Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Asi budu milonářem.................Heh

sdelen?,

Jeho mi pote?en?m predstavit v?m k dohode o 17.300.000 dolaru milionu EUR (sedmn?ct mili?nu, tri sta tis?c americk?ch dolaru) ulo?eny v m? bance v C?ne. Tento obchod je 100% bez rizika, proto?e m?m strategick? pl?n dokoncit jej ?spe?ne.

pro v?ce informac?, dostat me na m? e-mailov? adrese uveden? n??e.

S pozdravem,

Jan Yiun

E-mail: jannyyiunn17@yahoo.com.hk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi budu milonářem.................Heh

sdelen?,

Jeho mi pote?en?m predstavit v?m k dohode o 17.300.000 dolaru milionu EUR (sedmn?ct mili?nu, tri sta tis?c americk?ch dolaru) ulo?eny v m? bance v C?ne. Tento obchod je 100% bez rizika, proto?e m?m strategick? pl?n dokoncit jej ?spe?ne.

pro v?ce informac?, dostat me na m? e-mailov? adrese uveden? n??e.

S pozdravem,

Jan Yiun

E-mail: jannyyiunn17@yahoo.com.hk

nojo, když se daří, tak se daří:-)

Odkaz ke komentáři

Myslis si, ze barikady jsou v demokracii normalni, nebo nejsi smyslenim demokrat?

Demokracie (řecky ????????í?, vláda lidu, původně z řeckého ????? (demos), lid a ??????? (kratein), vládnout) je forma vlády, případně státu, ve které je zdrojem moci lid.

Opravdu ti to tak v naší politice připadá? :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Nastvalo me SIPO. Protoze ackoliv se mluvi o inflaci 2%, tak plyn mi pri nezmenene spotrebe zvedli o 17%.

A protoze nejde jen o plyn, tak me vlastne nejvic stve med kolem huby v podobe nesmyslnyho inflacniho kose.

Nuzky mezi rustem mezd (ti co pridavali, tak do letosniho roku max plus 2,5) a rustem cen se nechutne rozeviraji...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...