Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Počkej, možná to tu čtu celé blbě, ale kdo porušil které pravidlo?

Profesinalni obchodnici maji mit oznaceni jake je pro ne definovano ...

Kdyz si to musel poridit jakubisko, kvuli svejm hodinkovnicim, tak proc by to nemel mit bazar ...

je to prkotina ... ale proste, bud se pravidla dodrzuji uplne, nebo vubec ne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petane, taky mi prijde, ze jsi nastartoval kvuli hovadine. Uz samotny fakt, ze clen Nekazanka inzeruje v profi sekci a ne v sekci pro soukromy prodej naznacuje, ze ma zaplacene profi clenstvi. To tady funguje tak uz dlouho. Bez zaplaceni do profi nemuzes a naopak, kdyz jsi profi, tak nemuzes do bezneho prodeje. A to, jestli u profilu clena indikace sviti, nebo ne, je jen detail. Hlavni je, ze Nekazanka je zaregistrovany jako profi prodejce a symbolicky prispevek uhradil.

Odkaz ke komentáři

Kdyz si to musel poridit jakubisko, kvuli svejm hodinkovnicim, tak proc by to nemel mit bazar ...

je to prkotina ... ale proste, bud se pravidla dodrzuji uplne, nebo vubec ne ...

To s tím Jakubiskem šlo tenkrát za mnou, jako nový moderátorský koště jsem to moc prožíval. Dneska by mně to bylo úplně šumák. A myslím, že mi to Jakubisko dávno odpustil.
Odkaz ke komentáři

Tak asi fakt čtu blbě protože všude tady bylo, že Nekázanka má zaplaceno profi, je ve správné sekci, vše bylo v pořádku a pouze vinou majitele serveru nesvítilo označení červeně, za což ale Nekázanka nemůže a ani nijak neovlivní. Ale to asi nevadí, hlavně že je do koho si kopnout. :D
Odkaz ke komentáři

Tak asi fakt čtu blbě protože všude tady bylo, že Nekázanka má zaplaceno profi, je ve správné sekci, vše bylo v pořádku a pouze vinou majitele serveru nesvítilo označení červeně, za což ale Nekázanka nemůže a ani nijak neovlivní. Ale to asi nevadí, hlavně že je do koho si kopnout. :D

Nechapes. Kritizuju nekde Nekazanku?
Odkaz ke komentáři

Profesionalni obchodnici musi primarne platit profi prispevek, protoze tady realizuji seriovym zpusobem obchod. To musel udelat Jakubisko (a nazory na to nechme stranou) a stejne tak to udelal i clen Nekazanka. Takze skutecne nejde o poruseni pravidel, ale pouhe oznaceni clena.
Odkaz ke komentáři

A co tak rozšířit popisku o skupinu "Zasloužilý člen"??? A také by měla pořádně svítit...

Mě se tedy zdá , že některým "zasloužilým" už to začína problikávat ! Jestli tu nejsem dostatečně dlouho tak se omlouvám za nejapné a nekompetentní připomínky !

Odkaz ke komentáři

Právě proto se Tě v příspěvku 8128 ptám, kdo podle Tebe porušil jaké pravidlo?

Tak si jeste jednou precti co jsem napsal a kvuli cemu.

Peta-biker se na neco zeptal, jaydoll si zacal hrat na chytryho ... a o tom to je. Misto jedne strucne odpovedi je tu tedka takovedle halo kvuli takovedle kravine ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Profesionalni obchodnici musi primarne platit profi prispevek, protoze tady realizuji seriovym zpusobem obchod. To musel udelat Jakubisko (a nazory na to nechme stranou) a stejne tak to udelal i clen Nekazanka. Takze skutecne nejde o poruseni pravidel, ale pouhe oznaceni clena.

Honzo, prosím Tě, nechci ať to tady vypadá jako, že mě s..e Nekazanka, může to být kdokoliv jiný... Ale ať aspoň se nenasere, když napíšu, že tady je kvůli obchodu. Není to snad pravda? Kde jinde by tak lehce prodal hodinky? Jsou tady snad nějaká % z prodeje, která by musel kdokoliv z nás zaplatit - jako na aukru? Udělal se z toho tady prostě obchod a někteří toho využli víc a někteří míň. Za tím si stojím, ikdyž se to mnohým nelíbí. Už to nechejme být, já vlastník nejsem, pokud tohle fórum primárně služí někomu k prodeji, není něco špatně?

Pro všechny, kteří mají potřebu do toho vrtat, tak bych chtěl říci, že to teď vypadá úplně jinak, jelikož jsem slušně, bez nějakých keců sprostých napsal do vlákna panu Rainovi - "jak to, že nesvítí kontrolka červeně"... To je vše.

saida: Není nic snažšího - než kliknout na ignoraci.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Tak si jeste jednou precti co jsem napsal a kvuli cemu.

Peta-biker se na neco zeptal, jaydoll si zacal hrat na chytryho ... a o tom to je. Misto jedne strucne odpovedi je tu tedka takovedle halo kvuli takovedle kravine ...

No četl jsem to několikrát, já spíše nechápu, proč Peta-Biker neposlal svůj dotaz moderátorovi, nebo majiteli serveru přímo a proč spamoval do vlákna členovi, který měl vše v pořádku a nic neporušil. Takže dotaz proč se porušujou pravidla ve vlákně, kde je daný člen neporušil moc legitimní není. Ale je to Tvůj názor a já ti ho neberu. :) Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři

Já zase nechápu, proč nekteří mají komentáře k prodeji k hodinkám za kilo a více a pan moderátor to tam nechá...

Frajer tu prodává IWC BP za cenu toho, co někteří maj auto a místní rejpalové tam píšou totální kecy. Že tohle Ti nevadí, hluboce se omlouvám, že jsem si dovolil něco otevřeně napsat do vlákna, kde to viděli ostatní, Bohužel Jay Doll to smazal a teď to vypadá tak, jak to vypadá...

A majitel serveru tady chodí jak do houslí - tomu jsme se složili na server, fórum mu jede, lidi tu jsou a zisk je, to je hlavní. Nebudu si kazit sobotu, fakt ne.

Odkaz ke komentáři

Já zase nechápu, proč nekteří mají komentáře k prodeji k hodinkám za kilo a více a pan moderátor to tam nechá...

A majitel serveru tady chodí jak do houslí - tomu jsme se složili na server, fórum mu jede, lidi tu jsou a zisk je, to je hlavní. Nebudu si kazit sobotu, fakt ne.

Už sis zkazil úterý, středu, čtvrtek a pátek, tak proč né ještě sobotu? Počítám, že budeš mít ještě těžkou neděli, kór když se začneš kousat tím, jakej z toho tady má majitel zisk. :D :D :D
Odkaz ke komentáři

Už sis zkazil úterý, středu, čtvrtek a pátek, tak pro né ještě sobotu? Počítám, že budeš mít ještě těžkou neděli, kór když se začneš kousat tím, jakej z toho tady má majitel zisk. :D :D :D

Milisi, vždy s Tebou souhlasím, vždycky mě Tvé kecy pobaví, ale ty hodinkovnice si prostě posral a tečka, ikdyž jste si to vyříkali na loďi třeba a v poho... Jako - to si můžu pod jiným nickem udělat tady to samé - vezmu kapitál a budu tady střílet každý den jedny hodinky - protože téměř nic nemusím platit za poskytování inzerátu, atd... Prostě mě vadí to, že popshop dělal to samé a všem to vadilo. A najednou je vše o.k.

Ať má pro mě a za mě zisk, ale když měl odvahu tady po nás chtít, ať něco přispějem, očekával bych tady trošku vyšší zájem - ale má hold jiný starosti.

Odkaz ke komentáři

Milisi, vždy s Tebou souhlasím, vždycky mě Tvé kecy pobaví, ale ty hodinkovnice si prostě posral a tečka, ikdyž jste si to vyříkali na loďi třeba a v poho... Jako - to si můžu pod jiným nickem udělat tady to samé - vezmu kapitál a budu tady střílet každý den jedny hodinky - protože nic nemusím platit za poskytování inzerátu, atd... Prostě mě vadí to, že popshop dělal to samé a všem to vadilo. A najednou je vše o.k.

Popshop byl poněkud samonasírací a nikdo ho odnikud nevyháněl, pokud vím. Na hodinkovnici dávno se/re pes, pos/ral jsem toho v životě dost ale věř, že na todle teda ani nevzdechnu. Akorát taháš z kapsáře nějaký mrtvoly, už s tím dej pokoj. Kolik tady Nekázanka prodala hodinek - fakt každej den jedny? Nebo to spíš vychází na jedny za rok?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...