Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

...že už tady hnípu přes 7 let. Toho času projebaného... :suicide_anim:

Založ si s Kubsonem klub. Ten bude mít určitě empatii pro tvoji náladu. :D

A aby vám nebylo smutno přiberte ještě Ottu a "Klub aktivních březnáků 2005" bude kompletní.:rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J. V. Pleva

...Všechny ty filosofie, fakulty můzických umění a pod. prostě produkují moc "učenců"...

Zase to vem tak, že ti učenci třeba ví, jak se píše múzický.
Odkaz ke komentáři

Ja som v podstate kludny človek, slušne vychovany. A na tomto fóre sa mi páči. Ale fakt má začína srat a veľmi srat, ked sa pri neomalenych osobach pochadzajucich z mimo cz začínajú okamžite robit narazky na región a národnosť. Momentálne mám dost co robit, aby som tu od pľúc nenapisaĺ co si o tom myslím. Tak aspoň takto %@<~## {}# #^{#%*. %]{>$#%. #{%#* . Fakt má to štve. :censored:

Odkaz ke komentáři

Ja som v podstate kludny človek, slušne vychovany. A na tomto fóre sa mi páči. Ale fakt má začína srat a veľmi srat, ked sa pri neomalenych osobach pochadzajucich z mimo cz začínajú okamžite robit narazky na región a národnosť. Momentálne mám dost co robit, aby som tu od pľúc nenapisaĺ co si o tom myslím. Tak aspoň takto %@$#%. #{%#* . Fakt má to štve. :censored:

ser na to a dojed na sraz do brna, tam je to dycky fajn a narodnost je ruznoroda :) nebo udelejte v blave zase :)
Odkaz ke komentáři

Co to je zase za rychlokvasku, ten Pleva?

Prvni den a 48 prispevku!

Jeste, ze se zmenila ta pravidla. Urcite by nam chtel neco prodat!

Lego asi, nebo co? Snad zacnu fotit anglicaky, co mam doma a vrazim je do kazdyho vlakna.

No, nebylo tu predtim krasne? Se picnu, fakt....

:whistling:

Edit: 49, chjo...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Co to je zase za rychlokvasku, ten Pleva?

Prvni den a 48 prispevku!

Jeste, ze se zmenila ta pravidla. Urcite by nam chtel neco prodat!

Lego asi, nebo co? Snad zacnu fotit anglicaky, co mam doma a vrazim je do kazdyho vlakna.

No, nebylo tu predtim krasne? Se picnu, fakt....

:whistling:

Edit: 49, chjo...

chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...