vwtyp11 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 hokejisti psg zlin...uplakancipetr cajanek, uplne mimo, kde jsou ty doby, kdy byl pan hokejista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Podívej se na naši vládu,je to k zblití quote] Ve Francii už by stály barikády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Podívej se na naši vládu,je to k zblití quote] Ve Francii už by stály barikády Myslis si, ze barikady jsou v demokracii normalni, nebo nejsi smyslenim demokrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Asi budu milonářem.................Heh sdelen?, Jeho mi pote?en?m predstavit v?m k dohode o 17.300.000 dolaru milionu EUR (sedmn?ct mili?nu, tri sta tis?c americk?ch dolaru) ulo?eny v m? bance v C?ne. Tento obchod je 100% bez rizika, proto?e m?m strategick? pl?n dokoncit jej ?spe?ne. pro v?ce informac?, dostat me na m? e-mailov? adrese uveden? n??e. S pozdravem, Jan Yiun E-mail: jannyyiunn17@yahoo.com.hk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Asi budu milonářem.................Heh sdelen?, Jeho mi pote?en?m predstavit v?m k dohode o 17.300.000 dolaru milionu EUR (sedmn?ct mili?nu, tri sta tis?c americk?ch dolaru) ulo?eny v m? bance v C?ne. Tento obchod je 100% bez rizika, proto?e m?m strategick? pl?n dokoncit jej ?spe?ne. pro v?ce informac?, dostat me na m? e-mailov? adrese uveden? n??e. S pozdravem, Jan Yiun E-mail: jannyyiunn17@yahoo.com.hk nojo, když se daří, tak se daří:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 nojo, když se daří, tak se daří:-) Zapoměl si vymazat jeho email. Už jsem mu poslal číslo účtu. Zejtra mi posílá prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Zapoměl si vymazat jeho email. Už jsem mu poslal číslo účtu. Zejtra mi posílá prachy Já Ti to přeju neboj.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 hokejisti psg zlin...uplakanci petr cajanek, uplne mimo, kde jsou ty doby, kdy byl pan hokejista... ..no to je v ha.zlu..to mě povídej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Chlapci, preco som predal Bally :-(.... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Já už nevím - sním, či bdím... Lichvářům bude k vymáhání peněz stačit ústní dohoda s dlužníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ústní forma smlouvy o půjčce je možná i dle současného občanského zákoníku, jen se špatně prokazuje u soudu. Zase nějaká novinářská "senzace"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Myslis si, ze barikady jsou v demokracii normalni, nebo nejsi smyslenim demokrat? Demokracie (řecky ????????í?, vláda lidu, původně z řeckého ????? (demos), lid a ??????? (kratein), vládnout) je forma vlády, případně státu, ve které je zdrojem moci lid. Opravdu ti to tak v naší politice připadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ano. Lid tam ty pitomce dobrovolne dosadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Nastvalo me SIPO. Protoze ackoliv se mluvi o inflaci 2%, tak plyn mi pri nezmenene spotrebe zvedli o 17%.A protoze nejde jen o plyn, tak me vlastne nejvic stve med kolem huby v podobe nesmyslnyho inflacniho kose.Nuzky mezi rustem mezd (ti co pridavali, tak do letosniho roku max plus 2,5) a rustem cen se nechutne rozeviraji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ano. Lid tam ty pitomce dobrovolne dosadil. v tom pripade by stalo za to obnovit starou ceskou tradici defenestrace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 v tom pripade by stalo za to obnovit starou ceskou tradici defenestrace Anebo si proste pockat na volby ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Anebo si proste pockat na volby ;-) To by ses nemusel ve zdraví dožít, 4 roky jsou dlouhá doba ( teď už máme část za sebou, ale i tak jsou volby daleko ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 To by ses nemusel ve zdraví dožít, 4 roky jsou dlouhá doba ( teď už máme část za sebou, ale i tak jsou volby daleko ). a hlavně zanechte iluzí, že se volbama cokoliv změní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Keby sa tak dal namiesto volieb urobiť reset, bolo by to rýchlejšie a lacnejšie... Len do akého základného nastavenia by som sa dostal...aby to nebolo ešte horšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 budejceeeee! ... člověk se vydá jednou za čas na hokejíček, a voni prohrajou s liberceem... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky