Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě na tom všem spíš vytáčí naše Jelita národa, která tohle musí projednávat už potřetí za poslední tři roky. Místo toho, aby na to přišla hned, když je tak jelitní. I debil s vidlema někde ve stodole si to dá dohromady za minutu. Ovšem jelita to musí vymýšlet tři roky a prodrbat přitom hromadu peněz za expertízy, značky, práci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je tohleto za divadlo!? Zverejnit, vyvesit a hotovo! Prece se nebudou vsichni ptat pres SZ! A vsichni by to meli vedet, aby nebyli za blbce. Co je tohle za pitome tajnustkareni! Doufam, ze se toho ujme admin, udela oznameni a vratime se zpatky do civilizace.

Vlákno bylo sloučeno! Veškerý odpor je marný...
Odkaz ke komentáři

Dnešní ranní zprávy TV H@vna. Připravuje se povinnost mít zimní pneumatiky bez výjimky, protože Češi jsou mistři výmluv. Co mě opravdu vytáčí, je tohle s*aní do vlastního hnízda - v tom jsme (tedy zejména agilní skupina mediálních řiťolezců) bezpochyby mistři světa. Docela by mě zajímalo, jestli to ta dáma plácala z vlastní iniciativy, aby se zalíbila svým chlebodárcům, nebo to dostala příkazem, protože někdo z jejích šéfů za to dostal zaplaceno.

A abych předešel tomu, že mi někdo začne vysvětlovat, jak je to nutné: sám zimní samozřejmě používám, protože jezdím na Vysočinu a tam by to občas chtělo spíš pásák. Štvou mě pouze tyhle kydy.

Koncem týdne mají ranní teploty klesnout k nule. To abych radši nevyjížděl když jsem si už před týdnem dovolil Toho mýho Lunochoda přezout na letní. Vždyť přece podle gumových věrozvěstů, jezdit na letních v teplotách pod 7 °C je masakr nejstrašnější, něco jako vraždění neviňátek, kopání do strakatých koťátek a dupání v kytičkách. Můj ty světe kulatej, co já budu dělat? Když pojedu ráno do práce tak tady nejspíš bude pod nulou. Nezbývá mi než doufat že to silničáři prohrnou a posypou. Ne, to si nedělám srandu, opravdu i tak funguje údržba silnic tady na Vysočině. Opravdu už jsme tady zažili sypání a pluhování suché silnice. Ne že to jen tak projížděli, opravdu ten pluh táhli po zemi až jiskry lítaly. Taky asi jen dodržovali předpis. Ale oni to neposypou. mají teď moc práce s kácením zdravých stromů kolem silnic. Pouze zdravých, ty suché a prohnilé nikdo nechce a tak zůstávají stát až do té doby kdy samy v nějaké bouřce spadnou.
Odkaz ke komentáři

...druhou firemni X5ku sme nechali na leto na zimakach...

A ty máš kterou? Tu první? :D

Já jsem letos furt neměl čas přezout, takže venku už bylo 25C a já ještě brousil 17" zimáky a že by chovaly nějak nestandardně, to fakt ne.

Teď už mám letní 18" a na D1 skáčou jak koza, hned bych zase nasadil tý pohodlný zimní gumy.

Odkaz ke komentáři

Na mě prosím dotazy ohledně identity Putimského konfidenta nesměřujte, zavázal jsem se čestným slovem že si tuto informaci nechám pro sebe.

Ale proč chodit ke kovaříčkovi když se dá zajít přímo ke kováři že ? :-)

Me tohle zacina taky pekne vytacet (to neni, Qvido, na Tebe). K Longovu vlaknu se vracet nebudu, ale to, ze ma nekdo vic identit, je podle me pekna krivarna. A pak tady par dalsich, co se v tom rejpalo, machruje, ze vedi, o koho jde. Tak to bud napiste otevrene, at to vedi vsichni, a nebo to nechte plavat a nekomentujte to, ne? Smysl tehle tanecku nechapu...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...