Rudykopalsson Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak jsem to vystoural, pouzil jsem oboustranou lepici pasku kterou jsem nalepil na to udelatko... Musel jsem zarovku jakoby vystrachat a votocit abych se prilepil za sklo... Zde foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ted uz mi tam zbylo jenom to lepidlo ale to musim zkousnout ... No , mozna to zkusim necim vystourat..... tož gratuluju... ale trochu mě mrzí, že už to nebude mít pokračování.... i když, to lepidlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Že O2 skoupilo měho poskytovatele wifi a dneska mi poslalo nabídku na ADSL připojení,který je 2x tak dražší.Dvakrát do téže řeky nevstoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dantechno: "sousedovic Tonýček, nemá žádný koníček..." Pošli to Podlahovi, vyhraješ sadu kompotů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Danetecho : to neni udělátko ... to už je superbazmek!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dantechno: "sousedovic Tonýček, nemá žádný koníček..." Pošli to Podlahovi, vyhraješ sadu kompotů ...případně kompostů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ta popiska "Svine" je skvela. Toz gratuluji, dneska zaslouzis sklenicku neceho dobreho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Nemělo to být ve vláknu "Humor"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Teď jsem nakouk do "Souboru otázek k testu odborné způsobilosti" pro získání zbrojního průkazu http://ssk.trebes.sw..._(s_klicem).pdf . A např.: 115. K žádosti o vydání nového zbrojního průkazu je držitel zbrojního průkazu povinen mimo jiné předložit a) 1 fotografii o rozměru 35x45 mm, odpovídající současné podobě žadatele b ) 2 fotografie o rozměru 35x45 mm, odpovídající současné podobě žadatele c) 2 fotografie o rozměru 30x40 mm, odpovídající současné podobě žadatele 101. Za bezúhonného se podle zákona o zbraních nepovažuje mimo jiné ten, kdo byl pravomocně uznán vinným trestným činem ohrožení bezpečnosti vzdušného dopravního prostředku a civilního plavidla, zavlečení vzdušného dopravního prostředku do ciziny, vraždy nebo genocidia, za který byl uložen a) výjimečný trest nebo trest odnětí svobody na více než 10 let; v případě mladistvého trestní opatření odnětí svobody nepodmíněně na 3 až 5 let b ) výjimečný trest nebo trest odnětí svobody na více než 15 let; v případě mladistvého trestní opatření odnětí svobody nepodmíněně na 3 nebo 8 let c) výjimečný trest nebo trest odnětí svobody na více než 12 let; v případě mladistvého trestní opatření odnětí svobody nepodmíněně na 5 až 10 let 87. Posuzujícím lékařem pro žadatele o zbrojní průkaz skupiny D je a) odborný lékař, u kterého je žadatel o zbrojní průkaz nebo držitel zbrojního průkazu registrován k léčebné péči b ) praktický lékař, u kterého je žadatel o zbrojní průkaz nebo držitel zbrojního průkazu v závodní preventivní péči c) lékař zařízení poskytujícího zaměstnavateli závodní preventivní péči 44. Pro filmovou nebo divadelní činnost může udělit výjimku pro nabytí do vlastnictví, držení a nošení zbraně kategorie A držiteli zbrojní licence a) Ministerstvo vnitra; v takovém případě nemusí být zbraň nevratně upravena tak, aby při střelbě z ní mohly být použity pouze cvičné náboje a nábojky b ) Policie České republiky; v takovém případě musí být zbraň nevratně upravena tak, aby při střelbě z ní mohly být použity pouze cvičné náboje a nábojky c) Ministerstvo obrany; v takovém případě musí být zbraň nevratně upravena tak, aby při střelbě z ní mohly být použity pouze cvičné náboje a nábojky atd. Do pytle co to je za šaškárnu, to jsou oficiální otázky todle?????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 A co bys chtěl? Ty otázky prověřují znalost zákona a vyhlášek, nic víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 A taky mě nas/ralo, že ta debilita dělá ze "za bé" nějakýho debilního smajlyka. Nejenže to úplně absurdně opravuje sprostý slova ale ještě todle. Kur\/a už nás Systém šikanuje i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 A co bys chtěl? Ty otázky prověřují znalost zákona a vyhlášek, nic víc Tak už mně to je úplně jasný. Jakou mám kde mít fotku např., to je naprosto kruciální záležitost. Proč bych si měl dávat do hlavy věci, který mě má za mý prachy říct ouřada?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ta popiska "Svine" je skvela. Toz gratuluji, dneska zaslouzis sklenicku neceho dobreho. Ten si zaslouží leda h..no.Se vám divim.Retarda z bohem zapomenutýho p...lákova neumí vyměnit žárofku.Neš ji vyštourá, zajebe světlo lepidlem,rozsedne si brejle, přilepí se k sousedovic psovi a vy ho tady vopěvujete jak Team vod Meklerenu.Kdyš mu budete takle pochlebovat,uš vidim tu večerní voslavu.Televize,domácí bramburky z plotny,kozí sejra a VycucJogurt roztaženej v křesle huláká na starou-mámo,kdyš sem dneska byl tak šikovnej,mužu si vzít z lednice i ten šestej kefír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Lupice utikajiciho s lupem strilime a ) do hlavyb ) do nohouc ) nejdrive do nohou, pak dorazime do hlavy Upraveno 16. února 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Milis: Hod si zarovicku do svetla, to se teprv n.aseres... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 A taky mě nas/ralo, že ta debilita dělá ze "za bé" nějakýho debilního smajlyka. Nejenže to úplně absurdně opravuje sprostý slova ale ještě todle. Kur\/a už nás Systém šikanuje i tady. Ty smajly jsem ti opravil zpátky na B. Příště dávej mezi b a ) mezeru Tak už mně to je úplně jasný. Jakou mám kde mít fotku např., to je naprosto kruciální záležitost. Proč bych si měl dávat do hlavy věci, který mě má za mý prachy říct ouřada?? Tyhle testy z odborné způsobilosti jsou psané stylem počátku 90. let, u řidičáku to bylo podobné, u kapitánského průkazu taky. Když se prosadí novela, způsoby testů se můžou změnit na modernější, stejně jako tomu bylo u řidičáků. Ovšem rozdíl v tom nevidím. Staré testy na ŘP co se dělaly někdy do roku 2006 byly úžasně složité, 4 varianty a správná mohla být 1, 2, 3 nebo všechny odpovědi. Jedna chyba = celá otázka špatně. Teďka to tak zjednodušili, že řidičák udělá každej druhej i bez učení, a s učením každej. Lidi si toho pak neváží. Až se budou jednou dělat odborné způsobilosti na zbroják na počítači s animacema, budeme nadávat, že je to moc jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ten si zaslouží leda h..no.Se vám divim.Retarda z bohem zapomenutýho p...lákova neumí vyměnit žárofku.Neš ji vyštourá, zajebe světlo lepidlem,rozsedne si brejle, přilepí se k sousedovic psovi a vy ho tady vopěvujete jak Team vod Meklerenu.Kdyš mu budete takle pochlebovat,uš vidim tu večerní voslavu.Televize,domácí bramburky z plotny,kozí sejra a VycucJogurt roztaženej v křesle huláká na starou-mámo,kdyš sem dneska byl tak šikovnej,mužu si vzít z lednice i ten šestej kefír? Uloz si ten muj postup. Urcite to budes potrebovat - ne , ze mi zase budes volat at te prijedu zachranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Milis: Hod si zarovicku do svetla, to se teprv n.aseres... Já se tudle u Forda díval do rozdělovače, na zacvaknutí jedný sponky jsem vyzkoušel taky dost nástrojů, navíc půlka z nich mě popadala do motorovýho prostoru. Jak já u toho píčoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ten si zaslouží leda h..no.Se vám divim.Retarda z bohem zapomenutýho p...lákova neumí vyměnit žárofku.Neš ji vyštourá, zajebe světlo lepidlem,rozsedne si brejle, přilepí se k sousedovic psovi a vy ho tady vopěvujete jak Team vod Meklerenu.Kdyš mu budete takle pochlebovat,uš vidim tu večerní voslavu.Televize,domácí bramburky z plotny,kozí sejra a VycucJogurt roztaženej v křesle huláká na starou-mámo,kdyš sem dneska byl tak šikovnej,mužu si vzít z lednice i ten šestej kefír? ...a za chvilku tady bude veselo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) ...a za chvilku tady bude veselo :-) Nebude. Ja se s nim nebavim. Von si mysli , ze kdyz na srazu donese na stul jitrnici a jelito - dovoz Polsko , vypln molitan. Zavodni kachnu twiggy. Veprovy koleno po operaci menisku. Berani rohy co nejsou zadny rohy ale nejaka zelenina tak me muze urazet. Jak rikam skoncil sem s nim. Jeste mi dluzi 728,- Kc za protitetanovku, protoze nekam zalozil ockovaci prukaz. EdiT: Jo a taky nema rad Moravaky, Prazaky , Rusaky, Ostravaky , Bulhary, vietnamce.... romy... ja jenom kdyby tady zase nekomu lezl do zadku. Upraveno 16. února 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky