Boudy Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 To není čidlo, ale kurvítko Nechtěl jsem být přisprostlý ale je to přesnější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Richarde, sakra, kdyz vis, ze ses smolar, jak si muzes pak lajznout koupit nejporuchovejsi telefon vsech dob pres aukro? Kdyz on is mysli, ze kdyz ho popotahoval financni urad za PRODEJE na aukru, ze si to u nich vyspravi tim, za tam bude i NAKUPOVAT. Chyba, chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim... Jinak jsem zkoušel mačkat všechna tlačítka a čudliky, nereaguje to na nic. ...kladívkem? Nějak mi to nedalo, takhle jsem já rozebíral budíky před lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 za okny jaro a já sedím v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 nejporuchovejsi telefon vsech dobTo je podle mě trochu mýtus :-). Měl jsem všechny generace iPhonu a nikdy se mi žádný nerozbil. Pořád někdě čtu, že někdo nechce iPhone, protože je poruchovej, ale já mám přesně opačnou zkušenost :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim...Nevím, jestli jsi to již vyřešil, ale pokud ne, tak je to jednoduché :-). Stačí povolit dva šroubky na dolní části telefonu a zadní kryt vysunout nahoru (jde to lehce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Tahle "cesta do pekel" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Az doted jsem byl na vazkach, jestli to neni paranoia, ale ted uz si fakt myslim, ze neni.Veskery reseni ty "krize" je podle me ceskej tunel ve velkoevropskym provedeni. Neverim tomu, ze tohle muze nekdo myslet vazne jako lek na krizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Az doted jsem byl na vazkach, jestli to neni paranoia, ale ted uz si fakt myslim, ze neni. Veskery reseni ty "krize" je podle me ceskej tunel ve velkoevropskym provedeni. Neverim tomu, ze tohle muze nekdo myslet vazne jako lek na krizi. pochybuju, že to někdo myslí jako lék. spíš jde o to průšvih rozředit v čase - rozředit dopady a případný sociální nepokoje. jestli zahlídnem v přímém přenosu bankrot Řecka, bude to mnohem jasnější. Upraveno 25. února 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 pochybuju, že to někdo myslí jako lék. spíš jde o to průšvih rozředit v čase - rozředit dopady a případný sociální nepokoje. jestli zahlídnem v přímém přenosu bankrot Řecka, bude to mnohem jasnější. přesně, jen na chvíli se to zklidní, a pak se to vrátí ještě v horšim měřítku. To bude potom megapecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 na druhou stranu tento pristup zpusobil, ze za dve mince z jarni 2011 emise CNB za puvodne 31kkc si muzu uz ted koupit pekne hodinky nad 100kkc a kdyz jeste trosku pockam, tak treba i dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Soaciální nepokoje nejsou nic, co by mě mělo vyvést z míry... Naštěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Na datum nekoukejte,vybila se mi totálně baterie a naskočil tam jiný datum. Jinak realita všedních dnů ale málem jsem měl střiknuto v textilů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Na datum nekoukejte,vybila se mi totálně baterie a naskočil tam jiný datum. Jinak realita všedních dnů ale málem jsem měl střiknuto v textilů... A tak aspoň se omluvil, to já zase tak často nevídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Jo realita dnešních dnů 68 km za deště přes vesnici . Upraveno 25. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 KFL: ano,souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Tahle "cesta do pekel" . k tomu jen tohle... dopadne to špatně, tak jako vždycky v minulosti http://www.ceskapozice.cz/zahranici/evropa/ctete-roman-o-ozebraceni-obyvatelstva-je-opet-krute-aktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Na datum nekoukejte,vybila se mi totálně baterie a naskočil tam jiný datum. Jinak realita všedních dnů ale málem jsem měl střiknuto v textilů... Nevím kolik najezdíš, ale mi to připadalo celkem normální, vzhledem k tomu, že něco podobného zažívám minimálně 1x denně........ Edit: a jak píše KFL, aspoň se omluvil, asi Tě fakt neviděl..... Upraveno 25. února 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Jezdím docela dost,doma svým autem okolo 15 tisic ročně a v práci služebním okolo dvou tisic km měsičně.P.S to že se Ti to stává denně trošku přeháníš ale jinak je pravda že takových kokotů jezdí na silnicích dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Jezdím docela dost,doma svým autem okolo 15 tisic ročně a v práci služebním okolo dvou tisic km měsičně. P.S to že se Ti to stává denně trošku přeháníš ale jinak je pravda že takových kokotů jezdí na silnicích dost... Nepřeháním, v průměru to souhlasí, jezdím zhruba 6 tis. měsíčně, a je to fakt furt...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky