tommas4 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 A v jaké řiti si skončil že tam mají čmeláky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 A v jaké řiti si skončil že tam mají čmeláky?Popravdě sem tady žádnýho neviděl, to bych se musel povohlídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 To poznáš po zvuku, bzučej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Po návratu od zubařky jsem nacouval prahem na vobrubník a zůstal na něm viset, u toho mě viděla kolemjdoucí nejvyšší nadřízená - samozřejmě v době kdy mám zařezávat v kanclu - a navíc mi huba začíná po akci přicházet k sobě - boží Uf, jeste ze si sefka nevsimla ty babky pod autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 A sekretářky pod volantem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Pozor, dnes to jsou asistentky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Kdyby aspoň...Notabéne už jsem velešéfovou potkal na chodbě. Jsem dumal, jestli mám okomentovat svoje drhnutí o obrubník v pracovní době nějakým trefným ftípkem, ale nakonec jsem radši dělal jako že nic...třeba mě v kulichu za sklem nepoznala. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Kdyby aspoň...Notabéne už jsem velešéfovou potkal na chodbě. Jsem dumal, jestli mám okomentovat svoje drhnutí o obrubník v pracovní době nějakým trefným ftípkem, ale nakonec jsem radši dělal jako že nic...třeba mě v kulichu za sklem nepoznala.Měls ji říct: Co čumíš ty píčo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Měls ji říct: Co čumíš ty píčo?Myslím, že by to velep.ča ocenila zvýšením platu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Window seat, jak cyp.. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Window seat, jak cyp..Holt jim to v Norwegianu nevyšlo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Hasňo nezoufej, nejsi v tom sám. Před 14 dny si kolega zabukoval sedačku u okna při letu do Stockholmu s Norvergian a dopadl úplně stejně. Já si zabukoval osvědčené místo u nouzového východu a bylo to gůt. Norvegian jsou asi zakleté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Tohle byl SAS. Po startu mi začlo být blbě, tak jsem si přesedl. Letět takhle do Česka v plném letadle, tak mě omejou. Po změně už zase standardní pohoda dvacetiminutového letu. a.. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jako.. nechci prudit, ale ja dnes vyhled mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tak teplou vodu jsem pod sebou neměl tak deset roků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tady (Řím) taky ještě není teplá, nezoufej..Je tu slunečno, 16 stupňů, ale fouká studený vítr.Navíc jsem tu jen na "otočku" pracovně. Takže vlastně ve správném vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Hasno bav se se mnou, nebo si fakt koupim ty Tudory:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Po návratu od zubařky jsem nacouval prahem na vobrubník a zůstal na něm viset, u toho mě viděla kolemjdoucí nejvyšší nadřízená - samozřejmě v době kdy mám zařezávat v kanclu - a navíc mi huba začíná po akci přicházet k sobě - boží Jestli vona taky náhodou neměla tou dobou bejt v klanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Hasno bav se se mnou, nebo si fakt koupim ty Tudory:)Co mas s tim Hasnou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 No praveze zatim nic:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky