spiderer Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Alda - jj je to s tebou spatny To my co tu hnipem jen 5 jsme na tom jeste dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ...že už tady hnípu přes 7 let. Toho času projebaného... Aldo, čas je relativní. Zaregistruj se pod novým jmenem, třeba jako Alda II a je to. Oder? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Aldo spis by ses mel zamyslet nad tim, ze 4 roky z toho jsi na foru se zlutou fterinoffkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ...že už tady hnípu přes 7 let. Toho času projebaného... Založ si s Kubsonem klub. Ten bude mít určitě empatii pro tvoji náladu. A aby vám nebylo smutno přiberte ještě Ottu a "Klub aktivních březnáků 2005" bude kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ...Všechny ty filosofie, fakulty můzických umění a pod. prostě produkují moc "učenců"...Zase to vem tak, že ti učenci třeba ví, jak se píše múzický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Diky, pokud nebude do pondeli obrat k lepsimu, pujdu k felcarovi. Dnes je to lepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Dnes je to lepsi! Slušnej řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 nejdřív montáž stolku z kiky, dle popisu nepotřebujete žádné nářadí, stůl nepředvrtalnej šrouby tařka nepoužitelný, asi má držet na dobrý slovo ale to mi neřekli. no a pak jsem zjistil že se mi odporoučel router do věčných lovišť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Ja som v podstate kludny človek, slušne vychovany. A na tomto fóre sa mi páči. Ale fakt má začína srat a veľmi srat, ked sa pri neomalenych osobach pochadzajucich z mimo cz začínajú okamžite robit narazky na región a národnosť. Momentálne mám dost co robit, aby som tu od pľúc nenapisaĺ co si o tom myslím. Tak aspoň takto %@<~## {}# #^{#%*. %]{>$#%. #{%#* . Fakt má to štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Cca od 14:00 nefunguje O2 internet :-/. Outlook stahuji sdílením přes mobil. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Ja som v podstate kludny človek, slušne vychovany. A na tomto fóre sa mi páči. Ale fakt má začína srat a veľmi srat, ked sa pri neomalenych osobach pochadzajucich z mimo cz začínajú okamžite robit narazky na región a národnosť. Momentálne mám dost co robit, aby som tu od pľúc nenapisaĺ co si o tom myslím. Tak aspoň takto %@$#%. #{%#* . Fakt má to štve. ser na to a dojed na sraz do brna, tam je to dycky fajn a narodnost je ruznoroda nebo udelejte v blave zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Pro mě Slovák jako Černoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Pro mě Slovák jako Černoch... ...a Čech ako Róm, no nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 ...a Čech ako Róm, no nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 ...a Čech ako Róm, no nie? ne, čech jako slovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Dakujem kuncak. Maličkosť, ale pre mna je zase svet o kúsok krajsi ked si take precitam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 No moment, a co já...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipmar Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Že jsem poškrábal safír... A ani nevím kde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Co to je zase za rychlokvasku, ten Pleva?Prvni den a 48 prispevku! Jeste, ze se zmenila ta pravidla. Urcite by nam chtel neco prodat!Lego asi, nebo co? Snad zacnu fotit anglicaky, co mam doma a vrazim je do kazdyho vlakna.No, nebylo tu predtim krasne? Se picnu, fakt.... Edit: 49, chjo... Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Co to je zase za rychlokvasku, ten Pleva? Prvni den a 48 prispevku! Jeste, ze se zmenila ta pravidla. Urcite by nam chtel neco prodat! Lego asi, nebo co? Snad zacnu fotit anglicaky, co mam doma a vrazim je do kazdyho vlakna. No, nebylo tu predtim krasne? Se picnu, fakt.... Edit: 49, chjo... chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky