African Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Nedodáš podklady do rejstříku a vletí na tebe berňák? co je to za blbost??? Do rejstříku většina firem podklady nedodává, a to mám z opravdu velice dobrých zdrojů No tak si přestěhuj firmu do HK. Tady tě vycvičej . Tady tu záležitost nemá na starost berňák, ale soud, u kterého jsi zapsaný v obchodním rejstříku a ta povinnost tam prostě je: Zápisem do rejstříku povinnosti firem nekončí V souladu s § 21 zákona o účetnictví jsou osoby zapsané v obchodním rejstříku povinny zveřejnit účetní závěrku. Pokud to vyžaduje zákon o účetnictví nebo zvláštní právní předpis také výroční zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Ale pokutu podle toho stejnýho zákona ti dá berňák.Začínají po tom jít. A všude, nejen v HK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Tady tu záležitost nemá na starost berňák, ale soud, u kterého jsi zapsaný v obchodním rejstříku a ta povinnost tam prostě je: Zápisem do rejstříku povinnosti firem nekončí V souladu s § 21 zákona o účetnictví jsou osoby zapsané v obchodním rejstříku povinny zveřejnit účetní závěrku. Pokud to vyžaduje zákon o účetnictví nebo zvláštní právní předpis také výroční zprávu. To máš sice pravdu, ale berňák je o této situaci informován a když vidí, že by mu něco mohlo ukápnot, hned máš ve firmě kontrolu. A v jejich podání to může být i zkreslování účetnictví a základní sazba tam je myslím 1 mega . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Pokuta za nezveřejnění účetní závěrky je do výše 3% hodnoty aktiv firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 To máš sice pravdu, ale berňák je o této situaci informován a když vidí, že by mu něco mohlo ukápnot, hned máš ve firmě kontrolu. A v jejich podání to může být i zkreslování účetnictví a základní sazba tam je myslím 1 mega . Jsou to šmejdi, na tom se schodneme asi všichni Nám hrozil soud a to 50.000,-Kč za každý rok a Vím, že to minulý rok hodně honily ty závěrky. Každej rok je jiná moda, letos jdou po schwarz systému, zaměstnávání lidí na černo a dohodách o provedení práce, bacha na to!! Varovali nás na semináři, jsou tam až 250.000,- pokuty a skutečně je dávají" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Pokuta za nezveřejnění účetní závěrky je do výše 3% hodnoty aktiv firmy. Já jsem hovořil o následné kontrole z berňáku a ti, jak je známo vždy něco najdou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 http://jaroslavnovak.blog.idnes.cz/c/247614/Ceska-televize-na-lovu-Okamury-Podpasove-neuspesne.html tak trochu korekce té tomiokauzy A já si říkal v čem je zakopaný pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Jsou to šmejdi, na tom se schodneme asi všichni Nám hrozil soud a to 50.000,-Kč za každý rok a Vím, že to minulý rok hodně honily ty závěrky. Každej rok je jiná moda, letos jdou po schwarz systému, zaměstnávání lidí na černo a dohodách o provedení práce, bacha na to!! Varovali nás na semináři, jsou tam až 250.000,- pokuty a skutečně je dávají" To víš, někde ty rozkradený prachy sehnat musej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Jsou to šmejdi, na tom se schodneme asi všichni Nám hrozil soud a to 50.000,-Kč za každý rok a Vím, že to minulý rok hodně honily ty závěrky. Každej rok je jiná moda, letos jdou po schwarz systému, zaměstnávání lidí na černo a dohodách o provedení práce, bacha na to!! Varovali nás na semináři, jsou tam až 250.000,- pokuty a skutečně je dávají" ... místo toho aby něco udělali s naprosto nepružným pracovním trhem a nesmyslným zdaněním závislý činnosti tak jdou po tom nejjednoduššim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) http://jaroslavnovak...-neuspesne.html tak trochu korekce té tomiokauzy Jasné. On si Okamura nebere servítky a otevírá si hubu na kde koho. Pár nepřátel už má, no. Ale, upřimně, raději za prezidenta třeba i jeho než Karla Nepomuka Bilderberga... Upraveno 22. února 2012 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 mě je tomio okamura už dlouho sympatickej... no, ale prezident?? -... to nevim... :-( na druhou stranu, když vidím to spektrum potenciálních kandidátů, "f", "š", "z", atd... tak mi úplně blbě tohle spojení nezní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Okamura mi je ukradený, teď mne mnohem víc s..e ričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Okamura mi je ukradený, teď mne mnohem víc s..e ričko Honenie príspevkov v priamom prenose... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Dík za upozornění, ale lepší je poslat Report. Je větší šance, že si toho někdo všimne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 co je na tom korektniho? Vzdyt to cele bylo postavene na tom, ze ze nedava do rejstriku uzaverku a ze nikdo NEVI jaky ma plat. Do rejstriku nedava info spousta firem, bud kvuli konkurenci ... nebo kvuli zdravemu rozumu a starosti o rodinu, to pokud je clovek jediny vlastnik firmy (dat uzaverku znamena totez, jako nalepit si na domovni dvere .... loni sem videl 5M, mam 3 auta, dum ma hodnotu 8M, na uctech taky neco mam, jsem Vas soudruzi, muzete zacit lehkym vydiranim treba na tema zaplat a neuneseme ti deti po ceste ze skoly). Jinak Okamura je de*il ... namachrovana mluvici hlava. Tzn. sance na prezidenta ma znacne, presne dle Werichovo vyroku "to je blby, to se bude lidem libit" Odpovím otázkou - a co na tom bylo nekorektniho? Nezveličovali to, nazvali to pravým jménem. Rozhodně mi to nepřišlo jako honění senzace za každou cenu. A k tomu, že by to tam nedal kvůli starosti o rodinu, aby neukazoval, kolik má peněz - tenhle vtip myslíš fakt vážně??? Tenhle tvůj argument bych bral u někoho jiného, ale ne u člověka, který se v každým druhým plátku chlubí tím, že má auto za 5 mega a kolik má našetřeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Odpovím otázkou - a co na tom bylo nekorektniho? Nezveličovali to, nazvali to pravým jménem. Rozhodně mi to nepřišlo jako honění senzace za každou cenu. A k tomu, že by to tam nedal kvůli starosti o rodinu, aby neukazoval, kolik má peněz - tenhle vtip myslíš fakt vážně??? Tenhle tvůj argument bych bral u někoho jiného, ale ne u člověka, který se v každým druhým plátku chlubí tím, že má auto za 5 mega a kolik má našetřeno Mno, ohledně novinářů obecně měl velkou pravdu Zeman se svou definicí "Póvl a hnůj, bezedná žumpa". Osobně jsem nepotkal blbějšího a úskočnějšího tvora, než je český novinář. Ohledně zveřejňování uzávěrek - je to náš unikát, v Německu není volně vyvěšen na internetu ani OR, účetní data jsou považována za důvěrné údaje (s výjimkou firem, ucházejících se na burze o cizí peníze) a jejich zveřejnění je důvodem k vyhazovu. Osobně se zveřejňování údajů vyhýbám, jak můžu. A kdybych měl dodržovat všechny přiblblé zákony, které si banda sociálních inženýrů v Praze a Bruseli vymyslela, nedělal bych nic jiného, než studoval sbírky zákonů. A stejně bych splněním jednoho zákona nabeton porušil druhý Takže se řídím podle sebe, nějak tak podle vlastního citu a svědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Mno, ohledně novinářů obecně měl velkou pravdu Zeman se svou definicí "Póvl a hnůj, bezedná žumpa". Osobně jsem nepotkal blbějšího a úskočnějšího tvora, než je český novinář. Ohledně zveřejňování uzávěrek - je to náš unikát, v Německu není volně vyvěšen na internetu ani OR, účetní data jsou považována za důvěrné údaje (s výjimkou firem, ucházejících se na burze o cizí peníze) a jejich zveřejnění je důvodem k vyhazovu. Osobně se zveřejňování údajů vyhýbám, jak můžu. A kdybych měl dodržovat všechny přiblblé zákony, které si banda sociálních inženýrů v Praze a Bruseli vymyslela, nedělal bych nic jiného, než studoval sbírky zákonů. A stejně bych splněním jednoho zákona nabeton porušil druhý Takže se řídím podle sebe, nějak tak podle vlastního citu a svědomí. S tím Německem jsi na omylu. Funguje to tam stejně jako u nás, jen některé služby jsou zpoplatněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) S tím Německem jsi na omylu. Funguje to tam stejně jako u nás, jen některé služby jsou zpoplatněné. ´Myslím, že ne. V Německu máme pobočku a žádné uzávěrky se nikam ke zveřejnění na internet neposílají. OR na internetu je, nikoli ale volně a veřejně přístupný a data přístupná po registraci a úhradě poplatku zdaleka nejsou tak obsažná, jako u nás. Edit: Hmm, omlouvám se, ověřil jsem si to u kolegy v Germánii a už to tam mají taky, ale v podstatně omezenější podobě a přístup není zdaleka jednoduchej. Upraveno 22. února 2012 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) ´Myslím, že ne. V Německu máme pobočku a žádné uzávěrky se nikam ke zveřejnění na internet neposílají. OR na internetu je, nikoli ale volně a veřejně přístupný a data přístupná po registraci a úhradě poplatku zdaleka nejsou tak obsažná, jako u nás. Za 20 eur dostaneš kompletní informaci o potenciálním obchodním partnerovi jen je třeba vyplnit formulář a přijde to mailem, nebo poštou (jak si vybereš) - http://www.jusline.de/ Stejné je to třeba v USA - tohle je žádost na OR státu NY - http://www.dos.state.ny.us/corps/bus_entity_search.html Ten náš rejstřík je dělán dle těchto vzorů, jen je bezplatný, protože ti naši sociální inženýři uznali, že proti vyspělým civilizacím máme holou pr*el . o minutku později Upraveno 22. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 u nás ve firmě měníme notebooky, konktrétně pro mě to znamená jet 250km na sídlo firmy, odevzdat starý notebook aby přehráli data (plánovaný čas 2 hodiny) zkysl jsem tam nakonec šest hodin, 250km zpátky a když jsem si chtěl tu novou nádheru zapnout, nefungovalo heslo, po třetím zadání se mi notebook zablokoval a jsem velmi zvědavý, jestli to vyřeším po telefonu, nebo si zase budu muset udělat výlet.... celej den v ř.i.ti dneska:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky