kdojinej Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Z jaký strany - fandíš cyklistům nebo chlapovi s infarktem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) To jsou taky ekoteroristi.Neskutecne dulezity poslani ten spuntar, ze nemoh pustit babu za manzelem. Jediny smutny je, ze nedostali pesti od nekoho normalniho, ale od nejakyho prazskyho mafiosa.Tim se to cely otocilo do roviny "chudak cyklista". Edit: nic proti cyklistum, ale takhle se to nedela, pozitivni diskriminace sm.di Edit2: to bude peknej flejm... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Připomělo mi to městský slavnosti v sousedním městě: Uzavřou centrum, kde se to koná, a když chceš jít třeba do knihovny, banky atd. co je v centru, musíš si koupit vstupenku, která není právě levná. A hádej se s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) š*****ř... edit: napsal jsem š*****ř, to se asi říkat nesmíedit 2: Co to? cenzura sprostých slov? kurvafix.. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Taky nevím co je to za módu, dělat všechny akce na magistrále. Kazdej cyklista, běžec, demonstrant umi akorát zablokovat magistrálu. Pak se nemůže divit, ze občas dostane na budku! Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 řidiči si jí umí zablokovat sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Taky nevím co je to za módu, dělat všechny akce na magistrále.Že vim, kde bude příští pražskej sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Že vim, kde bude příští pražskej sraz? No vlastně v podstatě bychom mohli udělat pochod hodinkaru, nebylo by na tom nic divného :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Frantiku, jo! Já chci bejt špunt.ař, kdo se do nás bude srá.t, dostane nějakym širokym řemenem přes prde.l. Vem PAM:) Tyvoe, tři cenzury v jedný větě Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ani ne tak nastvalo, jako spise zaujalo. Prijdu dneska do prace, pred vstupem vlajka a na vlajce Kalashnikov. To rika o stavu zeme docela hodne. Pry prijel na cumendu nekdo z Mozambiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Frantiku, jo! Já chci bejt špunt.ař, kdo se do nás bude srá.t, dostane nějakym širokym řemenem přes prde.l. Vem PAM:) Tyvoe, tři cenzury v jedný větě Dobře, budeš spuntar a zastavis to U Bulhara :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Musime se nejdriv polozit do role perzekuovane mensiny. Pak to budou monitorovat neziskovky.Nebo to na vyssich mistech zajistit hodinkovymi kmotry Bemem, Romanem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ono je to spíš takové konstatování, než že by mě to na-sralo. Po těch dvou večerních spektáklech jsem zjistil, že Ro-ssi(Me-naldo) je taky jen člověk.Dáš za sezonu ku padesátce fíků a když máš dát ten nejdůležitěší, tak ti ho Hanzi chytí nebo to narveš do břevna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ono je to spíš takové konstatování, než že by mě to na-sralo. Po těch dvou večerních spektáklech jsem zjistil, že Ro-ssi(Me-naldo) je taky jen člověk. Dáš za sezonu ku padesátce fíků a když máš dát ten nejdůležitěší, tak ti ho Hanzi chytí nebo to narveš do břevna. Bayern si finále zasloužil, líbí se mi jeho herní projev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Dobře, budeš spuntar a zastavis to U Bulhara :-) Sorry, ale to je moje prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Bayern si finále zasloužil, líbí se mi jeho herní projev. Už před týdnem jsem tady psal, že finále bude hrát Bayern. Jen u druhého jsem se spletl. Samozřejmě, že to přeju Čechínovi, ale hra Chelsea se mi prostě nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Už před týdnem jsem tady psal, že finále bude hrát Bayern. Jen u druhého jsem se spletl. Samozřejmě, že to přeju Čechínovi, ale hra Chelsea se mi prostě nelíbí. Já si to taky myslel, celé jaro hraje parádně. Musím říci, že i Real pod Mourinhem hraje sympatický fotbal. Fotbal Chelsea - Barca byla tragédie z obou stran. 85 minut házené, 5 minut fotbalu ze strany Chelsea, kdy z dvou brejků dali dva góly. Trofej přeju fotbalu, ne betonu. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Už před týdnem jsem tady psal, že finále bude hrát Bayern. Jen u druhého jsem se spletl. Samozřejmě, že to přeju Čechínovi, ale hra Chelsea se mi prostě nelíbí. Může být, mě se zase nelíbí hra Barcelony, ten jejich bago styl. Nuda, nuda šeď. Všechno středem, pak se nesmí divit, že jim mančafty postaví před velký čtverec dva obranné valy, jak v házené. Mluví ze mě fanoušek Chelsea, mám rád variabilní hru, když mančaft umí vystřelit z třiceti metrů, když umí dát padesatimetrový pas na útočníka, který je silný jak byk(Drogba), od kterého se stopeři odrážejí jak kuželky od bowlingové koule, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Jo při tý hře na Drogbu se vždycky zasním jak má vypadat ta naše hra na žolíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky