Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 20:47, 'Princ Milis' napsal:

Proč tendenční? Protože z toho byla na hony cejtit tendence (čili zaujatost) ho spíš poškodit, než mu prospět. Kdyby měla tendenci mu prospět, tak bude taky tendenční. Prostě reportáž k prdu. To je celý.

Já jsem asi blbej a naivní, ale mně to přišlo korektní.

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 21:23, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

Kurňa, Peťo, neblázni - dejchej trošku. Mimochodem - za kolik si teda myslíš, že by měl půjčovat? Za košík vajec a Fidorku? Peťo on je Japonec ne idiot...

On je Japonec asi takovej, jako všichni ostatní prezidentští kandidáti.....

Jinak BTW dneska u Dušáka už vysušíno a naleštíno :)

Odesláno

Mě ta reportáž o Okamurovi přijde trochu tendenční a vím jak to funguje ve firmách, kde je společník, který na to nedohlíží. O restauracích nemluvím, pokud tam člověk není, jako by nebyl. Osm zaměstnanců s celkovými mzdovými náklady 7.4 mil. jasně ukazuje, že Tomio bude mít velmi slušný plat a odměny. To že si Tomio vybudoval excelentní pověst úspěšného podnikatele, který slaví úspěch především jako zaměstnanec, je v mých očích naopak velký úspěch a tato reportáž se to jenom snaží shodit. Ukazuje pouze nějaká čísla, která ale nemají již oporu v dalších argumentech a tak nikdo stejně netuší, co vlastně znamenají. Bavit se o ztrátě 80 tisíc bez dalších podkladů je směšné, ve ztrátě jsou nyní stovky jinak úspěšných podniků či firem. Lidé co nepodnikají berou ztrátu jako nějaký běžný dluh a neví o co vlastně jde.

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 8:56, 'Josef01' napsal:

To že si Tomio vybudoval excelentní pověst úspěšného podnikatele, který slaví úspěch především jako zaměstnanec, je v mých očích naopak velký úspěch a tato reportáž se to jenom snaží shodit.

Staré japonské přísloví říká: "Řekneš-li slovo úspěch třikrát v jedné větě, neznamená to, že jsi úspěšný."

Odesláno (upraveno)

Jedno japonské přísloví říká ze mít úspěch znamená mít mnoho nepřátel :)

P.S. Možna je to české ted fakt nevím

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 7:39, 'NIGHTinGALE' napsal:

Já jsem asi blbej a naivní, ale mně to přišlo korektní.

co je na tom korektniho? Vzdyt to cele bylo postavene na tom, ze ze nedava do rejstriku uzaverku a ze nikdo NEVI jaky ma plat.

Do rejstriku nedava info spousta firem, bud kvuli konkurenci ... nebo kvuli zdravemu rozumu a starosti o rodinu, to pokud je clovek jediny vlastnik firmy (dat uzaverku znamena totez, jako nalepit si na domovni dvere .... loni sem videl 5M, mam 3 auta, dum ma hodnotu 8M, na uctech taky neco mam, jsem Vas soudruzi, muzete zacit lehkym vydiranim treba na tema zaplat a neuneseme ti deti po ceste ze skoly).

Jinak Okamura je de*il ... namachrovana mluvici hlava. Tzn. sance na prezidenta ma znacne, presne dle Werichovo vyroku "to je blby, to se bude lidem libit"

Odesláno

Do rejstriku nedava info spousta firem, bud kvuli konkurenci

No a na co teda máme nějaký zákony ? Nevím, jak to funguje v Praze, ale tady v našich končinách je to tak, že nedodám potřebné dokumenty a za měsíc mě přijde výhružný dopis s termínem 15 dní. Nedodám a mám na krku berňák. To jsou potom zákony k h..... , když já musím a někteří ne. V tomto případě bych se s tím nes.... Nedodáš - zaplatíš a tvrdé sankce. Pokud to u nás bude jako v Zimbabwe nikdy se z těch sr.... nevymotáme. A nějaké výmluvy na konkurenci, obch. tajemství atd. jsou liché.

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 12:10, 'jirka404' napsal:

No a na co teda máme nějaký zákony ? Nevím, jak to funguje v Praze, ale tady v našich končinách je to tak, že nedodám potřebné dokumenty a za měsíc mě přijde výhružný dopis s termínem 15 dní. Nedodám a mám na krku berňák. To jsou potom zákony k h..... , když já musím a někteří ne. V tomto případě bych se s tím nes.... Nedodáš - zaplatíš a tvrdé sankce. Pokud to u nás bude jako v Zimbabwe nikdy se z těch sr.... nevymotáme. A nějaké výmluvy na konkurenci, obch. tajemství atd. jsou liché.

Nedodáš podklady do rejstříku a vletí na tebe berňák? co je to za blbost???

Do rejstříku většina firem podklady nedodává, a to mám z opravdu velice dobrých zdrojů :smile_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Pokud to u nás bude jako v Zimbabwe nikdy se z těch sr.... nevymotáme.

Snad až tak zlé to nebude... :D

Odesláno

To máš pravdu, já minulý rok nad uzávěrkama pro rejstřík a všemi potřebnými dokumenty k tomu, ztrávil asi týden a to i přes to, že je tam každý rok poctivě dáváme!! Přišel dopis, že jim chybí některé velmi staré 3 roky :suicide_anim: Vyhrožovali astronomickýma pokutama, tak jsme na tom zamakali. Znám ovšem minimálně 3 firmy v okolí, který dali protest k soudu, který vyhráli a uzávěrky tím pádem dávat nemusejí :oneeyed02: Takže ano, chodí to u nás jako v Zimbabwe"

Odesláno

Vicemene souhlasim.

Ale bohuzel tam, kde se potka idi*t na urade s id*tem v poslanecke lavici se clovek musi aktivne branit.

A mne bohate staci, ze na justici visi muj podpisovy vzor :(

(mmch az se ourada ozve, tak dodam ... a pokud budu mit jen trochu casu, tak si budeme dlouze dopisovat s MF)

Ale zapomnel jsi na ten druhy argument, kdy svetu povinne ukazujes kolik "mas" majetku.

Pokud si nekdo s ruskym prizvukem chvili bude klikat na justici, tak ma bez prace celkem slusne vydelano jednim telefonatem denne :(

Odesláno

Do rejstříku většina firem podklady nedodává, a to mám z opravdu velice dobrých zdrojů :smile_anim:

No tak si přestěhuj firmu do HK. Tady tě vycvičej :) .

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 12:50, 'jirka404' napsal:

Zato tam máte parádní humidory. :suicide_anim: :suicide_anim: A taky Milise.
Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 12:50, 'jirka404' napsal:

jo, presne od toho jich na FU sedi plnej barak, aby cvicili lidi, co neco delaji, v lepsim pripade s nesmyslem ;)

Odesláno

Ale zapomnel jsi na ten druhy argument, kdy svetu povinne ukazujes kolik "mas" majetku.

Pokud si nekdo s ruskym prizvukem chvili bude klikat na justici, tak ma bez prace celkem slusne vydelano jednim telefonatem denne

No vidíš a od toho by měli být právě ty id*oti v poslaneckých lavicích, aby vytvořili takové zákony co tě ochrání. Tady je alespň vidět, jaké si volíme naše "zaměstnance" :) . Všichni jen koukají jak si nakrást (včetně státních zaměstnanců) a my na to koukáme jako blbci.

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 12:58, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Zato tam máte parádní humidory. :suicide_anim: :suicide_anim: A taky Milise.

Já snad budu muset ten humidor zkompletovat a vyfotit abys viděl na obrázku, jak to vypadalo původně. Jinak snad rejpat nepřestaneš.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...