kuncák7 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Přesně jak jsem naznačoval ( samospráva- starosta, zastupitelé mohou šlápnout na úředníka a ten i přes nesouhlas Policie nainstaluje něco, co je hloupost - prahy i zrcadla - vždy, ke každému stanovení všeho dopravního značení musí být vyjádření Policie ČR, dopravního inženýra, ale úřad se tímto vyjádřením nemusí řídit ), při změně po volbách se to hned zase překope. Stojí to jen peníze a je to v rozporu se zákonem ( když se najde občan, co do toho jde opravdu natvrdo, zákon dá za pravdu vždy jemu, ale trvá to dlouho ).Pavča : nezlob se, ale teď jsi mě opravdu dostal. Prevence ve městě, kde se stojí všude, kde nepomáhají ani železobetonové sloupky ( o čarách či značkách nemluvím ). Jsi opravdu jeden z mála, co tomu věří a je dobře, že i tací ještě žijí ( to myslím vážně ), ale ani ty a ani já se nedožijem zlepšení. Pojdmě už řešit hodinky, protože se nebezpečně dostáváme k místní politice a to opravdu patří do tohoto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Na Australian Open taký zápas a ja v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Na Australian Open taký zápas a ja v práci... Ale že si dávají do těla..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 žiaľ, informácie o priebehu zápasu mám len z rozhlasových správ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Couvám dneska po lyžování z parkoviště, bylo to mírně do kopečka na ouzkou cestu a tažným jsem škrábnul zadní blatník projíždějící fabii, jednoznačně moje vina. Netuší někdo jak je to s bonusama, mám obě auta pojištěné u Wustenrot a na obě maximální bonusy, příjdu o všechny bonusy nebo pouze o bonusy na tohle auto ? Na netu nemůžu nic najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Buď cáluj keš a nebo když to zaplatí pojišťovna, tak si vezme jenom kus bonusů. Snad 5 let nebo tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Buď cáluj keš a nebo když to zaplatí pojišťovna, tak si vezme jenom kus bonusů. Snad 5 let nebo tak? Co jsem vyčetl, tak si pojišťovna vezme 36 měsíců, keš to už nepůjde ani netuším co může lehce odřenej (v lemu) blatník s lakem koštovat. Navíc se to stalo tady na Moravě kde momentálně zahálím vydržován u tchýně. Hlavně by mě zajímalo jak to bude s těma bonusama, basama fousama ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 No jestli máš maximum bonusů (10 let a víc) tak se snad moc nestane když ti vezmou 36 měsíců. O moc dražší to pojistné pak nebude. Škráblej lak u Fabie asi moc drahý nebude. Záleží jestli je to metalíza nebo pastel. Ale keš by to v tomhle případě bylo asi nejvýhodnější. Chce to klid a chladnou hlavu, přinejhorším prodáš hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 přinejhorším prodáš hodinky nedělej si srandu, mám poslední troje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Nevěřil bych, že mě taková blbost dokáže tak naštvat, forum gentlemanů, jo, to určitě - http://forum.chronom...2355-fermuello/. Nejhorší je, že mám ty perfektní hodinky úplně znechucený. Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Včera mi přišlo od městské policie předvolání k vysvětlení šesti (!) přestupků. Rychlá jízda na jižní spojce, úsek Krč --> Chodovská. Rozpětí od 4. do 16. ledna v časech 5:50 - 5:57 (jízda do práce).Vždy cca 92-95 km/h v osmdesátce. Jezdím tam rok furt stejně, tak nechápu, co jim hráblo. Asi tam museli po novém roce ten radar zapnout nebo co.Před šestou ráno je tam minimální provoz, nikoho neohrožuju, jsou tam 3 pruhy, je to v podstatě dálnice...Pro mě to znamená, že se z nuly dostávám na dvanáct bodů a můžu přijít o řidičák na 1-6 měsíců.Situace mě nutí k tomu, abych se odvolal na osobu blízkou nebo řekl, že "osoba, která vozidlo v daný čas řídila, je mi známa, ale ve smyslu poučení odmítám vypovídat".Mám 2 malé děti, ženu, co neřídí a několik měsíců bez auta prostě být nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Včera mi přišlo od městské policie předvolání k vysvětlení šesti (!) přestupků. Rychlá jízda na jižní spojce, úsek Krč --> Chodovská. Rozpětí od 4. do 16. ledna v časech 5:50 - 5:57 (jízda do práce). Vždy cca 92-95 km/h v osmdesátce. Jezdím tam rok furt stejně, tak nechápu, co jim hráblo. Asi tam museli po novém roce ten radar zapnout nebo co. Před šestou ráno je tam minimální provoz, nikoho neohrožuju, jsou tam 3 pruhy, je to v podstatě dálnice... Pro mě to znamená, že se z nuly dostávám na dvanáct bodů a můžu přijít o řidičák na 1-6 měsíců. Situace mě nutí k tomu, abych se odvolal na osobu blízkou nebo řekl, že "osoba, která vozidlo v daný čas řídila, je mi známa, ale ve smyslu poučení odmítám vypovídat". Mám 2 malé děti, ženu, co neřídí a několik měsíců bez auta prostě být nemůžu. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Organicu, tusim, ze kdyz jde o jedno misto, lze to obhajovat jako jeden prestupek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Organicu, tusim, ze kdyz jde o jedno misto, lze to obhajovat jako jeden prestupek. To bych potřeboval vědět jistě, protože 2 body a 12 bodů je sakra rozdíl...Teď mám nulu, v panice jsem si nechal včera dělat výpis...A za dva body a litr bych jim nekecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 To bych potřeboval vědět jistě, protože 2 body a 12 bodů je sakra rozdíl...Teď mám nulu, v panice jsem si nechal včera dělat výpis...A za dva body a litr bych jim nekecal. viz co psal bandi. vim, ze idnes neni asi mozne brat vazne, ale nedavno jsem tam cetl rozhovor s policejnim cosi a ten rikal to same. udivilo me to, proto si to pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Nevěřil bych, že mě taková blbost dokáže tak naštvat, forum gentlemanů, jo, to určitě - http://forum.chronom...2355-fermuello/. Nejhorší je, že mám ty perfektní hodinky úplně znechucený. No už to prostě a zkrátka není na Chronomagu takové, jaké to bývávalo. Chápu Tvoje rozladění a nechápu postoj fermuella a vůbec nechápu, že mu to stojí za těch pár Kč (?) co by měl vrátit, když se, jak píše spletl a místo krokouše Ti prodal imitaci. No ale zase člověk ví, s kým neobchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 To bych potřeboval vědět jistě, protože 2 body a 12 bodů je sakra rozdíl...Teď mám nulu, v panice jsem si nechal včera dělat výpis...A za dva body a litr bych jim nekecal. Mrkni se na tohle: http://www.novinky.cz/krimi/192232-za-stejny-prestupek-urad-strhl-ridici-12-bodu-soud-se-ho-zastal.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Mrkni se na tohle: http://www.novinky.cz/krimi/192232-za-stejny-prestupek-urad-strhl-ridici-12-bodu-soud-se-ho-zastal.html Díky za link, cokoli pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Ano, pozor na to, policie začíná zapínat kamery, která delší dobu pouze vyhodnocovali telemetrická data za peníze z projektu EU, který skončil u některých úseků 1.1.201. V tomto případě bych zkusil případně oslovit i JUDr. Berana z DAS, pokud policie nezbaští osobu blízkou. Máš namysli ty kamery na jižní spojce, které končí před sjezdem na centrum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Jak nezbasti? Odmitne podat vysvetleni a tim to konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky