Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Milisaku, dokud nepostrilis 77 lidi. Co je na tom složitého. Ja nejsem zadnej hlad lidu. Jen se divím, proc se řeší jestli je nemocnej nebo ne, kdyz povrazdil tolik decek a neřeší se, jak se ho zbavit?!?! A kdyz Bobik tvrdí že kdyby se to stalo jeho dětem, pak by se pomstil, ale kdyz se ho to netýká, tak se musi dodržovat pravidla a etika. To je pro me hrozne těžký pochopit, ja jsem hrozne jednoduchej! Tak jen zkus přijmout fakt, že v rámci evropskejch zákonů žádnej mechanismus, jak se člověka "zbavit" za vraždu tojejednokolika lidí, prostě neexistuje. Tvoje volání po krvi a pomstě by bylo legitimní, kdyby ses sám rozhodl ji vykonat a nést za ni osobní odpovědnost. Jinak je to jen davová hysterie - pochopitelná, ale zároveň popírající svět, ve kterým žiješ, kde na jeho druhý straně využíváš jeho výhody. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Kluci, ok, mate recht. Ja jdu spát! Doufám jen že si budu užívat vymoženosti naši civilizace a snad pan Breivik nepotká moje děti, az zase přijede do Prahy shánět samopal. Dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Kluci, ok, mate recht. Ja jdu spát! Doufám jen že si budu užívat vymoženosti naši civilizace a snad pan Breivik nepotká moje děti, az zase přijede do Prahy shánět samopal. Dobrou. Franto nechci rejpat ale dyť ty žádný děti nemáš!!! Jo, dobrou. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Franto nechci rejpat ale dyť ty žádný děti nemáš!!! Jo, dobrou. Vole ale dělám na nich a do ty doby bude tenhle pacient venku, protože me vsechno dlouho trva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Vole ale dělám na nich a do ty doby bude tenhle pacient venku, protože me vsechno dlouho trva :-) Spi už a nevotravuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Spi už a nevotravuj. Ste me tak rozrusili, že nemůžu usnout! Musím myslet na něco peknyho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Jay: tu fotku si stahuju :-)!!! To je krasnej kousek, jako ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Na všeobecný principy vždycky může někdo doplatit a někdo vydělat. Na jednu stranu tady máme fóbii z Arabů a na druhý straně voláme po šaríi. Nevím ale u takovýhle tragédie asi na odsouzení, myslím oficiální odsouzení, se/re pes, ti pozůstalí ani na moment neměli "naději", že by Breitling dostal provaz. Ale z "hlasu lidu", jak ho tady prezentuje Franc, mám podvědomě prostě strach - nikdy nemůžu vědět, kdy budu v zaměřovači "spravedlivejch" já sám. nevíte náhodou někdo proč chce dát Milis Breitlingovi provaz? Vždyť dělá tak hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Ste me tak rozrusili, že nemůžu usnout! Musím myslet na něco peknyho! Tak mysli na to, jak by bylo hezký dělat děti ve dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Tak mysli na to, jak by bylo hezký dělat děti ve dvou. Tak jo :-) A jdu si to zkusit nanečisto! Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Tak jo :-) A jdu si to zkusit nanečisto! Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 OMG. Přesně takovou diskuzi jsem (nejen tady) čekal. Plácání nesmyslů o "pseudohumanismu" apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 aby se z tohohle blba nestal mucednik musel by se vymazat z dejin. pro jednu cast lidi bude modla co to proste dala, pro druhou hajzl co zabil pres sedmdesat lidi a mel dostat minimamne provaz. vetsina na nej zapomene a za dvacet let az o nem natoci film bude matne hledat v pameti o co jde. a ted je v duskedku jedno jestli ho zavrou do krimu, blazince nebo nebo ho daji sezrat lednim medvedum. Zbavit se ho ted "prirodni" katastrofou by bylo nejcistsi reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Je taky mozny, ze blazinec je proste ta moznost, kdy bude zavrenej dyl nez jejich max. 21 let. Pokud jsem to dobre pochopil, kdyz nebude shledan kazdy tri roky zdravej, shnije tam nafurt.. i kdyz shnije je asi silny slovo, blazinec v Norsku muze bejt celkem 'pohoda'.Jak se rikas, spousta lidi je na svete jen proto, ze je nelegalni je zabit.. Dneska dokazeme lecit tak nskutecny mnozstvi veci, ze se nekdy musim pozastavit nad tim, jestli je to spravne.. Tim nemyslim jen Breivika, ale proste obecne.. Good bye prirozeny vybere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Neřešte prosím pomatence ze severu kvůli kterému tady bylo již jedno téma myslím zavřené. Dnes mě naštval ridič linky 125 v Praze na Jižní spojce v 18 hod 15 min. ,který mě vyblikal v levém nejrychlejším pruhu a BYL PLNÝ PASAŽÉRŮ. Normální HOVADO !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Krteček už není... skončilo mi dětství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Krtecek prave je a bude dale. Stejne jako Mala nocni hudba, nebo Nocni hlidka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 lze podat anonymní návrh na prošetření na ÚOHS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 lze podat anonymní návrh na prošetření na ÚOHS? Ano Franto, písemně i ústně, jmenovitě a nebo anonymně (a tedy bez nároku na odpověď). Více najdeš ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky