Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Honzo, ja prave nedelam klasickou kancelarskou praci. Casto nekolik hodin de/montuju komponenty na prototypu a resim problemy mechanickyho razu, ale svarovani to fakt neni. Navic nosim v hlave komplexni prehled o systemu - z mechanickyho, elektronickyho, vakuovyho i softverovyho hlediska a musim ten system znat po vsech strankach.

ja nezlehcuju tvou praci, ale taktez bych prosil, aby tys nezlehcoval ciste manualni robotu. ad a, uz davno neplati automaticky 8hod a nazdar, kdyz je potreba, tak se proste dela vsude, ad b, slevac taky jenom neleje roztavenej hlinik, ale musi ho prvne nam.dat do pece, michat, kontrolovat, legovat, hlidat teplotu, sbirat bordel z hladiny, atd atp. aji ten kopac musi vedet, jak a kam kopnout, jinak to stoji za h...o. v podstate u kazdy prace se musi premyslet, resp nemusi, ale pak to bud trva dyl, stoji vic, nebo proste stoji za h...o.

PS: to ti pisu pri poledni pauze, odpo mam v planu chystat a zapravovat vosky, abych je moh hodit v pondeli do slevarny :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skalisu co mas kurwa proti delnykovi, ja sa zyvim rukama, bo skoly nemam a su na to hrdi, take mosym v pracy mislet ! a marodym enem v pondely po chlastacce !

Nemam proti nemu nic. Reagoval jsem na Aldu a jeho prohlaseni, ze kancelarska krysa ma pohodu, zatimco delnik ve vyrobe tezce dre. Tak to, i kdyz ve vtipu, prosim, proti me neotacejte.
Odkaz ke komentáři

Samozřejmě,že má kancelářská krysa větší pohodu než dělník.

Edit:-nebo znáte někoho,kdo dělá v kanclu a hrne se dobrovolně do výroby,k lisu,do montérek?já ne

ja by som to niekedy s mojimi mravcami vo vyrobe aj menil.. :) oni asi velmi nie /o.i. ja robim denne dve smeny oni len jednu, a kazdy nadcas vidia na paske/.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

To je nekonečný a neřešitelný téma, tak toho nechte. Lopaty nikdy nepochopí, jaké to je pracovat "hlavou" Posted Image

Stejne jako zamestnanec nikdy nepochopi jake to je delat sam na sebe, dokud si to nezkusi. Kdyz je nekdo OSVC, nikoho nezajima, jestli je nemocnej 2 dny nebo 2 tydny a jestli si to muze vubec dovolit. Nikdo mu nic nezaplati. A pokud si vyrazi na chaticku natrit strechu, je to jenom jeho problem. Proste kazdej dela neco a zalezi na tom jak se clovek k praci stavi a ne na tom jestli dela rukama nebo hlavou. Obojim si muze vydelat hodne a oboji muze stat za h...o. Je to o pristupu. Zadna prace neni lehci nebo tezsi.
Odkaz ke komentáři

Frantíku to máš pravdu,stejně tak kanclkrysy nepochopěj jaký to je bejt 10 hodin ve výkopu :)

Skalis-to je jasný,já si vážím každýho člověka,kterej umí svoji práci,ať je to dělňas nebo kanclkrysa

Instante-ty už máš ty přesčasy ve smlouvě a máš je placený v základu nebo prémiema ne?nebo snad výrobáci maj tučný platy s přesčasama a chudáci v kanclu makaj do večera zadarmo?to snad nee

Odkaz ke komentáři

Honzo právě že vím. Vyzkoušel jsem si oboje. 12 let jsem dřel na pile a řeknu ti, že chodit s chřipkou do práce se nedalo, opravdu ne. Když to na mě přišlo, byl jsem doma, třeba 3x za rok. Ale to není jenom o chřipce. X krát tě něco bolí, jednou jsou to záda, ruka atd. a jseš doma, páč v práci to absolutně nedáš. Mylná představa je taky to, že budeš pár dní makat a zvykneš si. Ano, když je ti 20. Když je člověk mladý a je nadřený z práce jak bulhar, bolest sice občas je, ale sama přejde. S přibývajícím věkem už sama nějak nepřechází, je to špatný, tělo se už špatně vzpamatovává.

Teď je ze mě kanclkrysa a jsou to 3 týdny ? nazpět, co jsem chodil do práce s chřipkou jak sviňa a bral antibiotika, byl v teple, popíjel čajíček, kapal si pravidelně do nosu a inhaloval. A mozek teda namáhat musím, rozhodně si to nechodím do práce odsedět.

Honzo, naprosto nesrovnatelné.

Aldo - praca na pile je otrocina. S tym nemozes porovnavat bezny kancljob. To uplne suhlasim, ze je v priamom porovnani brnkacka. Ale najdem ti X prikladov bielogoliernej prace, vratane tej mojej, kde by si si radsej zelal nove monterky, ostrejsi hak a pracovnu sobotu k tomu.. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...