gougy Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) ChronoBUS je super práce chybí jen nápisy Baselword 2013 Edit: a Sibiřane vitaj zpět, to zas bude Korunek... Upraveno 15. března 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Díky za tohle, každopádně si nedodevu představit, jak 60 kilový chvistek bude trvat na připoutání 100 kilového borce :-) Hele to je práce řidiče a v případě neuposlechnutí má právo takového cestujícího vyloučit z přepravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Edit: a Sibiřane vitaj zpět, to zas bude Korunek... uz je, mrkni do prodejniho vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Asi si taky necham zkusebne jeden bananek nahodit.... Prubni zkušebně nahodit svoje haksny směrem k práci....jistě by vaše firma vocenila,kdybys v místo dovolený napracoval zdarma ty hodiny,co si tady proflákal.TO PLATÍ I PRO VÁS OSTATNÍ,ZAMĚSTNANÝ NETÁHLA(POVĚTŠINOU Z VOSTRAVY) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Hele to je práce řidiče a v případě neuposlechnutí má právo takového cestujícího vyloučit z přepravy. Jasně, vyhodit. Co si má co nějaká nudle vyskakovat na stokilového borce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) To je asi jak na těch úřadech v Chomutově, kde ženské budou muset dělat nějaký kurz sebeobrany. No, u nás ten kraj je dost svérázný, lidi se mnohdy dobývají k řidiči tramvaje, který v noci raději ani nevyleze. O autobusové MHD dopravě ani nemluvím, takže mi to přijde hodně odvážné tvrzení. Navíc, dneska si člověk není ničím jistý, něco tomu člověku řekne, druhému rupce v palici a může být zle. (Teď se nebavím jen o pásech). Upraveno 15. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Hele to je práce řidiče a v případě neuposlechnutí má právo takového cestujícího vyloučit z přepravy. Vyloučit? To né. To by dělal leda pruďas. Hele já se jim snažil dycky domluvit, a s výjimkou Číňanů mi žádní cestující neprotestovali proti připoutání. Ono stačí většinou zmínit, že v případě policejní kontroly, si je každý cestující zodpovědný za svoje připoutání a sám si platí pokutu. Už jsem slyšel od řidičů historky, že je zastavila hlídka a hezky si prošla celý autobus a zkasírovala každého nepřipoutaného, kdo neměl od doktora potvrzení, že se nemusí poutat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Prubni zkušebně nahodit svoje haksny směrem k práci....jistě by vaše firma vocenila,kdybys v místo dovolený napracoval zdarma ty hodiny,co si tady proflákal.TO PLATÍ I PRO VÁS OSTATNÍ,ZAMĚSTNANÝ NETÁHLA(POVĚTŠINOU Z VOSTRAVY) Hele , ty jsi jedinej clovek u kteryho jsem videl mozol na zadech , hned vedle otlaceniny od dalkovyho ovladani TV.... Dalsi stadium uz jsou prolezeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Já jsem jenom citoval jednu větu z přepravního řádu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Pěkný rozbor, kam si v busu sednout. Došel jsem po několika letech dálkových jízd autobusem ke zhruba stejnému prostoru, kde je nejbezpečněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Tak jestli by nebylo dobrý, aby jsme iniciovali předpis, že v každém autobusu lze přepravovat jen 8 cestujících na uvedených místech a zbytek vyplnit molitanem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Hele , ty jsi jedinej clovek u kteryho jsem videl mozol na zadech , hned vedle otlaceniny od dalkovyho ovladani TV.... Dalsi stadium uz jsou prolezeniny. Dou do hajzlíčku Šmaus.Rači si přečti,kam si máš sednout v buse,kdyš se chceš kouknout do města.....peknej rozbor pane moderátor.Eště bych uvítal podobnej na vlakový soupravy,letadlo a labutě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 já musím říct, že oceňuju práci švýcarských záchranářů. 8 vrtulníků lítalo tunelem s raněnýma.... to by asi u nás nehrozilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Dou do hajzlíčku Šmaus.Rači si přečti,kam si máš sednout v buse,kdyš se chceš kouknout do města.....peknej rozbor pane moderátor.Eště bych uvítal podobnej na vlakový soupravy,letadlo a labutě. Na labute uz nesmis od ty doby, co jsi prodal Brajtle. Starej Kocka se to dozvedel.... a mas utrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Starej Kocka Si votírej hubu a dostaneš v Holešovicích vlastni bunku s červenou lampičkou.Na dveřích budeš mít cedulku Anorektic Zrzavic Dubldour(Vychtlej Zrzavej Dvouděrák). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Si votírej hubu a dostaneš v Holešovicích vlastni bunku s červenou lampičkou.Na dveřích budeš mít cedulku Anorektic Zrzavic Dubldour(Vychtlej Zrzavej Dvouděrák). dvouděrák... počkej to už je zase přešitej na kluka? onehdá byl holka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Fazere tebe my měli tesat do kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 krásnej slunečnej den... AC/DC ve vzduchu a všude skvělá náladááá.. a vejplataaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 krásnej slunečnej den... AC/DC ve vzduchu a všude skvělá náladááá.. a vejplataaa hele já mít vejplatu a slunit se na sluníčku tak bych asi naštvanej nebyl a ještě u to poslouchat mé oblíbence z mládí co si víc přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 hele já mít vejplatu a slunit se na sluníčku tak bych asi naštvanej nebyl a ještě u to poslouchat mé oblíbence z mládí co si víc přát nesplést si vlákno jako já.. jsem četl.. co mě ... a už jsem to sem sypal..ale třeba to může nasrat ty co to nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky