Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Štve mě, že hospod, kde vás dneska neojebou, je jako šafránu.

Ať maj klidně eetéčka nebo lístky na výčepu, ale je tak těžký zároveň dělat na stole hostovi na papírek čárky? Prostě účet má bejt na stole. Tečka. Klidně pod pokutou nevim kolik když se ztratí. A to člověk nemusí ani nijak extra lejt. Chápu (ale neschvaluju), že když je nějaká větší akce, společnej účet a člověk už je na sračku, tak to prostě zkusej... ale tvl větší rodinná akce s dětma (takže žádný kalení), víc rozdělenejch lístků na baru a stejně to prostě na konci při placení neodpovídá... stává se mi to furt.... 

vím o jedný jediný hospodě, kdy jsem mohl být v sebevětším kreši a vždy jsem na konci při placení platil do koruny přesně tolik co jsem vypil... možná je to tím, že tu hospodu má kámoš a jeho rodina.... sere mě to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať maj klidně eetéčka nebo lístky na výčepu, ale je tak těžký zároveň dělat na stole hostovi na papírek čárky? Prostě účet má bejt na stole. Tečka. Klidně pod pokutou nevim kolik když se ztratí. A to člověk nemusí ani nijak extra lejt. Chápu (ale neschvaluju), že když je nějaká větší akce, společnej účet a člověk už je na sračku, tak to prostě zkusej... ale tvl větší rodinná akce s dětma (takže žádný kalení), víc rozdělenejch lístků na baru a stejně to prostě na konci při placení neodpovídá... stává se mi to furt....

vím o jedný jediný hospodě, kdy jsem mohl být v sebevětším kreši a vždy jsem na konci při placení platil do koruny přesně tolik co jsem vypil... možná je to tím, že tu hospodu má kámoš a jeho rodina.... sere mě to.

listek na stole? to leda tak ve ctvrty cenovy...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

a když jsi v tom kreši, jak vis co jsi přesne vypil?
Odkaz ke komentáři

Dobře, uznávám, že lístek na stole v určitý sortě lokálů vypadá blbě... tak ať to sakra aspoň zaznamenávaj poctivě... 

a když jsi v tom kreši, jak vis co jsi přesne vypil?

tak potapěčská luneta ne? :)

nevím no....asi vám to nevadí, nebo se vám to nestává, nebo jsem jen já moc přecitlivělej....ale mě to vadí...  můj "rekord" v tomto směru je jedna docela vyhlášená pivnice v Olomouci, kde mě kdysi se dvěma spolužákama, když jsme tam jeli na přijímačky a pak čekali na vlak, natáhli o 9 piv! Děvet.....

Edit: asi slyšeli pražštinu, i když já si na Moravě na zpívání dávám docela pozor...

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Jo to sem chodil celkem pravidelne (3x do tydne) do jedny restaurace na obed, nechal jsem tam vetsinou kolem 500 i s dyskem, chodil jsem sam. Pak sem si tam jednou vylil hnusny kafe na svuj telefon, omluvil se, pomohl uklidit ... celkem bezna situace. Prisel ucet a pani rekla o 100 korun vyssi castku nez byla na ucte. Ja to nekontroloval a nechal asi 150 korun dysko (pani uklizela) ... pak koukam na ucet a tam o 100 korun mensi castka ... tak sem ji to o kilo sundal, pani se zatvarila a ja začal chodit jinam. Ale vařili dobře, to zas jo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Dobře, uznávám, že lístek na stole v určitý sortě lokálů vypadá blbě... tak ať to sakra aspoň zaznamenávaj poctivě...

tak potapěčská luneta ne? :)

nevím no....asi vám to nevadí, nebo se vám to nestává, nebo jsem jen já moc přecitlivělej....ale mě to vadí... můj "rekord" v tomto směru je jedna docela vyhlášená pivnice v Olomouci, kde mě kdysi se dvěma spolužákama, když jsme tam jeli na přijímačky a pak čekali na vlak, natáhli o 9 piv! Děvet.....

Edit: asi slyšeli pražštinu, i když já si na Moravě na zpívání dávám docela pozor...

zkus to přestat sledovat, v živote jsi urcite přišel o víc než o pár piv. Uvidíš ze se ti bude žit lehčeji :-)

jo a s případnou odpovědi o principu jdi někam :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

zkus to přestat sledovat, v živote jsi urcite přišel o víc než o pár piv. Uvidíš ze se ti bude žit lehčeji :-)

jo a s případnou odpovědi o principu jdi někam :-)

Milosi, ty bys moh radit v televizi. :D :D :D Uz te vidim, jak te nekdo sekne vo devet piv a ty to prechazis s lezernim pousmanim.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Milosi, ty bys moh radit v televizi. :D :D :D Uz te vidim, jak te nekdo sekne vo devet piv a ty to prechazis s lezernim pousmanim.

Já vím že ti lezim v žaludku kvůli tomu dynamu. Ale to už je život :-)

Edit: tak ted má dušička klid?

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já vím že ti lezim v žaludku kvůli tomu dynamu. Ale to už je život :-)

Edit: tak ted má dušička klid?

To dynamo, to byla teda rana Milosi, to ti nikdy nezapomenu. Obzvlast, kdyz jsi to tak hezky pochopil. :D :D :D Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Ale Já to pochopil Milane . Jen mi přišlo už trošku sebestredne honit si své ftipne ego na někom, kdo se normalne zeptá na radu. Ale každý jsme jiný, někdo musí byt ftipny holt za každou cenu.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Superb 2014 - combi, LK.

Koupen v březnu 2017.

Duben - čorli světla, červen - čorli mlhovky, dnes v noci - ty svině čorli Columbuse + bag a vymlátili sklo, chytit ty sráče v noci při činu, tak budeme mít všichni velký problém. Třetí událost za 4 měsíce, to snad ani není možné.

Odkaz ke komentáři

Lámat ruce šmejdům....a to mě zase napadne nějáký sluníčkář copak to mám za prehystorické myšlení.... :lol2:

Tvoje myšlení je naprosto v pořádku. Akorát jsi měl napsat "lámat na několikrát"  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...