Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

O to už jsem se snažil několikrát, vždy vyhrožuje, že už k nám nikdy nepřijde, ale nikdy to nesplní. Zabít jí nemůžu, děti a morčák Ferda jí zbožňujou.:crying_anim:

zabijet neee... za katrem prej chronomag nefunguje :)

btw, deti chapu, ale ze i Ferda.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě tchyně vždycky na hajzlu přetáčí hajzlpapír volným papírem ke zdi, přičemž já ho mám logicky od zdi (jako každej normální člověk).

To bych jí přerazil pařát. Viz příslušné vlákno :D Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Vyzkoušejte si maturitu z češtiny

Otázka 2 / 10

S postupujícím rozmachem národního hnutí vzrůstal i počet českých hospod a bohatší vrstvy již zamířili i do lepších hostinců.....

a to je jen zadání :suicide_anim:

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Vyzkoušejte si maturitu z češtiny

Otázka 2 / 10

S postupujícím rozmachem národního hnutí vzrůstal i počet českých hospod a bohatší vrstvy již zamířili i do lepších hostinců.....

a to je jen zadání :suicide_anim:

Kdyby sis to přečetl celé tak víš, že se tě ptají, kde je v úryvku chyba :smile_anim:

edit: teď koukám, že ten test asi děláš na idnesu, kde chybí ta potřebná otázka na gramatickou chybu...

Upraveno uživatelem Filippo
Odkaz ke komentáři

Kdyby sis to přečetl celé tak víš, že se tě ptají, kde je v úryvku chyba :smile_anim:

edit: teď koukám, že ten test asi děláš na idnesu, kde chybí ta potřebná otázka na gramatickou chybu...

těžký to fakt nebylo, já dal během 10 minut 10 z 10 a to jsem byl na češtinu vždy tužší (i kdž u mé maturity hlavně literatura Posted Image), jestli si ten test dobře pamatuju tak tady jim šlo o to jaký význam v textu má slovo hnutí

Odkaz ke komentáři

těžký to fakt nebylo, já dal během 10 minut 10 z 10 a to jsem byl na češtinu vždy tužší (i kdž u mé maturity hlavně literatura Posted Image), jestli si ten test dobře pamatuju tak tady jim šlo o to jaký význam v textu má slovo hnutí

Celkově k tomuhle textu byly dvě nebo tři podotázky, jedna z nich byla o tom hnutí a další právě na gramatickou chybu. Před 14 dny jsem ten test psal oficiálně, tak si to ještě pamatuju ;)

Jinak jo - bylo to lehký, spíš OSP než čeština...

Odkaz ke komentáři

To není pravda, objednávat na termín je skoro standard ne?

Nebo je něco nenormálního si platit kliniku? Prostě nějaký peníze který se mi x krát vrátí protože nemusím trávit hodiny flákáním po čekárnách?

Edit. Možná jsi měl spíš napsat 'obyčejný lidi'. To je ještě lepší.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...