Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 13. 2. 2012 v 14:12, 'azeppelin' napsal:

Taky den blbec... výplata zase takovej ranec že nevím za co to rozfrcám a to do roboty skoro ani nepáchnu... jsem nasranej jak sviňa protože od té doby co mám řidiče, tak se mi práší na Ferrari, Maserati, Porsche, BMW, Volva, Lamdrovery a vozím se jen v Rollsovi v zadu. Co jsem minulej týden doletěl z karibiku, tak je tu zima jak v psírně a to ještě musím na nákupy do švajcu a to teprve bude vopruz... no k věci... jedu výtahem ve své pražské vile (mám jednu v Praze, činžovní dům na Václaváku, jednu rekreační vilku v Toskánsku a nějaký další nemovitosti s kterejma je takovejch starostí že mě to až s..e) a až se výtahem dostanu do střešního ateliéru mé pražské vily ve čtvrtým patře... doplahočím se těch 200metrů k nejnovější Apple sestavě... odkládám svoje kolumbusky do hodinkovnice mezi Rolex, IWC, Lange a další hodinky na běžné nošení, tak pustím Chronomag a problém se serverem... to je den napytel

nechtěl bys nám koupit novej server ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 2. 2012 v 14:12, 'azeppelin' napsal:

Taky den blbec... výplata zase takovej ranec že nevím za co to rozfrcám a to do roboty skoro ani nepáchnu... jsem nasranej jak sviňa protože od té doby co mám řidiče, tak se mi práší na Ferrari, Maserati, Porsche, BMW, Volva, Lamdrovery a vozím se jen v Rollsovi v zadu. Co jsem minulej týden doletěl z karibiku, tak je tu zima jak v psírně a to ještě musím na nákupy do švajcu a to teprve bude vopruz... no k věci... jedu výtahem ve své pražské vile (mám jednu v Praze, činžovní dům na Václaváku, jednu rekreační vilku v Toskánsku a nějaký další nemovitosti s kterejma je takovejch starostí že mě to až s..e) a až se výtahem dostanu do střešního ateliéru mé pražské vily ve čtvrtým patře... doplahočím se těch 200metrů k nejnovější Apple sestavě... odkládám svoje kolumbusky do hodinkovnice mezi Rolex, IWC, Lange a další hodinky na běžné nošení, tak pustím Chronomag a problém se serverem... to je den napytel

ty woe, tak dobře jsem se dlouho nezasmál :-) bravo

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 13:43, 'KFL' napsal:

Mně celej Enolův příspěvek přijde jako jedna velká blamáž, a to včetně odchodného příspěvku, kde z nějakýho důvodu neopomněl zmínit, že to má za pár.

Myslim, že jsem za svůj online život zažil a viděl už mnohé, a tohle na mě dělá dojem touhy po pozornosti.

Ale třeba se pletu. Jen mi to nedalo a někdo mě učil, že feedback je potřeba dávat kontinuálně a okamžitě, tak jsem ho napsal :).

Já jen nevěděl, jak to správně napsat, ale chápu to dost podobně.
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 9:44, 'lolohh' napsal:

Zařizujeme byt. Sháněli jsme jídelní stůl, skoro žádnej se nám nelíbil. Pak jsme jeden našli, zaplatili, ale vzhledem k pokročilé večerní hodině nevyzvedli. Příští den jsme jeli jinam, kde byl stůl, kterej nebyl tak pěknej, ani tak bytelnej, ale ušel a stál asi 1/4 ceny toho prvního. Tak jsem dojel do prvního obchodu, kde jsem se domluvil, že stůl si nevezmu, dojel do druhýho obchodu, koupil stůl, odvezl do garáže. Příští týden jsme opět byli v druhém obchodě, kde jsme viděli náš nový stůl a usoudili jsme, že je fakt hnusnej. Tak jsem dojel do garáže a vrátil jsem ho. Dojeli jsme do prvního obchodu, kde jsme koupili původně koupený stůl, odvezli jsme ho do bytu (68 kilo). V pátek nám udělali podlahu, v sobotu jsem složil stůl a dost mě nasrala vlasní imbecilita, protože si nejsem schopen pamatovat dvě slova - buk a dub. Takže máme dubovou podlahu a bukovej stůl. Nebo obráceně. Každopádně je to hnusný.

když mi je fakt mizerně a pochybuju o sobě, o svých mentálních schopnostech, zjevíš se Ty, milý příteli a odvedeš mě od pocitu marnosti nad sebou samým. Za to Ti děkuji :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Zařizujeme byt. Sháněli jsme jídelní stůl, skoro žádnej se nám nelíbil. Pak jsme jeden našli, zaplatili, ale vzhledem k pokročilé večerní hodině nevyzvedli. Příští den jsme jeli jinam, kde byl stůl, kterej nebyl tak pěknej, ani tak bytelnej, ale ušel a stál asi 1/4 ceny toho prvního. Tak jsem dojel do prvního obchodu, kde jsem se domluvil, že stůl si nevezmu, dojel do druhýho obchodu, koupil stůl, odvezl do garáže. Příští týden jsme opět byli v druhém obchodě, kde jsme viděli náš nový stůl a usoudili jsme, že je fakt hnusnej. Tak jsem dojel do garáže a vrátil jsem ho. Dojeli jsme do prvního obchodu, kde jsme koupili původně koupený stůl, odvezli jsme ho do bytu (68 kilo). V pátek nám udělali podlahu, v sobotu jsem složil stůl a dost mě nasrala vlasní imbecilita, protože si nejsem schopen pamatovat dvě slova - buk a dub. Takže máme dubovou podlahu a bukovej stůl. Nebo obráceně. Každopádně je to hnusný.

:lol2:::lol2: ty seš mistr :lol: Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 13:10, 'Jay Doll' napsal:

Takhle to bohužel vždycky končí, a vždycky mě to mrzí. Já si asi začnu zapisovat, kolik lidí odešlo kvůli pár nejmenovaným individuím z tohodle fóra

To já zas doufám, že tu ty nejmenovaný individua budou i nadále.(sice mě Frantikova zášť vůči Festinám trochu mrzí, ale dává tomuto fóru víc než tento Enola)= Frantikovi bych i Festiny :cheers: poslal před zaplacením, Enolovi až bych měl peníze na účtu. Navíc vzhledem k času co zde obě individua tráví(i = jsou zaregistrováni) bych ti Jay Dolle napsal:"Neopouštěj staré známé pro nové". S tvými statky to nemá nic společného, tvé statky mne nechávají klidným, co mě mrzí je pocit, že Hodnocení Jay Doll po 2letech by bylo poněkud odlišné ...

Neber to moc osobně ...

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, ale málem jsem spadnul z gauče smíchy.Radši se už nepouštěj do žádných větších akcí.Mohl by jsi je překombinovat :D

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 17:03, 'Boudy' napsal:

To já zas doufám, že tu ty nejmenovaný individua budou i nadále.(sice mě Frantikova zášť vůči Festinám trochu mrzí, ale dává tomuto fóru víc než tento Enola)= Frantikovi bych i Festiny :cheers: poslal před zaplacením, Enolovi až bych měl peníze na účtu.

Takový Pete by to určitě rád slyšel, ten tu byl taky léta :)

Navíc vzhledem k času co zde obě individua tráví(i = jsou zaregistrováni) bych ti Jay Dolle napsal:"Neopouštěj staré známé pro nové".

A já zase zastávám přístup, že každý registrovaný člen ze skupiny members_50 si je rovný. A jestli tu je měsíc a nebo 3 roky je úplně fuk. Hromada skvělých lidí tady má všehovšudy pár příspěvků během mnoha let. A naopak rekordman co měl přes 10 tisíc příspěvků odešel do věčných photolovišť (.eu). Když budeme vypuzovat nové členy, co se ani neměli možnost projevit, tak tady nakonec zůstanou sami jenom ti staří kmetové, kteří si od tebe nechají posílat poštou Festiny a platit budou dodatečně

S tvými statky to nemá nic společného, tvé statky mne nechávají klidným

Mě taky :)

co mě mrzí je pocit, že Hodnocení Jay Doll po 2letech by bylo poněkud odlišné ...

Na to máš právo, však další hodnocení někdy okolo 1.11.2012 také chystám. Doufám, že se najde i někdo, kdo můj neúnavný boj za spravedlnost ocení

Neber to moc osobně ...

Osobně musím, protože to je osobní. Ale taky to beru s nadhledem
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 17:18, Jay Doll napsal:

Takový Pete by to určitě rád slyšel, ten tu byl taky léta :)

Hele to uz trochu prehanis!!!! Zacinas bejt dost osobni a jsi na dost tenkym lede. Svuj postoj jsem vysvetlil a za necitlivou poznamku se omluvil. Tak pozor!

Odkaz ke komentáři

Ne, tak tedy vážně. Pete byl jenom příklad k ilustraci toho, že když je tu někdo léta, tak to neznamená, že je poctivý a skvělý. A naopak, když tu je někdo chvíli, neznamená to, že je to podvodník a špatný člověk.

S tebou to Frantiku nemělo vesměs nic společného, tak se nevztekej a neber si to osobně

Odkaz ke komentáři

To já zas doufám, že tu ty nejmenovaný individua budou i nadále.(sice mě Frantikova zášť vůči Festinám trochu mrzí, ale dává tomuto fóru víc než tento Enola)= Frantikovi bych i Festiny :cheers: poslal před zaplacením, Enolovi až bych měl peníze na účtu. Navíc vzhledem k času co zde obě individua tráví(i = jsou zaregistrováni) bych ti Jay Dolle napsal:"Neopouštěj staré známé pro nové". S tvými statky to nemá nic společného, tvé statky mne nechávají klidným, co mě mrzí je pocit, že Hodnocení Jay Doll po 2letech by bylo poněkud odlišné ...

Neber to moc osobně ...

U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback, ze jsi mi TY neposlal zadny prachy a jeste mi zpusobil psychickou ujmu Posted ImagePosted Image
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 17:31, 'Jay Doll' napsal:

Ne, tak tedy vážně. Pete byl jenom příklad k ilustraci toho, že když je tu někdo léta, tak to neznamená, že je poctivý a skvělý. A naopak, když tu je někdo chvíli, neznamená to, že je to podvodník a špatný člověk.

S tebou to Frantiku nemělo vesměs nic společného, tak se nevztekej a neber si to osobně

ok ok, prosim uz toho nechme

sem se nejak rozepsal, prosim o smazani tech duplicitnich prispevku Posted Image

Odkaz ke komentáři

to Jay Doll: Měl jsi to brát osobně, ale ne moc...

Ty rytíři spravedlnosti- jen abys pro les viděl i stromy ...

A abys vždy viděl tu opravdovou spravedlnost a ne jen tu tvoji ... Přeji úspěch ...

P.S. Upřímně doufám, že nejsem nemocný (a už vůbec ne smrtelně) a snad i mým blízkým se aktuálně daří dobře.

Protože kdyby to tak nebylo, tak na vše v práci (i na Chronomagu) v rámci možností se.u a věnuji se rodině a tady ani jinde na veřejnosti to neventiluji...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...