JHonza Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Že si ze mě eBay dělá srandu Pošle mi v mailu odkaz na SEIKO Submariner a když začnu slintat a jdu se na ně podívat, dočtu se, že do Evropy ani náhodou. Když už mají tolik údajů, nemohou takovéhle reklamy posílat trochu míň nesmyslně? A není to poprvé, většina toho, co v reklamních mailech posílají, není u nás dostupná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Hele běžte s těma nemocema brečet někam jinam. Každýho občas bolí záda. Tohle je hodinkový fórum. jo jo. obzvlášť, když tady na to máme vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34607-kosmodisk-a-ti-druzi/page__p__522784__hl__kosmodisk__fromsearch__1&do=findComment&comment=522784 ono si to skoro říká o přesun - tohle téma mě bohužel taky zajímá takže mít možnost najít ty kombinace účinných léků po čase by nebylo marný. Upraveno 3. února 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Nenastartoval jsem Octávečku, ale v -20 se asi není čemu divit Bohužel ani přes kabely, takže čekám na servisáky" Soused říkal, ať dám vařící vodu do konve a poleju celý motor, ale to se mi zdá nějáký na palici postavený lepsie je jebnut po tom studenom motore trojkilovym kladivom. usetris za elektriku a ani sa pri tom neobaris vriacou vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Nepochybuju o tom, že ne všichni ví všechno. Na druhou stranu po mym 2-měsíčním intermezzu se zádama, kdy jsem nemohl sedět, ležet, chodit, prakticky nic, a v práci mi začali přezdívat hokejka, nemám důvod nevěřit tomu, co felčaři říkali. Nejdřív rozpustit spasma práškama (zvlášť když je v křeči sval v místě, kam se třeba masér nedostane) a pak rehabilitace a cvičení (což mi nezávisle na sobě řeklo 5 MUDrů a obě rehabilitační buchty). U mě to tak proběhlo, byť rozpouštěcí fáze trvala trochu dýl, protože to nechtělo za živýho boha pustit. Pak 10 sezení na rehabku, kde mě naučili naprosto stupidně jednoduchý cviky (o kterejch jsem myslel, že prostě nemůžou fungovat), a od tý doby mám klid (ťuk ťuk). A už to tu nebudu zasí*at . bankovanie si niekedy skusal? - to sa dostane asi vsade. cinska vec starsia ako europska civilizacia. odporucam. odkedy to pravidelne aplikujem - uz par rokov, prestal som vyuzivat chiropraktikov a spol a tiez zrat chemiu. problemy s chrbticou prestali existovat. vyzera to zvlastne, nie je to vobec nic hrozne - ak je zaujem dam viac info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hele běžte s těma nemocema brečet někam jinam. Každýho občas bolí záda. Tohle je hodinkový fórum. Tedy babinec kde si těhotné na netu poskytují nesmyslné rady je proti tomuhle hadr, už jen čekám, kdy někdo přijde s tím,jak mu pomohla žabí moč sbíraná o Svatojánské noci na Boubíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 bankovanie si niekedy skusal? - to sa dostane asi vsade. cinska vec starsia ako europska civilizacia. odporucam. odkedy to pravidelne aplikujem - uz par rokov, prestal som vyuzivat chiropraktikov a spol a tiez zrat chemiu. problemy s chrbticou prestali existovat. vyzera to zvlastne, nie je to vobec nic hrozne - ak je zaujem dam viac info [/quote ]Pozoruhodné,když se díván na Joj nebo Joj plus na otázku s kým bankuješ vždy odpověď zní - se Slovenskou sporiteľňou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 My jsme onehdy v CSAD rozdelavali pod Karosama ohen ... namocil se hadr do nafty a trochu se zahralo vedeni paliva Na vojně taky kluci dávali vejtřaskám číst noviny. To se sundal vzduchovej filtr, jeden startoval a druhej držel zapálenou Obranu lidu u sacího potrubí. Docela to fungovalo. Když se to provádělo někde v terénu, dělali lampasáci, že to neviděj. Jedno duo Pat a Mat to ale zkusilo v autoparku a odnesli si za to po 14 ostrejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Zrovna kombinace Paracetamol+Tramadol 325mg+37.5mg je jeden z mých současných projektů Měl by pomoct a kdyby ne co takhle stará dobrá Dolmina (Diclofenac)? Hele, kdyz na to tak koukam, to je presne ono, trosku jsem ty cisla pomotal Zaldiar je to, co mi napsala, fungovalo to skvele, akorat s tim nebyla takova zabava, jako s tramadolem samotnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Tedy babinec kde si těhotné na netu poskytují nesmyslné rady je proti tomuhle hadr, už jen čekám, kdy někdo přijde s tím,jak mu pomohla žabí moč sbíraná o Svatojánské noci na Boubíně Kolega má pravdu... jen to nebyla mast žabí... nýbrž mast psí mastící s kočičím pásem hřejícím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 už jen čekám, kdy někdo přijde s tím,jak mu pomohla žabí moč sbíraná o Svatojánské noci na Boubíně Hele a na co to pomáhá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hele a na co to pomáhá? Jako Wobenzym-na vše počínaje platfusem přes impotenci až po plešatost- a samozřejmě všechny orgány ohraničené timto rozpětím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Na všechno. Ale kolega se dopustil nepřesnosti, musí být sbíraná o filipojakubské noci a nejlépe na břehu Velkého Dářka Edit: překlep Upraveno 3. února 2012 uživatelem Widloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jako Wobenzym-na vše počínaje platfusem přes impotenci až po plešatost- a samozřejmě všechny orgány ohraničené timto rozpětím Na všechno. Ale kolega se dopustil nepřesnosti, musí být sbíraná o filipojakubské noci a nejlépe na břehu Velkého Dářka Edit: překlep Tak já to chci taky!! Kdo to pude nasbírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Nenastartoval jsem Octávečku, ale v -20 se asi není čemu divit Bohužel ani přes kabely, takže čekám na servisáky" Soused říkal, ať dám vařící vodu do konve a poleju celý motor, ale to se mi zdá nějáký na palici postavený Můžu doporučit etavíru šikovně zavřenou do motorového prostoru Loni jsem takhle manželce odmražoval auto ale ta etavíra mrcha pořád rozpojovala tu bimetalovou tepelnou pojistku....tak jsem tam vrazil hřebíček.Po 10 minutách jsem se šel na auto mrknout a už z motoru šlehaly slušné plameny, stihnul jsem to uhasit ale rozteklou etavíru vozí dodnes na motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 My jsme onehdy v CSAD rozdelavali pod Karosama ohen ... namocil se hadr do nafty a trochu se zahralo vedeni paliva Jen blbněte... http://hradec.idnes.cz/muz-rozmrazoval-potrubi-horkovzdusnou-pistoli-a-zapalil-si-chatu-1d6-/hradec-zpravy.aspx?c=A120203_120828_hradec-zpravy_mav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jako Wobenzym-na vše počínaje platfusem přes impotenci až po plešatost- a samozřejmě všechny orgány ohraničené timto rozpětím Ještě bych doporučil biotronovou lampu, jejímž užíváním se dožijete minimálně 300 let. Ale nezoufejte, do 5 let se vyvine nový typ žárovky a uživatel se tak stane nesmrtelným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Můžu doporučit etavíru šikovně zavřenou do motorového prostoru Loni jsem takhle manželce odmražoval auto ale ta etavíra mrcha pořád rozpojovala tu bimetalovou tepelnou pojistku....tak jsem tam vrazil hřebíček.Po 10 minutách jsem se šel na auto mrknout a už z motoru šlehaly slušné plameny, stihnul jsem to uhasit ale rozteklou etavíru vozí dodnes na motoru. Ve Švédsku za polárním kruhem jsou na veřejných perkovištích sloupky se zásuvkama a každé auto má někde v prostoru přední masky udělanou díru a vytahovatelný kabel na 220V. A jak zaparkujou, tak se připojí. Asi nějaký ohřev motoru(to není vidět) a viditelná malá etavírka v kabině. A všichni krásně startují. Jde o to, jestli se to na ten náš týden mrazu vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 A ještě jeden lék na všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jojo, ve Švédsku je trošku jiná příplatková výbava. U nás se myslím vyplatí nezávislé vodní topení, kvůli komfortu. Zásuvka v přední masce je k ničemu, když to člověk nemůže nikde zapojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Můžu doporučit etavíru šikovně zavřenou do motorového prostoru Loni jsem takhle manželce odmražoval auto ale ta etavíra mrcha pořád rozpojovala tu bimetalovou tepelnou pojistku....tak jsem tam vrazil hřebíček.Po 10 minutách jsem se šel na auto mrknout a už z motoru šlehaly slušné plameny, stihnul jsem to uhasit ale rozteklou etavíru vozí dodnes na motoru. Dobrý masakr Jinak přijel kámoš se servisem, vytáhl kabely a auto jelo" To zase ten náš vekslák s autodílama někde nakoupil od Vietnamců kabely a nikomu nefungují, už jsem mu je tam byl omlátit o kebuly" Jo e ještě jsem si pro jistotu koupil novou baterku, měl jsem tam prej nějákou slabou ludru s Una Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky