koveras Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Okrem toho, že skoro celý víkend sedím pri učení aj to, že mi na slnečných okuliaroch praskli obidve sklá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Taktéž držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Chtěl jsem přítelkyni koupit k narozeninám kabelku co se jí líbila, tak sem vyrazil do Guessu. Vystavený kus měl špinavou kůži, tak mi zezadu donesli jinej kousek, kterej byl ještě v igelitu zabalenej. Rychle jsem to okouknul a koupil. Doma samozřejmě hned přítelkyně objevila, že je zezadu asi na centimetru nařízlá kůže. Z práce jsem jim zavolal s tím, jestli je možný dostat nějaký dobropis nebo peníze a koupit tu samou kabelku v jiným obchodě, načež sem se dozvěděl, že není, ale že mi ji oni sami seženou a já si tam pak dojdu pro jiný kus. Odpoledne sem tam dorazil i s přítelkyní a myslel ,že budu zabíjet. Prodavačky se na nás koukali jak na kretény, co si vymýšlí a že tam skoro nic nevidí a ať si vyberem něco jinýho, protože kabelku už nemají. Celou dobu se blbě smály a o přítelkyni, která stála hned vedle, mluvili stylem "ona tvrdí, že tam něco je, ty to vidíš?" Po chvíli dohadování jsme se dohodli, že zkusí zavolat do jiných poboček a že si jí tam skočím sám vyměnit (wtf, hlavně že do telefonu říkaly, že to nejde). Požádal sem je, jestli by mohly zavolat do Palladia, protože to mám cestou z práce. Po dokončení prvního hovoru mi vítězoslavně oznámila, že to mám v Celetný a ať tam neříkám, že je prořízlá, protože si toho nikdo nevšimne.??? Další den sem utekl z práce dřív a vyrazil do celetný, kde byly prodavačky alespoň milý a ochotný. Donesly mi tři kusy, ze kterých sem si vybral další úplně funglovní. Sice měla taky nějaký vady na kůži, ale už sem to neměl chuŤ řešit a vypadalo to menšího ražení než na tý první. Přítelkyně doma kabelku vzala a první na co narazila je tentokrát odřená spona. Celej víkend se kvůli tomu na krev hádáme, já sem nas.anej ani nevím na koho víc. Jestli na sebe, že jsem to zase přehlídnul, nebo na ní, že to tak hrotí a neřekne, že jí to nevadí ať už s tím nemám další starosti a nebo na podělanej Guess, kterej si dovolí chtít přes 7k za kabelku a na každý je něco špatně. Myslel jsem si, že výstupní kontrola něco takovýho nedovolí a že chtěji dost peněz na to, aby mohli poškozený věci neprodávat. Pro představu přikládám foto a upozorňuju, že kabelka je kompelt zabalená a byla v pytli, takže to muselo takhle přijít z výroby. Začínám mít pocit, jestli sem nevozí odpad, kterej by v ostatních zemích neprodali Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 fekální reportáž ve zprávách na Nově o odborářském bossovi Dufkovi a jeho drahých hodinkách za 100 litrů, které si většina nemůže dovolit ( nějaké chrona odBreitlingu, neviděl jsem to celé) útočí na na nejnižší pudy. Dufka nemám rád, ale potřebuje li se poukázat na někoho, český bulvár na to jde často přes hodinky, Mazánka a Topola připoměli také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 fekální reportážI když je to předseda odborářů, tak to neznamená, že musí nosit Casia za tři stovky. Normální bulvár . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 zprávách na Nově A proc na to jeste nekdo kouka? Povrchni, trapny a predevsim zastaraly zpravy ... to co tam pousti si clovek na netu prohlidne za deset minut ... a nemusi trpet tou odpuzujici formou ... ja zpravy nesleduji uz leta a vzdy kdyz shodou okolnosti je vidim, nestavim valit bulvy ... pobavilo me, ze ct prodlouzila zpravy na hodinu, kdyz tady v cechach chcipl pes ... zajimalo by me, jak se tam tu celou hodinu zabavi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Chtěl jsem přítelkyni koupit k narozeninám kabelku .... Jj, k nam se snad vozi veskere zbozi 2.-3. jakosti. Coz nechapu, kdyz to castokrat stoji 2x tolik co v zahranici. Uz me to pekne s..e. A chovani prodavacek jakbysmet. Aby zakaznik byl nadsen, kdyz se nejaka prodavacka/servirka apod. chova prijemne, misto toho aby to bylo standardem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 pobavilo me, ze ct prodlouzila zpravy na hodinu, kdyz tady v cechach chcipl pes ... zajimalo by me, jak se tam tu celou hodinu zabavi? Cely novy Udalosti jsou na prd. Aby lidi koukali celou hodinu, tak maji namichane zpravy ruzne dulezitosti a dulezite informace zazni klidne i po nekolika zpravach bez valneho vyznamu. Zlaty stary Udalosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Jj, k nam se snad vozi veskere zbozi 2.-3. jakosti. Coz nechapu, kdyz to castokrat stoji 2x tolik co v zahranici. Uz me to pekne s..e. A chovani prodavacek jakbysmet. Aby zakaznik byl nadsen, kdyz se nejaka prodavacka/servirka apod. chova prijemne, misto toho aby to bylo standardem. Chapem,ze Ta serie nasrana servirka,ale pohlad z druhej strany tiez nie je radostny.Kopec zakaznikov sa chova ako dobytok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Chapem,ze Ta serie nasrana servirka,ale pohlad z druhej strany tiez nie je radostny.Kopec zakaznikov sa chova ako dobytok... Prestoze to znam trochu i z druhe strany a vim jak se zakaznici umi chovat, tak stale plati - Nas zakaznik, nas pan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Moje tragikomicke predstaveni na golfu, nasledne koupene nepasujici sterace, svitici kontrolka airbagu, neexistence dostupneho bydleni ve Stavangeru,.... Pochopitelne chcije a je osm stupnu. Bezva odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Stavanger je drahy jak prase, zkus vesnice okolo nebo Sandnes, docela pekne mestecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Mě právě naštvaly výsledky francouzských prezidentských voleb:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 ...plíživě stoupající podrážděnost a polarizace společnosti.. ale možná se mi to jen zdá, a nebo je to tím dnešním úplňkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Prestoze to znam trochu i z druhe strany a vim jak se zakaznici umi chovat, tak stale plati - Nas zakaznik, nas pan... No to asi v nasich luhoch a hajoch nikdy platit nebude aj ked by to bola parada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 nAscA: Ja musim dojizdet na sever do Karsto, takze Sandnes je blbe. Ja potrebuju Sola, Randaberg a tak, ale vsechno stoji za howno. Drahe, nebo hnusny sokkelleilghet. Mam z toho deprese. Privedu svymi pracovnimi experimenty rodinu na buben. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 nAscA: Ja musim dojizdet na sever do Karsto, takze Sandnes je blbe. Ja potrebuju Sola, Randaberg a tak, ale vsechno stoji za howno. Drahe, nebo hnusny sokkelleilghet. Mam z toho deprese. Privedu svymi pracovnimi experimenty rodinu na buben. Zkusim se ti poptat, ale to je presne ten smer k drahym najmum jak uz vis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Momentálně mě serou Češi v Jersey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Tak musím přiznat, že Jersey je v celé sérii jasně lepší, vede zaslouženě a ve Phile to dokončí na konečných 4:1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Dnešní ranní zprávy TV H@vna. Připravuje se povinnost mít zimní pneumatiky bez výjimky, protože Češi jsou mistři výmluv. Co mě opravdu vytáčí, je tohle s*aní do vlastního hnízda - v tom jsme (tedy zejména agilní skupina mediálních řiťolezců) bezpochyby mistři světa. Docela by mě zajímalo, jestli to ta dáma plácala z vlastní iniciativy, aby se zalíbila svým chlebodárcům, nebo to dostala příkazem, protože někdo z jejích šéfů za to dostal zaplaceno.A abych předešel tomu, že mi někdo začne vysvětlovat, jak je to nutné: sám zimní samozřejmě používám, protože jezdím na Vysočinu a tam by to občas chtělo spíš pásák. Štvou mě pouze tyhle kydy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky