organic Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (70-1)*100= ? Už jsem to opravil, vy jste ale blesci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt. Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku... bez jedné stokoruna sedmdesát je je 6900 Kč. I tak je to pálka za vlastní blbost viď Brettíku, jo a u Dušáka si opravdu počkáš EDIT: jste rychlí jak cyp Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 ja jsem prispel teoretickym prispevkem s lednickou, ale chtelo byt to nekoho, kdo by se stal tim udatnym pruzkumnikem a proslapal cesticku praxe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 To Brett: Ajajaj, to je opravdu docela dost sedmička, ale ty 4 měsíce jsou ještě daleko horší než ta cena Do kolika jsou ty tvoje Railmasterky WR? Protože mé utopené TH s WR 300m jsou údajně voděodolné (mých se to netýkalo )i při vytáhnuté korunce do 10m, tak jsem přemýšlel, že by tam Omega také mohla mít nějáký sichr pro normální koupání v případě, že zapomeneš šroubovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 stává se Vám při psaní SZ, že se Vám k nim náhodně připojují obrázky? Řeším teď s jedním členem nákup hodinek a jednou se mi tam připojil obrázek primek a teď zase nějaký swatch a dokonce fotka CD s Jamesem Bondem na obalu. To nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 to Rudy: to je místní záhada - k SZ se různě přidávají obrázky staré spoustu let a nikdo neví proč, prostě matrix:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 spíše chyba v matrixu.... taky se mi to několikrát stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Aha, už se to zase děje? Před pár měsíci jsme nad tím dumali s Bakerem a něco málo jsme vydumali, ale napravit ten bug by se muselo nějakým upgradem IPB, což je asi otázka na Chronomaga. Bohužel my s tím nic nezmůžeme, pouze zopakuji upozornění: Nepřídávejte nikdy jako přílohy k SZ jakékoliv soukromé obrázky, scany obsahující osobní informace jako adresy, čísla účtů, rodná čísla atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 ok, tož pokud je to nenormálně normální, tak je to v poho:-) já už se bál, že jsem zase někde chytil toho virusa, či co:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 jo jo, deje se to porad, i kdyz mene. pred par dny jsem posilal SZ a ejhle, v priloze fotky nejakejch Omega PO, ktery jsem (jeste) nemel! ze by deus ex machina? pokyn shury, abych uz dal nehledal...? ale ne, jenom bug! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Jako obvykle Česká pošta a jejich služba expresní pošta. Za 300, co stál balík, podanej 22.8., kterej měl dorazit 23.8., dorazil dnes odpoledne. Super služba, skvěle zaplacený nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Ja bych to normalne reklamoval a prachy chtel zpet. Uz me to zacina stvat, clovek si zaplati, ale nedostane se mu adekvatnich sluzeb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Že jsem až dneska zjistil, že se dají ještě sehnat nové railmastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 jo jo, deje se to porad, i kdyz mene. pred par dny jsem posilal SZ a ejhle, v priloze fotky nejakejch Omega PO, ktery jsem (jeste) nemel! ze by deus ex machina? pokyn shury, abych uz dal nehledal...? ale ne, jenom bug! hmmm, tak já jdu shánět to CD Jamese Bonda a hromadu starých Primek... ale řeknu Ti radost z toho nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 .. nějakým upgradem IPB.. IPB potřebovala upgrade v roce 2000 Nebo aspoň Tadu, aby ji ochránil před invazí toho našeho českýho SPECNAZu . Ale to byl ještě asi moc malinkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Mě stále mrzí, že Tag HEUER nemá žádný screensaver. Stále se kochám svými novými Tag HEUER Carrera Day/Date a ten spořič mi k tomu prostě chybíííííííí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Mě stále mrzí, že Tag HEUER nemá žádný screensaver. Stále se kochám svými novými Tag HEUER Carrera Day/Date a ten spořič mi k tomu prostě chybíííííííí. Asi před rokem jsem stopro nějakej spořič TH Carrera měl, zkusim to vygůglit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Asi před rokem jsem stopro nějakej spořič TH Carrera měl, zkusim to vygůglit. Díky, já jsem to zkoušel a nějak jsem nic nenašel. Ale že by takováto firma neměla spořič? No to by mě na...... udivilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Díky, já jsem to zkoušel a nějak jsem nic nenašel. Ale že by takováto firma neměla spořič? No to by mě na...... udivilo. Byl to boj, ale TADY to máš. Není to teda day/date, to neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Byl to boj, ale TADY to máš. Není to teda day/date, to neměli. No tak to jsi hodný, díky, já jsem to nebyl schopen najít. Už se mi lépe dýchá. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky