Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim... Jinak jsem zkoušel mačkat všechna tlačítka a čudliky, nereaguje to na nic.

...kladívkem?

Nějak mi to nedalo, takhle jsem já rozebíral budíky před lety

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Az doted jsem byl na vazkach, jestli to neni paranoia, ale ted uz si fakt myslim, ze neni.

Veskery reseni ty "krize" je podle me ceskej tunel ve velkoevropskym provedeni. Neverim tomu, ze tohle muze nekdo myslet vazne jako lek na krizi.

pochybuju, že to někdo myslí jako lék. spíš jde o to průšvih rozředit v čase - rozředit dopady a případný sociální nepokoje. jestli zahlídnem v přímém přenosu bankrot Řecka, bude to mnohem jasnější. Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

pochybuju, že to někdo myslí jako lék. spíš jde o to průšvih rozředit v čase - rozředit dopady a případný sociální nepokoje. jestli zahlídnem v přímém přenosu bankrot Řecka, bude to mnohem jasnější.

přesně, jen na chvíli se to zklidní, a pak se to vrátí ještě v horšim měřítku. To bude potom megapecka...
Odkaz ke komentáři

Na datum nekoukejte,vybila se mi totálně baterie a naskočil tam jiný datum.

Jinak realita všedních dnů ale málem jsem měl střiknuto v textilů... :argue:

Nevím kolik najezdíš, ale mi to připadalo celkem normální, vzhledem k tomu, že něco podobného zažívám minimálně 1x denně........

Edit: a jak píše KFL, aspoň se omluvil, asi Tě fakt neviděl.....

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Jezdím docela dost,doma svým autem okolo 15 tisic ročně a v práci služebním okolo dvou tisic km měsičně.

P.S to že se Ti to stává denně trošku přeháníš ale jinak je pravda že takových kokotů jezdí na silnicích dost...

Odkaz ke komentáři

Jezdím docela dost,doma svým autem okolo 15 tisic ročně a v práci služebním okolo dvou tisic km měsičně.

P.S to že se Ti to stává denně trošku přeháníš ale jinak je pravda že takových kokotů jezdí na silnicích dost...

Nepřeháním, v průměru to souhlasí, jezdím zhruba 6 tis. měsíčně, a je to fakt furt......
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...