Mirek Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Prosím člena opersowinq, aby prestal tu trepať tie svoje spamové anglické príspevky. Dík. Jelikož jsou v těch jeho příspěvcích odkazy na polský stránky, bude to asi práce pro módy, obávám se, že tvoji prosbu asi nevysliší...nechápu to individum, že mu ta práce stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Prosím člena opersowinq, aby prestal tu trepať tie svoje spamové anglické príspevky. Dík. Zrovna tu není žádný moderátor, aby ho típnul. Takhle zasere celý forum idiot jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Zrovna tu není žádný moderátor, aby ho típnul. Takhle zasere celý forum idiot jeden. simysim, že to bude robot hoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 simysim, že to bude robot hoši. No asi jo. Tím spíš tu chybí tvrdá ruka zákona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Takhle zasere celý forum idiot jeden. Jestli to nebude robot, kterému je jedno, co si kdo myslí Edit: takže pozdě......a ještě blbě umazané..... Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 tak se mi po 3 týdnech chrchlání a rýmiček ráno změnil aktuální zdravotní stav. Seklo to se mnou takže popořádku - oteklý kotník po operaci se furt nelepší, ulomil jsem si kousek zubu, bolí mě v krku, bolí mě pravá dutina, bolí mě záda a ruce, mám rýmu jako prase, teplotu, žeru ATB. Tak ten AnTaBus vysaď a dej si slivovici; bude líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Jestli to nebude robot, kterému je jedno, co si kdo myslí Edit: takže pozdě......a ještě blbě umazané..... A nebo ... honí příspěvky. Uvidíme co nabídne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 A nebo ... honí příspěvky. Uvidíme co nabídne. Ať mu už někdo zatne típec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Naštvalo mě, že tady chvilku nejsem a už se tu objeví spamovací robot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 A nebo ... honí příspěvky. Uvidíme co nabídne. je to spambot...zachytit takovej nástup je spíše o štěstí, když tu zrovna někdo je....jede a jede. Není první a , bohužel, ani poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Tak toto ma naštvalo : http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/12054400/Hublot-One-Million-Dollar-Black-Caviar-Bang.phpPotom som sa ukľudnil a čierne zarezervoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Nas.ala me ucetni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Nas.ala me ucetni ... Okamžitě zabit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Okamžitě zabit! Jasně, jako v Itálii také doporučuji okamžitě pro výstrahu sejmout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Pan Harvi, zjevne Karizkuv mladsi bracha, a jeho "souhlas" pripadne "prodas je?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulin Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Vaclav Havel :-( R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Strasne me stve, mrzi a boli, ze jsme se nejak rozkmotrili s nejlepsim pritelem... kluk, kterymu jsem byl v lete za svedka na svatbe.Muze za to muj hloupej vtip, kterej jsem asi nevhodne formuloval a on si ho jeste hur vylozil (oba jsme meli trochu upito, ja si bohuzel proste nevybavuju, ze bych mu rekl to, co on pochopil. Nebyli jsme na srot, ale kdyz clovek tlacha 4 hodiny v hospode, tak se mu proste do hlavy vsechno nevejde). A nejde s nim mluvit. Doufam, ze ho to casem prejde a necha si to vysvetlit. Fakt nechci prijit o kamose kvuli moji kravine a nedorozumeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 tak se mi po 3 týdnech chrchlání a rýmiček ráno změnil aktuální zdravotní stav. Seklo to se mnou takže popořádku - oteklý kotník po operaci se furt nelepší, ulomil jsem si kousek zubu, bolí mě v krku, bolí mě pravá dutina, bolí mě záda a ruce, mám rýmu jako prase, teplotu, žeru ATB. z hlediska altern.medicíny začni dbát o svoje ledviny ...viz kotník ,záda ,rýma...na kořeno nosu končí dráha ledvin.nepodcenuj hrozí zánět a pak to naní ta...ledrace : Kopřiva, truskavec přeslička polní třezalka a hlavně celík zlatobýl /bacha oni ho zmetkové falšují / spolehlivý bilinkář ti poradí a pospěš brachu...zdar....bylinkář...hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 z hlediska altern.medicíny začni dbát o svoje ledviny ...viz kotník ,záda ,rýma...na kořeno nosu končí dráha ledvin.nepodcenuj hrozí zánět a pak to naní ta...ledrace : Kopřiva, truskavec přeslička polní třezalka a hlavně celík zlatobýl /bacha oni ho zmetkové falšují / spolehlivý bilinkář ti poradí a pospěš brachu...zdar....bylinkář...hihi to nezní špatně, tak se o ty ledviny postarám.... Jinak ten kotník je plastika urvaných obou vazů po volejbale, záněty dutin v tomhle svinským počasí mám už asi dvacet let a virózu jsem chytil nejpíš z toho, že mi můj nemocný anděl, rozuměj dcera, statečně prskala do ksiftu, když jsem jí čet pohádky. S kotníkem se po takovémhle zákroku skučí tak půl roku.... Jestli tohle dá do kupy truskavec a celík zlatobýl, přestávám si platit zdravotní pojištění a jdu se pást na louku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Moc práce a zase moc práce" Nedokážu si naplánovat týden tak, abych všechno stihnul udělat Já nevím, co budu dělat, mám depresi. Ale na podpoře bych měl asi ještě větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky