Chumpus Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Já taky... To máte z toho, že píšete tolik příspěvků. Pak vypadáte strašně důvěryhodně a hned po vás někdo něco chce Upraveno 9. září 2010 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Rozjíždí se docela dobrá zábava, už se těším, až se nějaké kólcentrum ozve. Mám před sebou na papíře několik scénářů, jak druhou stranu dostat. Hoď sem nějaký nástin, ať se taky přidáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Prave mi prisla SZ: Dobrý deň, dostal som hodinky Hublot Big Bang Chronograph HB-10 ale neviem s nimi nič. Som amatér do hodiniek a sú to fejkove hodinky, ale aj tak. Neviem prečo mi nejdu tie vnútorné budíky???...a Aj po pár hodinách ked nehybne ležia mi zastanú, prečo???...ďakujem za pomoc Von to furt strká do sekce "Co je kde na prodej a za kolik". Dvakrát jsem mu to smazal a napsal mu, ať sem podobný blbosti nepíše. Evidentně to pochopil nějak divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 tak uz ho mam v PM taky kua:) ze tys ho poslal za mnou pro radu, hade Me se zdalo , ze ti je smutno a nikdo te nema rad tak jsem ti nasel kamarada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Hoď sem nějaký nástin, ať se taky přidáme. Třeba ten counter-script, se teda blbě opakuju a stydím se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Právě mě naštval email ve schránce. Před pár dny jsem psal do klenotů Aurum dotaz na hodinky Zodiac. Tento obchod je má v nabídce, proto jsem psal jim (na oficiálních stránkách zodiac na můj dotaz nereagují) . Chtěl jsem někde sehnat origo tah na zodiac pro moji slečnu (hodinky jsou teď na gumě). Nejprve mi přišla odpověď, ze můj mail přeposlali jinam a že tam mi někdo pomůže. Čekal jsem pár dnů a když mi přišla odpověď od nich, tak tam stálo pouze to, že to přeposílají jinam a že tam mi někdo pomůže... Zajímalo by mě, kolik mailových schránek to obejde, než se mi dostane nějaké kloudné odpovědi.... CO MĚ NAŠTVALO vol.2 Nakonec jsem se stavil přímo do obchodu klenoty aurum. Napsali si moje tel.č. a slíbili, že se do 24 hodin ozvou. Dnes zavolali...po třech dnech... Origo tah by šel sehnat, ale...Cena je vyšší, než pořizovací cena a navíc bych si na to počkal cca 4 měsíce, takže na to kašlu. Navíc jak v klenotech, tak do telefonu byla prodavačka příšerně nepříjemná. Mrzí mě, že jsem se jí do telefonu nezeptal na kozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Právě mi odešel do křemíkového nebe datovej harddisk. To znamená, že 120GB metalu je v prdeli. Naštěstí jsem si minulej tejden zazálohoval všechny fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Právě mi odešel do křemíkového nebe datovej harddisk. To znamená, že 120GB metalu je v prdeli. Naštěstí jsem si minulej tejden zazálohoval všechny fotky. Za kolik životů se stihne poslechnout 120GB muziky? Edit: fotky jsou podstatně důležitější, ještě žes to stihnul! Upraveno 9. září 2010 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Za kolik životů se stihne poslechnout 120GB muziky? Úplně v pohodě, v kuse by to hrálo asi měsíc a půl. Každý album co tam bylo, jsem slyšel minimálně jednou. Jsou i alba který jsem slyšel minimálně 50x. Naštěstí ty nejlepší věci mám na origo cédéčkách, snad ještě budou přehratelný. A mrzí mě i všechno péčko co je v čudu Ty fotky jsou v podstatě zazálohovaný díky chronomagu. není to tak dlouho, co tu jistý člen řešil kaput kartu z porodnice. Jelikož bych o to nerad přišel, tak jsem minulej tejden koupil řadič a zapojil disk co mi jen tak ladem ležel v šuplíku. Takže momentálně to z backup disku kopíruju na system disk..pro sichr.. Upraveno 9. září 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Za kolik životů se stihne poslechnout 120GB muziky? Ve FLAC kvalitě? Aby ses nedivil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Flaců tam bylo asi padesát. V tý nejhorší kvalitě kolem 40 mb na album byly ty největší rarity:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Ve FLAC kvalitě? Aby ses nedivil... Kurňa chlapi, investujte trošku do těch nosičů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Flaců tam bylo asi padesát. V tý nejhorší kvalitě kolem 40 mb na album byly ty největší rarity:( Cítím s Tebou..to by fakt nas**lo, ale nezoufej...internet je všemocný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Cítím s Tebou..to by fakt nas**lo, ale nezoufej...internet je všemocný Hlavně že mám všechno s Gusem Chambersem, Davem Lombardem a Waldemarem Sorychtou. Ale přeci jen, sbíral jsem to 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Hlavně že mám všechno s Gusem Chambersem, Davem Lombardem a Waldemarem Sorychtou. Ale přeci jen, sbíral jsem to 10 let. skoda ze uz neni zadna dobra nahrada oink serveru na hudbu. tam bylo naprosto vsechno, prestoze na amazonu ani jinde to nebylo mozny koupit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Add "kólcentrum".............. nedávno mi také někdo volal a rozhovor probíhal asi následovně: - dobrý den, tady banka xxxxxx, chtěl bych vám nabídnout náš nový produkt, měl by jste chvilku čas? - no-o (rozhlédnu se - v jedné ruce telefon, v druhé malé Lachtáně, stojíc nad připalujícím se oběděm na plotně) ani ne, mohl by jste zavolat později? - ale ano, samozřejmně, za jak dlouho nebo v kolik vám mohu zavolat??? - hmm, co takhle za měsíc a půl ??? ticho - naprosté - aha - tak jo, nashledanou - přeji hezký den......píp-píp-píp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Hoď sem nějaký nástin, ať se taky přidáme. Dnes jsem si užil slečnu Kyslíkovou. Mám u Kyslíků ADSL a nějaké mobily. Když nabídla monitoring hovoru a dokonalé rozšíření služeb, já jí brutálně tvrdil, že vůbec nic s Kyslíky nemám společného. Bola zmeťená, pořád mi tvrdila, že vidí na obrazove moje přístroje a já tvrdil, že s nimi jsem neměl nikdy nic společného a jak si dovolují zneužívat moje osobní údaje. Zábavné. Prohrála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Zdravotni stav diky nemu je 8 mesicu driny k hownu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Právě se vracím z třídní schůzky (základní škola) a naštvalo mě, jak někteří rodiče do nekonečna obhajují a chrání své rozmazlené parchanty. Chudáci učitelé, jsou úplně bezmocní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Právě se vracím z třídní schůzky (základní škola) a naštvalo mě, jak někteří rodiče do nekonečna obhajují a chrání své rozmazlené parchanty. Chudáci učitelé, jsou úplně bezmocní. Já jsem starší generace a za nás to bylo poněkud jiné. Když někdo ve škole blbnul, tak dostal lepanec nebo učitelka pěkně zatahala za uchonebo za vlasy, a když jsem si doma stěžoval, tak naši řekli, že jsem se asi nechoval správně a bylo to. Když jsme blbli na ulici, tak nás kdejaký "dědek" přetáhl holí a bylo to. Když jsem něco vyvedl a dostal jsem od sousedů (byl to typický pavlačový dům) záhlavec a stěžoval jsem si, tak máma řekla že mi měl dát ještě jeden a bylo to. Dnes by to všechno bylo samá žaloba. Dítě je holt osobnost a nesmí se omezit nebo zarazit jeho samostatný duševní rozvoj. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky