JanKuc Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Ta moje švagrová je taková pizda! Svoje sedmileté děcko o váze 17 kilo nutí do baletu, gymnastiky a podobných kokotin. Nažrat mu nedá, vychrtlé je to mrně jak pes. Ty žebra. Onehdá na to prý doktorka poukázala a ta svině ji tam div nezakousla. Prej ať se stará o svoje děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Ta moje švagrová je taková pizda! Svoje sedmileté děcko o váze 17 kilo nutí do baletu, gymnastiky a podobných kokotin. Nažrat mu nedá, vychrtlé je to mrně jak pes. Ty žebra. Onehdá na to prý doktorka poukázala a ta svině ji tam div nezakousla. Prej ať se stará o svoje děti. Myslím, že pokud má dětský lékař takový poznatek, měl by dát podnět k dalšímu šetření. Na mě se onehdá dívala zastupující lékařka taky jako na týrajícího, (navíc na dotaz "co se Ti stalo" Adam zaraženě kouknul na mě a potichu odpověděl "já jsem spadnul" - ) Zajímavá situace (je domlácený z bicrossu, spousta modřin, odřenin atp. po celém těle a téměř vždy nějaká čerstvá..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Praha - Amsterodam - San Francisko Specifikace ceny Dospělý Cena 13,740 Rezervační poplatek - Palivový příplatek 7,912 Daň z mezinárodní přepravy USA 646 Daň z nastoupení do letadla 525 Bezpečnostní poplatek 372 Poplatek za služby cestujícím na letišti 338 Poplatek za uživatele INS v USA 135 Poplatek za uživatele celnice USA 107 Nizozemský poplatek za izolaci hluku 102 Poplatek USA APHIS 97 Poplatek za zařízení pro cestující v USA 87 Servisní poplatek za bezpečnost cestujících na civilních linkách v USA 49 Cena (za cestujícího) 24,110 Mě to přijde spíš jako ze sekce humor. Ale o vtip se zřejmě nejedná, bohužel. Pozitivní na tom je, že třeba vystoupení z letadla je zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Víkend...jedno auto vykradli, druhý auto mělo vybitou baterku, doma dusno, v polívce brokolice, rýmu jsem dostal, práce nešla od ruky, čokl štěkal zplna hrdla celou noc..velkolepé finále při nedělním odchodu z domu na vlak pod časovým tlakem - poklopec nešel zapnout, hajzlík se ucpal, klíče se ztratily, čokl zdrhnul.. mnoho psů zajícova smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Pozitivní na tom je, že třeba vystoupení z letadla je zdarma. Naložit můžou, pustit musej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Víkend...jedno auto vykradli, druhý auto mělo vybitou baterku, doma dusno, v polívce brokolice, rýmu jsem dostal, práce nešla od ruky, čokl štěkal zplna hrdla celou noc..velkolepé finále při nedělním odchodu z domu na vlak pod časovým tlakem - poklopec nešel zapnout, hajzlík se ucpal, klíče se ztratily, čokl zdrhnul.. mnoho psů zajícova smrt. Ale celým tělem otočit můžeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Ale celým tělem otočit můžeš? No to můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Naštvalo mě, že to super auto, co jsem koupil manželce, není zase tak košer, jak se tvářilo - falěšný razítka v servisce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 my sme ti rikali, abys sel do toho operativniho leasingu nebo jak se to menuje. ale ne, smolar fora opet musi zkusit svoje stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Se mnou chtěj všichni jezdit na dovolenou protože vědí, že se jim nic nestane a všechno vodseru já. Akorát do leteckýho zájezdu se mnou nikdo nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Ricous zase někomu sedl na lep? Achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Aby toho dneska nebylo málo, tak jsem před chvílí rozbalil balíček z e-shopu s DVD pro děti do auta - jedno LCD nešlape, zahřívá se jak prase (je to na popáleninu) a nějak mi opomenuli přibalit fakturu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 ty mi pripominas kamionistu ze stoparova pruvodce po galaxii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Aby toho dneska nebylo málo, tak jsem před chvílí rozbalil balíček z e-shopu s DVD pro děti do auta - jedno LCD nešlape, zahřívá se jak prase (je to na popáleninu) a nějak mi opomenuli přibalit fakturu... pockej, ale auto si rikal, ze je od nekoho z fora, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 pockej, ale auto si rikal, ze je od nekoho z fora, ne? Jo, už se to řeší - zítra budu moudřejší. On ho taky měl od někoho a tak to spadlé domino, na jehož konci jsem byl já, začínáme zvedat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 snad to dvd neni od nas pokud ano nabizim vlastni intervenci k okmzitemu reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 jediným resetem jsem si vymazal KindleFire, montér Kolja, kdybych si mohl aspoň nakopat p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Praha - Amsterodam - San Francisko Specifikace ceny Dospělý Cena 13,740 Rezervační poplatek - Palivový příplatek 7,912 Daň z mezinárodní přepravy USA 646 Daň z nastoupení do letadla 525 Bezpečnostní poplatek 372 Poplatek za služby cestujícím na letišti 338 Poplatek za uživatele INS v USA 135 Poplatek za uživatele celnice USA 107 Nizozemský poplatek za izolaci hluku 102 Poplatek USA APHIS 97 Poplatek za zařízení pro cestující v USA 87 Servisní poplatek za bezpečnost cestujících na civilních linkách v USA 49 Cena (za cestujícího) 24,110 To mi připomnělo tuhle písničku ... http://www.youtube.com/watch?v=HPyl2tOaKxM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 To mi připomnělo tuhle písničku ... .... to nemá chybu, jsem se málem p....l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 zase nějak nemůžu spát............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky