Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 aston martin nelakuje do cerveny. leda ze by na zvlastni prani lákli astru /wauxhalla/ G T S Mluvim o Panamere GTS. Dokonce jsem videl uz i jezevcika - prodlouzena verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 At se taky vratim k tematu, tak me vadi, ze za neocisteni snehu z kamionu, coz muze nekoho zabit, hrozi az dva tisice pokuty. Slusna cena zivota... Dneska ráno najel u Zdib na D8 točvolant a lítaly mu z plachty pořádný rampouchy - troubil jsem, svítil, jel u svodidel - a stejně jsem kus koupil. Naštěstí jen do haupny, trocha laku a ďolík - ale bejt to vo fous vejš... A ten magor ještě pejčoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Buď rád, mohl jsi dopadnout i hůř: http://www.novinky.cz/krimi/258976-z-kamionu-spadl-do-protijedouciho-auta-led-tri-lide-se-zranili.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mluvim o Panamere GTS. Dokonce jsem videl uz i jezevcika - prodlouzena verze. sorry. máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Panameru bych teda nechtěl, velký jako kráva a nehezký, to radši uz nejaký Jaguar, DB 9 nebo Bentley Cont. GT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 panamera je krasna, prakticka, spolehliva a likvidni. neni nejdrazsi,srovnatelne bentley continental nebo maserati gran turismo je drazsi... ale kdyby prede me nekdo tyhle veci postavil, a rekl: vyber si, nevahal bych ani vterinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mě se ta moje taky líbí, mám jí rád, ale ty pohledy bandasek, nic pro citlivky. Na nákupy ke Klóbusu to fakt není, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mně se ta moje taky líbí, ale někdy mě se/re. Já jí teda asi víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Pánové (a dámy) toto mě opravdu do běla vytočilo! Nevím jak mám dále postupovat, chtěl bych si někde stěžovat , moc nevím ale kde . PÁTEK:Koupil jsem si fungl nový Ford Fusion předávka auta byla ve 14:00. Vzal jsem si k němu rovnou i zimní pneu a domluvil se, že mi to rovnou přezují. Papíry jsou hotové ve 14:30, čeká se na pneu, které mají spoždění a mají dorazit ve tři.Ve 14:50 dorazili moje zimáky (konečně!), nicméně jsou jenom tři :D. Čekám tedy další děsně douhou dobu, nicméně mě zdarma napájí, krmí a navíc v telce dávájí tenis , hraje Zakopalová. Tenis skončil, bar a kuchyň zavřeli :-(. V 17:30 odjíždím v novém autě z Prahy. Za hoďku a půl jsem po českobrodský (ještě nemám známku) v Kolíně a parkuju před barákem. SOBOTA:Ráno v 10:00 chci jet do Barumky nakoupit nějaké doplňky pro "Funíka" (gumové koberce na zimu, nějakou voňavku atd ..). Ford nestartuje. Volám Ford Assistance, tam mi řeknou, že se mi za chvíli ozvou. Mezitím sjedu druhým autem do obchodu a koupim ty gumový koberce. Čekám ...Ve tři hodiny - 15:00 !!! mi zvoní telefon, že se omlouvají, měli hodně práce a co mám s autem. Vylíčím jim situaci a řeknou mi, že buď můžou být za hodinu u mě a nahodí mi to a nebo si to můžu dát na nabíječku sám, protože to je na 99% baterka. Dávám to tedy na nabíječku, nechávám dokonce přes noc. NEDĚLĚ:Baterie je plná a Ford stále nestartuje. Volám, Ford Assistance - znovu, tentokrát již velmi nepříjemně. Za dvě hodiny je u mě ABA a zjišťuje, že to baterkou opravdu není :-D. Zvedá auto na heveru, mlátí paličkou do startéru a mění pojistky.Ford stále nestartuje, nicméně po výměně pojistek bliká celý palubní počítač, nefunguje dálka a auto nejde zamknout žádný způsobem.Domlouvám se tedy na odtahu Forda a přistavení náhradního auta na pondělí 8:00. PONDĚLÍ (dnes):V 8:30 volám Ford assistance - znovu, ptám se, kde je odtahovka a náhradní auto. Dají mi číslo přímo na řidiče odtahovky, který mi sděluje "že todle je pro něj h...o kšeft a napřed si udělá kšeftíky za větší prašule". V 9:30 doráží odtahovka, nicméně bez náhradního vozu, s odůvodněním, že mě prej hodí kam potřebuju :-D.Auto nakonec odvezl do servisu a odpoledne mi volali, že byla zamrzlá voda ve starteru a spatne domackle pojistky. Vše je opraveno a připraveno. ASPOŇ, ŽE TAK Jako jsem rád, že je auto v pořádku, ale tenhle přístup mě fakt vytočil. Teď se tomu opravu už směju, ale ráno bych vraždil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Proč rovnou nenalili do startéru fridex? Zima jak v prĐeli, tohle se podceňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Nevím Milisi, pro mě je celej motor prostě "auto" a jsem prostý uživatel, který chce sednout, nastartovat a přepravit se z bodu A do B. Vůbec tomu nerozumím, ale předpokládám, že když si člověk platí asistenční službu nonstop, tak tam by tomu asi mohli rozumet. On do toho parkrat klepkne kladivkem, vymeni pojsitky a rekne, ze to nefunguje :D. Dal mi podepsat fakturu na skoro tři litry a odjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Nevím Milisi, pro mě je celej motor prostě "auto" a jsem prostý uživatel, který chce sednout, nastartovat a přepravit se z bodu A do B. Vůbec tomu nerozumím, ale předpokládám, že když si člověk platí asistenční službu nonstop, tak tam by tomu asi mohli rozumet. On do toho parkrat klepkne kladivkem, vymeni pojsitky a rekne, ze to nefunguje :D. Dal mi podepsat fakturu na skoro tři litry a odjel Ježiš. Kdybych věděl, že z tebe vytáhli nádavkem ještě trojku, nedělal bych si nemístně prĐel. To vůbec nevim, co bych dělal. Asi by mě ranila mrkvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Chtěl jsem přestat chlastat, tak jsem předevčírem nedopil lahev červenýho. Dnes jsem jí dožah + lahev RŠ. V palírně mám připravenejch 18.28l calvados+hruškovice z mojí zahrádky. Tlak mám 168/93, tep 110. Evidentně brzy umřu. Což jsem ve špatným vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Ta faktura nastesti nebyla pro me, ale od ABA pro Ford, jenom jsem to podepisoval (jako ze tam opravdu byl servisak) a byla tam samozrejme obrovska prirazka za vyjezd v nedeli odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 cerstvo zomreta funglovka,asi by ma dr.lo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hele my na to mámě štestí, když jsme kupovali 2005 oktávku tak tam bylo už z výroby špatně zapojený rádio a jak pár dní jenom stála, tak byla baterka v jeteli. A dlouho nemohli přijít na to co to je ... Pak jsme 2009 kupovali Dodge Caliber a ten měl zas taky z výroby "špatně dotáhlej nějakej ventil" - h...o tomu rozumím, jen papouškuju - a tak vydával strašný zvuky (asi jako buldog po svižný hodinový procházce v parným létě) a teď todle no ... Hold bermudskej trjúhelník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Nevím Milisi, pro mě je celej motor prostě "auto" a jsem prostý uživatel, který chce sednout, nastartovat a přepravit se z bodu A do B. Vůbec tomu nerozumím, ale předpokládám, že když si člověk platí asistenční službu nonstop, tak tam by tomu asi mohli rozumet. On do toho parkrat klepkne kladivkem, vymeni pojsitky a rekne, ze to nefunguje :D. Dal mi podepsat fakturu na skoro tři litry a odjel To si opravdu myslel ten ABA servisák, že to toho párkrát jebne kladivem a pastorek vyskočí, jak u dvacetileté šáde stodvácy ?Dost dobrý.Bych možná zkontroloval teď ten plášť startéru. Upraveno 13. února 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Dneska to bylo v ofiko Ford servise v Kolíně, tak doufám, že tam vše zkontrolovali .. Mám chuť po nich chtít ty pojistky, který vypotřeboval z krabičky povinný výbavy úplně k ničemu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Pánové (a dámy) toto mě opravdu do běla vytočilo! Nevím jak mám dále postupovat, chtěl bych si někde stěžovat , moc nevím ale kde . PÁTEK: Koupil jsem si fungl nový Ford Fusion předávka auta byla ve 14:00. Vzal jsem si k němu rovnou i zimní pneu a domluvil se, že mi to rovnou přezují. Papíry jsou hotové ve 14:30, čeká se na pneu, které mají spoždění a mají dorazit ve tři. Ve 14:50 dorazili moje zimáky (konečně!), nicméně jsou jenom tři :D. Čekám tedy další děsně douhou dobu, nicméně mě zdarma napájí, krmí a navíc v telce dávájí tenis , hraje Zakopalová. Tenis skončil, bar a kuchyň zavřeli :-(. V 17:30 odjíždím v novém autě z Prahy. Za hoďku a půl jsem po českobrodský (ještě nemám známku) v Kolíně a parkuju před barákem. SOBOTA: Ráno v 10:00 chci jet do Barumky nakoupit nějaké doplňky pro "Funíka" (gumové koberce na zimu, nějakou voňavku atd ..). Ford nestartuje. Volám Ford Assistance, tam mi řeknou, že se mi za chvíli ozvou. Mezitím sjedu druhým autem do obchodu a koupim ty gumový koberce. Čekám ... Ve tři hodiny - 15:00 !!! mi zvoní telefon, že se omlouvají, měli hodně práce a co mám s autem. Vylíčím jim situaci a řeknou mi, že buď můžou být za hodinu u mě a nahodí mi to a nebo si to můžu dát na nabíječku sám, protože to je na 99% baterka. Dávám to tedy na nabíječku, nechávám dokonce přes noc. NEDĚLĚ: Baterie je plná a Ford stále nestartuje. Volám, Ford Assistance - znovu, tentokrát již velmi nepříjemně. Za dvě hodiny je u mě ABA a zjišťuje, že to baterkou opravdu není :-D. Zvedá auto na heveru, mlátí paličkou do startéru a mění pojistky. Ford stále nestartuje, nicméně po výměně pojistek bliká celý palubní počítač, nefunguje dálka a auto nejde zamknout žádný způsobem. Domlouvám se tedy na odtahu Forda a přistavení náhradního auta na pondělí 8:00. PONDĚLÍ (dnes): V 8:30 volám Ford assistance - znovu, ptám se, kde je odtahovka a náhradní auto. Dají mi číslo přímo na řidiče odtahovky, který mi sděluje "že todle je pro něj h...o kšeft a napřed si udělá kšeftíky za větší prašule". V 9:30 doráží odtahovka, nicméně bez náhradního vozu, s odůvodněním, že mě prej hodí kam potřebuju :-D. Auto nakonec odvezl do servisu a odpoledne mi volali, že byla zamrzlá voda ve starteru a spatne domackle pojistky. Vše je opraveno a připraveno. ASPOŇ, ŽE TAK Jako jsem rád, že je auto v pořádku, ale tenhle přístup mě fakt vytočil. Teď se tomu opravu už směju, ale ráno bych vraždil. Někdy v roce 94 jsem makal na Slovensku. V pátek cestou domů začala mlátit klika. Nějak jsem se doplížil domů a hned po dojetí volal do nonstop servisu na průběžné(myslím, že to byla zrovna ABA) a popsal problém s klikou - reakce přijeďte ráno v osm a my to do neděle večer opravíme. Tak jsem na osmou dohrkal, zahlásil se a poslali mi přejímacího technika. Přišel čičmunda v montérkách, poslechl si to a řekl něco úžasného: "to je klika, to my tady neděláme". Tak jsem v pondělí jel autem manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Njn jsou to vocasové. Já jsem jel v létě do jižních čech na dovolenou a v havl brodě se mi rozsvítila nádrž, říkám si, že dojedu do humpolce. Na kraji humpolce si nastavim v navigaci najit benzinu a dojedu do cile a benzinka nikde. Volam ABA, rikam, ze sem na tyhle ulici a kde je nejblizsi benzinka (to maji normalne v popisu prace), a oni mi rekli ze v havl brodě :D. Prostě kocourkov hadr. Nakonec jsem v humpolci našel dvě benziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky