Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ta moje švagrová je taková pizda! Svoje sedmileté děcko o váze 17 kilo nutí do baletu, gymnastiky a podobných kokotin. Nažrat mu nedá, vychrtlé je to mrně jak pes. Ty žebra.:sick01: Onehdá na to prý doktorka poukázala a ta svině ji tam div nezakousla. Prej ať se stará o svoje děti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta moje švagrová je taková pizda! Svoje sedmileté děcko o váze 17 kilo nutí do baletu, gymnastiky a podobných kokotin. Nažrat mu nedá, vychrtlé je to mrně jak pes. Ty žebra.:sick01: Onehdá na to prý doktorka poukázala a ta svině ji tam div nezakousla. Prej ať se stará o svoje děti.

Myslím, že pokud má dětský lékař takový poznatek, měl by dát podnět k dalšímu šetření.

Na mě se onehdá dívala zastupující lékařka taky jako na týrajícího, (navíc na dotaz "co se Ti stalo" Adam zaraženě kouknul na mě a potichu odpověděl "já jsem spadnul" :oneeyed02:- ) Zajímavá situace :) (je domlácený z bicrossu, spousta modřin, odřenin atp. po celém těle a téměř vždy nějaká čerstvá..;))

Odkaz ke komentáři

Praha - Amsterodam - San Francisko

Specifikace ceny

Dospělý

Cena 13,740

Rezervační poplatek -

Palivový příplatek 7,912

Daň z mezinárodní přepravy USA 646

Daň z nastoupení do letadla 525

Bezpečnostní poplatek 372

Poplatek za služby cestujícím na letišti 338

Poplatek za uživatele INS v USA 135

Poplatek za uživatele celnice USA 107

Nizozemský poplatek za izolaci hluku 102

Poplatek USA APHIS 97

Poplatek za zařízení pro cestující v USA 87

Servisní poplatek za bezpečnost cestujících na civilních linkách v USA 49

Cena (za cestujícího) 24,110

Mě to přijde spíš jako ze sekce humor. Ale o vtip se zřejmě nejedná, bohužel. Pozitivní na tom je, že třeba vystoupení z letadla je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Víkend...jedno auto vykradli, druhý auto mělo vybitou baterku, doma dusno, v polívce brokolice, rýmu jsem dostal, práce nešla od ruky, čokl štěkal zplna hrdla celou noc..velkolepé finále při nedělním odchodu z domu na vlak pod časovým tlakem - poklopec nešel zapnout, hajzlík se ucpal, klíče se ztratily, čokl zdrhnul.. mnoho psů zajícova smrt.

Odkaz ke komentáři

Víkend...jedno auto vykradli, druhý auto mělo vybitou baterku, doma dusno, v polívce brokolice, rýmu jsem dostal, práce nešla od ruky, čokl štěkal zplna hrdla celou noc..velkolepé finále při nedělním odchodu z domu na vlak pod časovým tlakem - poklopec nešel zapnout, hajzlík se ucpal, klíče se ztratily, čokl zdrhnul.. mnoho psů zajícova smrt.

Ale celým tělem otočit můžeš?
Odkaz ke komentáři

Aby toho dneska nebylo málo, tak jsem před chvílí rozbalil balíček z e-shopu s DVD pro děti do auta - jedno LCD nešlape, zahřívá se jak prase (je to na popáleninu) a nějak mi opomenuli přibalit fakturu...

pockej, ale auto si rikal, ze je od nekoho z fora, ne?
Odkaz ke komentáři

Praha - Amsterodam - San Francisko

Specifikace ceny

Dospělý

Cena 13,740

Rezervační poplatek -

Palivový příplatek 7,912

Daň z mezinárodní přepravy USA 646

Daň z nastoupení do letadla 525

Bezpečnostní poplatek 372

Poplatek za služby cestujícím na letišti 338

Poplatek za uživatele INS v USA 135

Poplatek za uživatele celnice USA 107

Nizozemský poplatek za izolaci hluku 102

Poplatek USA APHIS 97

Poplatek za zařízení pro cestující v USA 87

Servisní poplatek za bezpečnost cestujících na civilních linkách v USA 49

Cena (za cestujícího) 24,110

To mi připomnělo tuhle písničku ...

http://www.youtube.com/watch?v=HPyl2tOaKxM

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...