Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

:jawdrop: To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt.

Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku...

bez jedné stokoruna sedmdesát je je 6900 Kč. I tak je to pálka za vlastní blbost viď Brettíku, jo a u Dušáka si opravdu počkáš :(

EDIT: jste rychlí jak cyp

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Brett: Ajajaj, to je opravdu docela dost sedmička, ale ty 4 měsíce jsou ještě daleko horší než ta cena :sad01_anim: Do kolika jsou ty tvoje Railmasterky WR? Protože mé utopené TH s WR 300m jsou údajně voděodolné (mých se to netýkalo :D )i při vytáhnuté korunce do 10m, tak jsem přemýšlel, že by tam Omega také mohla mít nějáký sichr pro normální koupání v případě, že zapomeneš šroubovat"

Odkaz ke komentáři

stává se Vám při psaní SZ, že se Vám k nim náhodně připojují obrázky? Řeším teď s jedním členem nákup hodinek a jednou se mi tam připojil obrázek primek a teď zase nějaký swatch a dokonce fotka CD s Jamesem Bondem na obalu.

To nechápuPosted Image

Odkaz ke komentáři

Aha, už se to zase děje? Před pár měsíci jsme nad tím dumali s Bakerem a něco málo jsme vydumali, ale napravit ten bug by se muselo nějakým upgradem IPB, což je asi otázka na Chronomaga. Bohužel my s tím nic nezmůžeme, pouze zopakuji upozornění: Nepřídávejte nikdy jako přílohy k SZ jakékoliv soukromé obrázky, scany obsahující osobní informace jako adresy, čísla účtů, rodná čísla atp.

Odkaz ke komentáři

jo jo, deje se to porad, i kdyz mene. pred par dny jsem posilal SZ a ejhle, v priloze fotky nejakejch Omega PO, ktery jsem (jeste) nemel! ze by deus ex machina? pokyn shury, abych uz dal nehledal...? ale ne, jenom bug! ;)

hmmm, tak já jdu shánět to CD Jamese Bonda a hromadu starých Primek... ale řeknu Ti radost z toho nemámPosted Image

Odkaz ke komentáři

Mě stále mrzí, že Tag HEUER nemá žádný screensaver. Stále se kochám svými novými Tag HEUER Carrera Day/Date a ten spořič mi k tomu prostě chybíííííííí.

Asi před rokem jsem stopro nějakej spořič TH Carrera měl, zkusim to vygůglit.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...