Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Včera jsme s manželkou vlezli do prodejny Omega v Moskvě, na ulici Tverskaya.

Bezpečnostní vchod (druhé dveře se otevřou, až když první za sebou zavřete).

Nějak se nám napoprvé nezadařilo se s touto bariérou vyrovnat :wallbash: a tak jsme vzbudili všeobecné pobavení gorily-vyhazovače, prodavače a servismana.

Budiž.

Když to ale trvalo asi dvě minuty, aniž by se třeba o nás začali starat (měl jsem na ruce a patřičně ukazoval své POčka), tak jsme docela znechuceně odešli.

BTW - výběr byl hodně mizerný, asi tak třetina toho, co mají v Duty Free Shopu na Sheremetyevu (a i tam to není bůhvíjaká sláva...)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V noci mne celkem krkli chlapci od "pomáhačů a chráničů"...pak už jsem se teda jen smál.

Potkali jsme se u pokusu u vloupačky,pašíka vyplašila zabezpečovačka,takže jen vyloup dveře a utekl. Přijeli chlapci důležití,jak papír od sekaný, prej :"byli jste uvnitř?".....říkám,že jsem tam nakoukl,abych jim nenarušil stopy a že tam nikdo není,že by to řvalo(maj tam sirénu). Mladíček mi arogantně odvětil,že pokud jsme to neprolezli,že jsme k h...u......a že to teda udělá sám. Znovu jsem mu zopakoval,že tam nikdo není,že je tam siréna....že by to ječelo. Odvětil,že on,narozdíl od nás,ví,co má dělat.....tož jsem ho nechal.

Jen tam akčně vlezl,začala vnitřní jekna ječet,jako blázen.....málem se posral......to byl ten zlom,kdy už jsem nebyl nasranej,ale začal se smát. Ptal se mne,jestli je něco k smíchu....tak jsem mu jen řekl,že je....on sám osobně.

n....l i pobavil.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Včera jsme s manželkou vlezli do prodejny Omega v Moskvě, na ulici Tverskaya.

Bezpečnostní vchod (druhé dveře se otevřou, až když první za sebou zavřete).

Nějak se nám napoprvé nezadařilo se s touto bariérou vyrovnat :wallbash: a tak jsme vzbudili všeobecné pobavení gorily-vyhazovače, prodavače a servismana.

Budiž.

Když to ale trvalo asi dvě minuty, aniž by se třeba o nás začali starat (měl jsem na ruce a patřičně ukazoval své POčka), tak jsme docela znechuceně odešli.

BTW - výběr byl hodně mizerný, asi tak třetina toho, co mají v Duty Free Shopu na Sheremetyevu (a i tam to není bůhvíjaká sláva...)

cau, pobavil jsi me protoze mam spoustu takovych podobnych zkusenosti z celyho Ruska, hlavne jednani techto goril/vratniku, atd. Nejhorsi je to podle me na postovnich uradech, kde si te prehazujou z jednoho okynka do druheho a odmitaji te jen slovy net a nelzja....

Upraveno uživatelem sta
Odkaz ke komentáři

cau, pobavil jsi me protoze mam spoustu takovych podobnych zkusenosti z celyho Ruska, hlavne jednani techto goril/vratniku, atd. Nejhorsi je to podle me na postovnich uradech, kde si te prehazujou z jednoho okynka do druheho a odmitaji te jen slovy net a nelzja....

No tohle teď proběhlo na hranicích s Ukrajinou...od dob zrušení celnic jsem to nezažil a jen jsem zíral. Kdo chce zavzpomínát na staré "dobré" časy, tak doporučuji. Nemluví rusky, protože to je taková směs jazyků. Arogantní a hlavně je pro ně každý pašerák...hrůza. Sebrali nám pasy, že je protáhnou čtečkou, po dlouhé době je vrátili, že v pořádku, ale že musíme mít ještě razítko pro povolení průjezdu hranicí, ale to že oni tam teď nemají, takže musíme počkat. No a po hodině přišel klučina v uniformě Gagarina abouchl tam štempl a pak jsme mohli jet... Fakt zážitek.
Odkaz ke komentáři

Ono, co tam ma clovek pri tom cekani delat?

Ja si obvykle ctu. Ale nejhorsi je to treba po nekolika tydnech v zahranici (typicky prilet do Vidne a cekani na bus), to si vzdycky rikam, co bych dal za cesky noviny (v Praze tohle odpada)! Naposled jsem takhle odletel den po snemovnich volbach a noviny byly to prvni, co jsem po navratu do Brna koupil.
Odkaz ke komentáři

Ja si obvykle ctu. Ale nejhorsi je to treba po nekolika tydnech v zahranici (typicky prilet do Vidne a cekani na bus), to si vzdycky rikam, co bych dal za cesky noviny (v Praze tohle odpada)! Naposled jsem takhle odletel den po snemovnich volbach a noviny byly to prvni, co jsem po navratu do Brna koupil.

a kolik ted stojej noviny? taky kilo? dve? uz sem dlouho neletel
Odkaz ke komentáři

Ono, co tam ma clovek pri tom cekani delat?

Procházet obchody s hodinkami a trávit hodiny vyptáváním na nejrůznější detaily, které prodavači většinou neznají :)

Já vím, v Paříži to jde dělat hodiny, ale v Praze a třeba v Athénách je člověk za 15 minut hotovej :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...