montemar Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Zabít jí nemůžu tak to se modli, aby nečetla chronomag forum. moje tchyně by toho byla schopná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 O to už jsem se snažil několikrát, vždy vyhrožuje, že už k nám nikdy nepřijde, ale nikdy to nesplní. Zabít jí nemůžu, děti a morčák Ferda jí zbožňujou. zabijet neee... za katrem prej chronomag nefunguje btw, deti chapu, ale ze i Ferda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Mě tchyně vždycky na hajzlu přetáčí hajzlpapír volným papírem ke zdi, přičemž já ho mám logicky od zdi (jako každej normální člověk). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 já ho mám logicky od zdi (jako každej normální člověk). Zase bude flame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 (upraveno) Mě tchyně vždycky na hajzlu přetáčí hajzlpapír volným papírem ke zdi, přičemž já ho mám logicky od zdi (jako každej normální člověk). To bych jí přerazil pařát. Viz příslušné vlákno Upraveno 16. května 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Zase bude flame ? Che, jsem to zkusil. Navíc vím správnou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 bidet. a je po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tady máš lavór a dřepni si! Na hajzlpapír mi prostě sahat nebudeš!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 na utopení tchýně postačí i dřez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 (upraveno) Vyzkoušejte si maturitu z češtiny Otázka 2 / 10 S postupujícím rozmachem národního hnutí vzrůstal i počet českých hospod a bohatší vrstvy již zamířili i do lepších hostinců..... a to je jen zadání Upraveno 16. května 2012 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 (upraveno) Vyzkoušejte si maturitu z češtiny Otázka 2 / 10 S postupujícím rozmachem národního hnutí vzrůstal i počet českých hospod a bohatší vrstvy již zamířili i do lepších hostinců..... a to je jen zadání Kdyby sis to přečetl celé tak víš, že se tě ptají, kde je v úryvku chyba edit: teď koukám, že ten test asi děláš na idnesu, kde chybí ta potřebná otázka na gramatickou chybu... Upraveno 16. května 2012 uživatelem Filippo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Mě tchyně vždycky na hajzlu přetáčí hajzlpapír volným papírem ke zdi, přičemž já ho mám logicky od zdi (jako každej normální člověk). Tak to s ní prober. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Kdyby sis to přečetl celé tak víš, že se tě ptají, kde je v úryvku chyba edit: teď koukám, že ten test asi děláš na idnesu, kde chybí ta potřebná otázka na gramatickou chybu... jojo Ale jak na to koukám, těžké to neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Kdyby sis to přečetl celé tak víš, že se tě ptají, kde je v úryvku chyba edit: teď koukám, že ten test asi děláš na idnesu, kde chybí ta potřebná otázka na gramatickou chybu... těžký to fakt nebylo, já dal během 10 minut 10 z 10 a to jsem byl na češtinu vždy tužší (i kdž u mé maturity hlavně literatura ), jestli si ten test dobře pamatuju tak tady jim šlo o to jaký význam v textu má slovo hnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 těžký to fakt nebylo, já dal během 10 minut 10 z 10 a to jsem byl na češtinu vždy tužší (i kdž u mé maturity hlavně literatura ), jestli si ten test dobře pamatuju tak tady jim šlo o to jaký význam v textu má slovo hnutí Celkově k tomuhle textu byly dvě nebo tři podotázky, jedna z nich byla o tom hnutí a další právě na gramatickou chybu. Před 14 dny jsem ten test psal oficiálně, tak si to ještě pamatuju Jinak jo - bylo to lehký, spíš OSP než čeština... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Mě naštvalo, že jsem musel navštívit lékaře mimo soukromou kliniku a třemi návštěvami za 7 dní jsem strávil 10 hodin, z toho 8 a půl v čekárně protože se prostě neobjednává na termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 a takhle to mají normální lidi pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) To není pravda, objednávat na termín je skoro standard ne? Nebo je něco nenormálního si platit kliniku? Prostě nějaký peníze který se mi x krát vrátí protože nemusím trávit hodiny flákáním po čekárnách? Edit. Možná jsi měl spíš napsat 'obyčejný lidi'. To je ještě lepší. Upraveno 17. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 já osobně objednání na čas nezažil už ani nepamatuju snad jedině u zubařu pokud mu nepřijde pod ruku akutka..a to že si jako 75% populace nemůžu dovolit nadstandardní zdravotní péči ani neřešim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 To není pravda, objednávat na termín je skoro standard ne? Na Homolce to tak je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky