Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dík, chlapi...jenže, Bandi...šestiletému prckovi tohle prostě nevysvětlíš. Pakec je, že biologickým rodičům nebráníme v kontaktu....proč taky. A on je má spojené s tím, že mu nosej dárky....my vychováváme a staráme se a jistě si dovedete představit, že dítě holt lépe vnímá lidi, kteří mu jen nosej dárky.....

Já už u soudu ( rodiče jsou z Jihlavy, stejně, jako my - nechtěli, aby byl umístěn v Jihlavě...jenže kluka v celé republice nikdo nechtěl, takže musel rozhodnout soud, v zájmu dítěte....nám "nevadil", prostě jsme si ho vzali ) těm lidem říkal, že vysvětlování proč, jak a tak....to vše bude na nich. Přiznám se, že jsem(jsme) nečekal, že nás někdo takto zařízne a přijde to tak brzo....nu což. Zítra jdu do školky a budu ošklivej, hodně ošklivej. Možná i zlej.

Ale takhle fakt ne.....ten klučina z toho má akorát bordel v hlavě....sice ví, že má dvoje rodiče, mírné vysvětlování ( samozřejmě "po špičkách" ) už proběhlo, aby se "koza nažrala a vlk zůstal celej"...ale......aby nějaká pi"k"a, která má v palici akorát nasráno, udělala tohle...to opravdu ne. Školka, kam chodí, je i "speciálka", základaj si na tom, že jsou odbornice na práci s různě postiženýma dětma a pak tohle......do p....e, kdybych tohle chtěl, seznámil bych ho se sestřičkama sám. Rodiče k nám chodí bez nich....ty dvě o něm neví ( jasně, celé seznámení atd......o je hudba budoucnosti ), ale takhle...kua....nejde jen o našeho kluka, i ty holky musí mít v palici zmatek, když nějaká si kráva myslí, že nám všem takhle "pomůže".

Já bych do toho.....no, zpříjemním jí život, mrše. To si za rámeček rozhodně nedá . Jsem tak nastartovanej, jako už dlouho ne.....a jen tak mne to nepřejde .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On to v šesti pochopí. Odborníci říkají, že ten mnou popsaný model se má vštěpovat všem "nevlastním" dětem odmala jako prevence protože to prý dřív nebo později ale v každém případě VŽDY praskne.

Jsou to krávy. Ale co si na nich vezmeš. Jen si zanadáváš. Klukovi to ale s bordelem v hlavě nepomůže.

Odkaz ke komentáři

Já vím( však nic netajíme- ale musí se to dělat s citem, opatrně, ne tak, jak se to stalo ). On nás bere....mám v ruce zprávu od psycholožky, která ho sledovala odmalinka. Jenže stejně to nasere...a pokud se taková kráva neumí ovládat a nezvládá svou práci, nechť jde do řiti.......co si na ní vezmu ??? Já už asi nic. Ale třeba už neublíží dalším lidem.

Když to nechám plavat ( jakože nehodlám, neumím to), může se to za čas opakovat, nejsme tam jediní, kteří mají dítě v PP. Snad chápeš ?!

Odkaz ke komentáři

Jen pozor, abys tu krávu nenas.al. Ještě horší než blb je nas.anej blb. Jsi pochopitelně naprosto oprávněně vytočenej, ale nejhorší, co by se mohlo stát je, aby se někdo pak mstil malýmu. Zní to sice dost nereálně, ale ta ženská už prokázala, že hloupá je na to dost...

Odkaz ke komentáři

Gile, na tohle psychologové radí, vysvětlit dítěti, že táta a máma nejsou ti, kteří dítě zplodí, ale ti, kteří se starají, kteří dělají "doma".

A táta je ten chlap, který si s dítětem hraje s legem (dosadit oblíbenou aktivitu).

Bandito,to nemyslíš vážně šestiletému klukovi vysvětlovat jak ho kdo zplodil.... jinak tu vychovatelku nebo co to bylo za pí... bych nakopal do pí..., dobře ,to asi né, ale aspoň bych jí do pí... vynadal.

Odkaz ke komentáři

4 Pevo - tohle, kdyby nastalo, bude sakra zle. Chápu o čem mluvíš, vím, o čem mluvíš. Tato situiace, doufám, nenastane. Pokud ano, šlápnu do plnejch......co se tejká dětí, tak se neznám. A protože Radimek byl oblíbenec všech soc. pracovnic v kraji, ředitelky dětského centra atdatd...ehm....asi by se dotyčná moc divila, co by nastalo.

Zítra se hodlám držet zpět ( abych nebyl sprostej ), ale zároveň si to tam vyjasnit.

Půjdu to řešit rovnou s ředitelkou školky + si k tomu vezmu jejich vlastní psycholožku ( je dobrá )......ona tu školku vede, tak ať si tam zjedná pořádek !

Odkaz ke komentáři

M3: já jen interpretuju názor odborníků. A i sám myslím, že v šesti letech to reálný je. Např. moje šestiletá dcera už celkem ví jak to je. U nás i okolo nás se toho děje okolo dětí tolik a vždy je to potřeba nějak vysvětlit. Nemusí to být samozřejmě do detailu.

Odkaz ke komentáři

No, Bandi...nezapomeň brát v potaz, že byl přes dva roky v dětském centru....tzn. že je trošinku opožděnej...ne, není mentálně zaostalej, ale prostě tyhle děti takové, které nemaj své rodiče jen pro sebe, prostě jsou..citová a mentální deprivace. Našemu je sice šest, ale......mentálně je tak na pět. Plus nemá ouška, blbě slyší.....a dokud mu, ve skoro čtyřech letech, nezašili tracheu v krku, tak ani nemluvil...nevydával zvuky ( my mu to začali ucpávat, aby začal )....má treacher/collins syndrom, kterým se, naštěstí, zastavil u brady a nešel níže.

Ten kluk si už užil víc než dost. A ještě užije. A k tomu tohle...denně se s ním musí těžce makat, aby byl, jakž takž v pořádku. Dostali jsme ho mezi "normální" děti, kde je průměrný....což těžce nese, protože mezi dětma s různýma vadama čněl a trochu si na to zvykl, že je "skvělej". Tu průměrnost, mezi ostatníma dětma, považujeme za obrovský úspěch, na to, jak na tom byl......a máme necelý rok na to, abysme ho dostali do "normální" školy. Zatím dostal odklad.....ale já vím, že zvláštní škola by ho kopla někam hodně dolů....nechce se mu makat, jsou to neustálé boje a dohady....jeho to "bolí", jak moc musí dřít. Já to vím, manželka to ví. Nutíme ho...na krev.

A pak nějaká kráva udělá tohle...k tomu všemu...bych normálně vraždil...!!!!!

Odkaz ke komentáři

A pak nějaká kráva udělá tohle...k tomu všemu...bych normálně vraždil...!!!!!

Tak prosímtě pak podej report, jak to ve školce dopadlo. Jo a jinak - podle toho, jak a co píšeš, bych řekl, že to zvládneš. Je to prostě jen další posraná překážka na cestě, o které jsi věděl, že nebude jednoduchá. Držím palce.
Odkaz ke komentáři

Jsem zpět. Měl jsem sezení s ředitelkou, její zástupkyní a psycholožkou školky ( je to i SPC, takže mají svou )-velmi důrazně a hlasitě jsem jim vysvětlil, že si nepřejeme, aby se učitelky sraly do něčeho, co jim nepřísluší- ....psycholožka si k tomu řekla svoje, ředitelka slíbila, že se to nebude opakovat, že chápe mé rozhořčení a že si to vezme osobně na starost. Měla vykulené oči, že to snad ani není možné. Nechal jsem jim tam chvilku kluka, aby s ním promluvily....pak jsem se vrátil a samy uznaly, že si nevymejšlím......tohle si děti prostě nevybájí sami od sebe. Ne takhle malé. Nebyl jsem sprostej, ale řekl jsem si svoje.

Co bude dál, to se uvidí. Ale určitě budou mít veselo, z toho, co řekla psycholožka ( i po přečtení zprávy od té druhé) a z toho, jak se tvářily, to ta dotyčná určitě nebude mít teď moc jednoduché. Chtěl jsem za ní jít ještě potom osobně, ale zapřísahaly mne, ať to nechám na nich, že to vyřídí. Tož jo a uvidím......

EDIT -

4 Klotzman - jasně, věděli jsme to. Ale blbost lidí......však víš jak :(

Odkaz ke komentáři

Jsem zpět. Měl jsem sezení s ředitelkou, její zástupkyní a psycholožkou školky ( je to i SPC, takže mají svou )-velmi důrazně a hlasitě jsem jim vysvětlil, že si nepřejeme, aby se učitelky sraly do něčeho, co jim nepřísluší- ....psycholožka si k tomu řekla svoje, ředitelka slíbila, že se to nebude opakovat, že chápe mé rozhořčení a že si to vezme osobně na starost. Měla vykulené oči, že to snad ani není možné. Nechal jsem jim tam chvilku kluka, aby s ním promluvily....pak jsem se vrátil a samy uznaly, že si nevymejšlím......tohle si děti prostě nevybájí sami od sebe. Ne takhle malé. Nebyl jsem sprostej, ale řekl jsem si svoje.

Co bude dál, to se uvidí. Ale určitě budou mít veselo, z toho, co řekla psycholožka ( i po přečtení zprávy od té druhé) a z toho, jak se tvářily, to ta dotyčná určitě nebude mít teď moc jednoduché. Chtěl jsem za ní jít ještě potom osobně, ale zapřísahaly mne, ať to nechám na nich, že to vyřídí. Tož jo a uvidím......

EDIT -

4 Klotzman - jasně, věděli jsme to. Ale blbost lidí......však víš jak :(

Držím palce! Veřím, že i když to nebylo lehký, zvládl jsi to s obdivuhodným sebeovládáním. Já si nejsem jist, zda bych tam nevybouchl...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...