Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 22:46, 'Chumpus' napsal: A teď si představ, že máš nějaký takovýhle číslo a seš slušný a spořádaný hoch jako já Kecy některých lidí o uplácení apod. mě ze začátku docela dost točily. Na druhou stranu, v tomhle autě mě nestaví policajti, takže se s tím žít dá Jako policajt bych tě s klidem zastavil, protože každej ví, že to neznamená většinou nic víc, než něco v úrovni "znám tetu u okýnka a umím jí šoupnout pár pětek" Já si toho vola všimnul, že se od chodníku odpíchnul bez blinkru jako trotl a jenom kvůli tomu aby to sám o 30 metrů dál zaflokoval na červaný která svítila už když to od toho chodníku odpálil. Navíc červený Superb.... Ta značka už byla jen doplnění celé mozajky A prostě se dobře pamatuje. Svojí značku si nepamatuju
FrantisekH Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 snižují paralympijské kruhy ( čtyři) a 2,5 TDI inteligenci? hlavně za předpokladu nedání přednosti a 5cm břečky na silnici?
Boudy Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 21:43, 'Jay Doll' napsal: Já tím jenom chtěl říct, ať ten bulvár neberete tak vážně. Oni vám schválně dají jenom informace, co se jim hodí do krámu, a pak se tady lidi zbytečně nasíraj. Je možný, že mu šofér MLa třeba vlítnul bez majáků do cesty a poslal ho do příkopu, možný je fakt všechno, a šofér toho černýho si to chtěl evidentně vyříkat. Nedělejte z toho scény, pravda je někde tam venku No, že bych hledal důvody pro omluvu hulváta a hovada? To jsi trochu ujel, ne? Pokud bych připustil, že ho někdo z doktorskýho auta ohrozil, stále není omluvitelné ohrozit někoho SCHVÁLNĚ, vnímáš ten rozdíl? Aktuálně za poslední 4 roky najezdím po jižní Moravě 220tis Km, taky mě co 14 dní někdo ohrozí, nadávám, ale určitě nikomu schválně neoplácím!Je to Jay Dolle jasný a srozumitelný?
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 14. 1. 2012 v 11:03, 'Boudy' napsal: No, že bych hledal důvody pro omluvu hulváta a hovada? To jsi trochu ujel, ne? Pokud bych připustil, že ho někdo z doktorskýho auta ohrozil, stále není omluvitelné ohrozit někoho SCHVÁLNĚ, vnímáš ten rozdíl? Aktuálně za poslední 4 roky najezdím po jižní Moravě 220tis Km, taky mě co 14 dní někdo ohrozí, nadávám, ale určitě nikomu schválně neoplácím!Je to Jay Dolle jasný a srozumitelný? A ty si myslíš, že řidič doktorskýho auta to nemohl udělat ÚMYSLNĚ? Teda pokud něco udělal, ale někteří jezdí taky jako prasata. Opravdu bych rád viděl celý záznam jízdy.
BrotHell Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 neúspěšná zkouška s pruchodnosti 23/120 =/
Conrad Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/256202-umirajici-ridicka-po-mrtvici-havarovala-policiste-ji-zatkli-za-opilost.html Jako doma
Boudy Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 14. 1. 2012 v 11:26, 'Kamil' napsal: A ty si myslíš, že řidič doktorskýho auta to nemohl udělat ÚMYSLNĚ? Teda pokud něco udělal, ale někteří jezdí taky jako prasata. Opravdu bych rád viděl celý záznam jízdy. To by mohlo omluvit toto totální prasáctví? Rozhodně tam jede houkající sanitka, to bereš v potaz? I pokud by to udělal úmyslně, to "oplácení" není omluvitelné. Apropo: Lacina by ti taky asi tvrdil, že oni (ti dva zázrakem přeživší v Mazdě) mu taky SCHVÁLNĚ začali předjíždět náklaďák, takže byl v právu??? Neblázněte ...
Conrad Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 14. 1. 2012 v 11:26, 'Kamil' napsal: A ty si myslíš, že řidič doktorskýho auta to nemohl udělat ÚMYSLNĚ? Teda pokud něco udělal, ale někteří jezdí taky jako prasata. Opravdu bych rád viděl celý záznam jízdy. Kamile, jednou na tom ,zda řidič sanitky pojede jako prase může záviset tvůj život když budeš na lehátku vzadu
Onisau Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Kamile, já si myslím, že je to podobné jako po roce 1989 kdy policajt chtěl občanku a lidi mu odpovídali "Proč, já nic neudělal" .. Prostě saniťák může jezdit jako prase, já můžu jezdit jako prase a jediný kdo to má ohodnotit je úředník k tomu určený. (potud samozřejmě teorie o ideálu ) Ale když na někoho vybíhám, měl bych přijmout to riziko, že ten na koho vyběhnu mi může rozbít hubu, nicméně na osoby "úřední" vybíhat nemám i když si tisíckrát myslím, že jsem v právu. Mám si napsat číslo sanitky a zavolat na bezplatnou linku. Věř, že když by se to uvedenému stávalo častěji, minimálně na něj upozorníš a dřív nebo později to někdo použije proti němu
skalis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 14. 1. 2012 v 12:27, 'Conrad' napsal: Kamile, jednou na tom ,zda řidič sanitky pojede jako prase může záviset tvůj život když budeš na lehátku vzadu Hlavne to, ze me nekdo vyprasi mi nedava pravo ho vyprasit taky!
Onisau Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) V 14. 1. 2012 v 12:33, 'skalis' napsal: Hlavne to, ze me nekdo vyprasi mi nedava pravo ho vyprasit taky! To je pravda. Právo trestat si uzurpoval stát a kdyby tomu tak nebylo, byli bychom v anarchii. Byť uznávám, je těžké se ovládat a né pokaždé to každý dokáže, je asi na zamyšlení, že nejčastěji to nedokáží lidé jako Trpišovský s SPZ 2222, nebo mě vyprasí červený Superb 1A4 4444. Stejně tak je zvláštní, že pravidlo zipu nejméně (alespoň tam kde jezdím já) nějak nechtějí dělat řidiči z Ústeckého kraje :) Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Onisau
skalis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 V 14. 1. 2012 v 13:00, 'Onisau' napsal: je asi na zamyšlení, že nejčastěji to nedokáží lidé jako Trpišovský s SPZ 2222, nebo mě vyprasí červený Superb 1A4 4444. Jo jo, prilis zbytnele ego nad ramec ukocirovatelnosti rozumem daneho jedince je vzdycky problem.
NIGHTinGALE Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Mě nasralo, že jsem debil, protože jsem slíbil poslat peníze za hodinky (tady na Chronomagu), ale neposlal jsem je (nebo spíš poslal, ale blbě).Ale potěšil mě prodejce - slušně mě dnes upozornil, že už čeká fakt dlouho.V SZ jsem se mu omluvil a peníze právě odeslal. A omlouvám se mu touto cestu ještě jednou. Fakt sorry Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem NIGHTinGALE
tombed Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 že synovi ukradli kolo za ne zrovna nejmíň peněz, že mi utekly na fóru Radiomiry za supr peníz, ale pak si řeknu v souvislosti s odchodem kamarádovy ženy pro nemoc, že jsou to JENOM prkotiny a zdraví je nadevše...
kubson Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 druhý den se plazím s bolavými zády? si vždycky slibuju, že budu cvičit
hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 ja aj cvičím a chbát ma bolí aj tak..a ešte k tomu ma už vyše mesiaca pichá v pravom ramene...
VS Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Vysklená dvířka v troubě. Při pečení najednou rána a prostřední sklo se vysypalo.
Onisau Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 V 15. 1. 2012 v 18:43, 'VS' napsal: Vysklená dvířka v troubě. Při pečení najednou rána a prostřední sklo se vysypalo. Do chleba se zapejká pilník, nikoliv ČZ 75!
Vit3k Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Momentálně mě pěkně štve, že místo abych se učil na zítřejší zkoušku, tak sedím tady a pročítám forum - **** you!
Doporučené příspěvky