Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

:D Asi si taky necham zkusebne jeden bananek nahodit.... :D

Prubni zkušebně nahodit svoje haksny směrem k práci....jistě by vaše firma vocenila,kdybys v místo dovolený napracoval zdarma ty hodiny,co si tady proflákal.TO PLATÍ I PRO VÁS OSTATNÍ,ZAMĚSTNANÝ NETÁHLA(POVĚTŠINOU Z VOSTRAVY)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je asi jak na těch úřadech v Chomutově, kde ženské budou muset dělat nějaký kurz sebeobrany. No, u nás ten kraj je dost svérázný, lidi se mnohdy dobývají k řidiči tramvaje, který v noci raději ani nevyleze. O autobusové MHD dopravě ani nemluvím, takže mi to přijde hodně odvážné tvrzení.

Navíc, dneska si člověk není ničím jistý, něco tomu člověku řekne, druhému rupce v palici a může být zle.

(Teď se nebavím jen o pásech).

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Hele to je práce řidiče a v případě neuposlechnutí má právo takového cestujícího vyloučit z přepravy.

Vyloučit? To né. To by dělal leda pruďas. Hele já se jim snažil dycky domluvit, a s výjimkou Číňanů mi žádní cestující neprotestovali proti připoutání. Ono stačí většinou zmínit, že v případě policejní kontroly, si je každý cestující zodpovědný za svoje připoutání a sám si platí pokutu. Už jsem slyšel od řidičů historky, že je zastavila hlídka a hezky si prošla celý autobus a zkasírovala každého nepřipoutaného, kdo neměl od doktora potvrzení, že se nemusí poutat :)
Odkaz ke komentáři

Prubni zkušebně nahodit svoje haksny směrem k práci....jistě by vaše firma vocenila,kdybys v místo dovolený napracoval zdarma ty hodiny,co si tady proflákal.TO PLATÍ I PRO VÁS OSTATNÍ,ZAMĚSTNANÝ NETÁHLA(POVĚTŠINOU Z VOSTRAVY)

Hele , ty jsi jedinej clovek u kteryho jsem videl mozol na zadech , hned vedle otlaceniny od dalkovyho ovladani TV.... Dalsi stadium uz jsou prolezeniny.

Odkaz ke komentáři

Hele , ty jsi jedinej clovek u kteryho jsem videl mozol na zadech , hned vedle otlaceniny od dalkovyho ovladani TV.... Dalsi stadium uz jsou prolezeniny.

Dou do hajzlíčku Šmaus.Rači si přečti,kam si máš sednout v buse,kdyš se chceš kouknout do města.....peknej rozbor pane moderátor.Eště bych uvítal podobnej na vlakový soupravy,letadlo a labutě.
Odkaz ke komentáři

Dou do hajzlíčku Šmaus.Rači si přečti,kam si máš sednout v buse,kdyš se chceš kouknout do města.....peknej rozbor pane moderátor.Eště bych uvítal podobnej na vlakový soupravy,letadlo a labutě.

Na labute uz nesmis od ty doby, co jsi prodal Brajtle. Starej Kocka se to dozvedel.... a mas utrum.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...