McStinger Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 No je to de facto nejbezpečnější způsob. Děcko nemůže vběhnout pod jedoucí auto, protože žádné nejede. Tady jsou takhle řešené některé autobusové zastávky. Cesta je zúžená v místě zastávky na šířku autobusu. Takže, když autobus zastaví a lidi a děcka vystupují, tak nikdo neprojede v žádném směru a všichni stojí. Dobre, ale stále je riziko, že to niekto zozadu neubrzdí a napáli to do bezpečne odstaveného auta zrovna vo chvíli, keď deti vystupujú. Takže možno by bolo dobre uzatvoriť ulicu apod. Nieeee...chcel som tam napisat ze to je fajn cele....ze sa to dobre cita a tak, staci abstrahovat od semtam uletenych nazorov. Ako literatura faktu, dennik sofera e-auta je to zaujimave. Myslis ze casom sa otvaracie hodiny zavedu aj na ine vlakna ? Neviem. Osobne nemám rád zamknuté vlákna. Obyčajne je to signál, že sa veci vymkli z rúk buď autorovi, alebo moderátorom. Samozrejme, keď do vlákna vlezie škodná, občas sa s tým ťažko vysporiadať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 ...Obyčajne je to signál, že sa veci vymkli z rúk buď autorovi, alebo moderátorom...Alebo o malichernosti autora, ktorý nedokáže zniesť iný názor. Osobne mám Pepu rád, ale v tomto robí strašnú Zagorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ja tu potrebu chodit do vlaken sdelovat lidem ze jsou potomci a to o cem pisi je blbost, ale pak je to ponekud neprehledne beru to tak, ze za to nemohou, nestve me to, spis je lituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Pepo, ale toto jsou diskuze, kde diskutují lidi s různým názorem, chytří i pitomci...Když chceš mít vlastní, plně moderovanou stránku, musíš si udělat vlastní blog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ja si myslim ze vlakna by meli zamykat jen modi, tohle je IMO zbytecnej zasah do diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Když chceš mít vlastní, plně moderovanou stránku, musíš si udělat vlastní blog...teraz si to povedal uplne presne a narovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 To mě fakt vytocilo http://www.biatec.ch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Maxi :D pre teba je najvyssi cas presunut sa s temou biatec do vlakna o obsesiach a fobiach :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 :_)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Kdysi na jednom fóru jsme měli podobného prudiče. Udělali jsme jednoduchou věc - své vlastní příspěvky viděl jenom on sám, zbytku lidí byly skryté. Sice se divil, že na něj nikdo nereaguje, ale vydržel přispívat ještě dalších 9 měsíců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Dej si tam smajlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 A zrovna u tebe, kde bereš jistotu, že tu někoho zajimas? Příspěvky o ničem. Já mám za sebou početnou komunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 ---------. Já mám za sebou početnou komunitu. Brzdi, právě jsem si smíchy poprskal klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Tak to byl vtip mesice brezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ono na druhou stranu, hodinkového obsahu z nás všech tady maxipes dává rozhodně nejvíc a ve světle toho, že aktuálně jsou nejprodávanější a nejlikvidnější hodinky na chronomagu fejky subů od tisselu, jsou ty jeho odkazy nakonec docela vysoká hodinařina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Pepo, ale toto jsou diskuze, kde diskutují lidi s různým názorem, chytří i pitomci...Když chceš mít vlastní, plně moderovanou stránku, musíš si udělat vlastní blog Ten mam udelanej, do mistnich blogu nikdo nechodi. Nakonec odemknout to muzu, at se tam vsichni vyradi, ja uz tam nic stejnevpsat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 m.n. Hned se pozná rozum. Ten ale Bob v apatice nekoupí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) "m.n. Hned se pozná rozum. Ten ale Bob v apatice nekoupí :-)" A fik nepozna ironii Upraveno 25. března 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 To mě fakt vytocilo http://www.biatec.ch/ Maxipsefiku, obycejne se uplne za pitomce nepovazuji, ale ted nestiham. Poctive jsem kliknul na odkaz, a nejak nechapu, co je na tom k nastvani? Musel jsem nekde prosvihnout nejakou poznamku, ktera by to osvetlila? O co jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Nakonec odemknout to muzu, at se tam vsichni vyradi, ja uz tam nic stejnevpsat nebudu.Pepo, přemlouvat tě nemůžu, ale bude to škoda. Jsi - na rozdíl od těch kecálků - jediný, kdo je ochotný se podělit o praktické zkušenosti a pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky