Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To jsou taky ekoteroristi.

Neskutecne dulezity poslani ten spuntar, ze nemoh pustit babu za manzelem.

Jediny smutny je, ze nedostali pesti od nekoho normalniho, ale od nejakyho prazskyho mafiosa.

Tim se to cely otocilo do roviny "chudak cyklista".

Edit: nic proti cyklistum, ale takhle se to nedela, pozitivni diskriminace sm.di

Edit2: to bude peknej flejm...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nevím co je to za módu, dělat všechny akce na magistrále. Kazdej cyklista, běžec, demonstrant umi akorát zablokovat magistrálu. Pak se nemůže divit, ze občas dostane na budku!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Ono je to spíš takové konstatování, než že by mě to na-sralo.

Po těch dvou večerních spektáklech jsem zjistil, že Ro-ssi(Me-naldo) je taky jen člověk.

Dáš za sezonu ku padesátce fíků a když máš dát ten nejdůležitěší, tak ti ho Hanzi chytí nebo to narveš do břevna.

Odkaz ke komentáři

Ono je to spíš takové konstatování, než že by mě to na-sralo.

Po těch dvou večerních spektáklech jsem zjistil, že Ro-ssi(Me-naldo) je taky jen člověk.

Dáš za sezonu ku padesátce fíků a když máš dát ten nejdůležitěší, tak ti ho Hanzi chytí nebo to narveš do břevna.

Bayern si finále zasloužil, líbí se mi jeho herní projev.

Odkaz ke komentáři

Už před týdnem jsem tady psal, že finále bude hrát Bayern.

Jen u druhého jsem se spletl. Samozřejmě, že to přeju Čechínovi, ale hra Chelsea se mi prostě nelíbí.

Já si to taky myslel, celé jaro hraje parádně. Musím říci, že i Real pod Mourinhem hraje sympatický fotbal. Fotbal Chelsea - Barca byla tragédie z obou stran. 85 minut házené, 5 minut fotbalu ze strany Chelsea, kdy z dvou brejků dali dva góly.

Trofej přeju fotbalu, ne betonu.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Už před týdnem jsem tady psal, že finále bude hrát Bayern.

Jen u druhého jsem se spletl. Samozřejmě, že to přeju Čechínovi, ale hra Chelsea se mi prostě nelíbí.

Může být, mě se zase nelíbí hra Barcelony, ten jejich bago styl. Nuda, nuda šeď. Všechno středem, pak se nesmí divit, že jim mančafty postaví před velký čtverec dva obranné valy, jak v házené.

Mluví ze mě fanoušek Chelsea, mám rád variabilní hru, když mančaft umí vystřelit z třiceti metrů, když umí dát padesatimetrový pas na útočníka, který je silný jak byk(Drogba), od kterého se stopeři odrážejí jak kuželky od bowlingové koule, atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...