrácený systém dotací a kvót mi taky leze krkem a určitě na tom má podíl viny, ale řekl bych, že za tohle si fakt může zákazník. A to není nějaké pohrdání lidma.... Aby to bylo přesné tak ta věta by měla být Žral by je Millis, žral bys je ty a žral bych je i já protože matinka to to má prachy Jako doktor bys měl vědět, že organismus nejdéle neschopný samostatné výživy je student...
Conrad Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 bandicoot: Hele, EU nepodceňuju... Její zvrácený systém dotací a kvót mi taky leze krkem a určitě na tom má podíl viny, ale řekl bych, že za tohle si fakt může zákazník. A to není nějaké pohrdání lidma.... Jako doktor bys měl vědět, že organismus nejdéle neschopný samostatné výživy je student... To máš sice pravdu,ale chlub se vlastním peřím pokud ti někdy nějaké naroste.
utrejch Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Ha, ja se snad nekam na ty bajecny rajcata, co lidi v zerou vsude okolo nas v cizine, zajedu podivat a ochutnat ... Farmarsky trhy: tady ocividne funguje placebo a fakt, ze drazsi veci nam automaticky vice chutnaji ... jsou to stejna rajcata, jako kterakoliv jina ...
Conrad Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Bandi, tady s tebou musím nesouhlasit. Protože podle týhle logiky by přece nic nebránilo lidem (ergo kladívko - nevinnejm obětem státní zemědělské politiky) aby přestali kupovat vodnatý rajčata v supermarketech a plně využívali jinejch zdrojů, farmářské trhy, klasické tržnice, obchody se zahraniční zeleninou. Takže podtrženo sečteno - rajčatovej sektor v rámci supermarketů by mohl zkrachovat... no, řekněme do dvou měsíců. Jenže oni to nedělaj. Dál kupují nechutný rajčata ze supermarketů. Protože ta druhá možnost je drahá. Nebo minimálně dražší. A tak to u nás bylo odjakživa. Tuhle spirálu, alespoň podle mě, opravdu nezačala špatná regulační politika státu. Byla to prostá ochota lidí u nás sníst i mrtvýmu z ucha, když to bude o padesát halířů levnější... Když přijedu domů na Moravu a poslouchám vrstevníky mojí mámy (nebo vlastně už i sestry) tak mám pocit, že schopnost nakoupit co nejvíc produktů "ve slevě", je v podstatný části republiky ceněno jako nadání, srovnatelný snad jen s Gottovým zpěvem. Dívat se na to tímto způsobem-to mi připomíná Marii Antoinette Zkus si uvědomit neoddiskutovatelný fakt Průměrnou hrubou měsíční mzdu, která v České republice v roce 2010 překročila 23 tis. Kč, nebralo už 67,7 % zaměstnanců v podnikatelské sféře. Rozdíl mezi průměrnou mzdou a tzv. střední hodnotou mzdy např. ve 3/Q 2010 dosáhl 4 316 Kč. Hrubou mzdu v rozmezí od 20 000 do 24 999 Kč pobíralo 20,4 % zaměstnanců podnikatelské sféry. Mzda převyšující 30 tis. Kč hrubého byla vyplácena 19 % zaměstnanců v podnikatelské sféře. Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem Conrad
bandicoot Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Ale v tomhle pripade si myslim, ze primarni problem jsou/byly zvracene zakaznicke preference. A tak se dostáváme k paradoxu, že tzv. salámovou metodou nám na východě byly dopraseny všechny potraviny, ale jejich cena neklesla úměrně té nekvalitě.
Doporučené příspěvky