Onisau Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Já bych sice nikomu auto nesprejoval, ale tam, kde jsem kdysi bydlel, mi furt nějakej vocas parkoval u výjezdu z garáže. Slušná domluva nepomohla, neslušná domluva taky ne. A když jsem jednou potřeboval naléhavě odvézt babičku k doktorovi a nemohl jsem vyjet z garáže a musel jet taxíkem, tak jsem mu nastříkal montážní pěnu do výfuku a od té doby už mi tam nikdy nikdo neparkoval. A klidně mi napište, že su debil a že se to nedělá. Proč bych měl mít úctu k majetku (autu) někoho jiného, když ten dotyčný nemá úctu k majetku mému? Mě velmi často parkovali na mém, mnou koupeném, parkovacím místě co bylo vedle baráku. Prostě někdo přijel na návštěvu, volný místo tak šup. Přitom většinou šlo zaparkovat o nějakých 50 metrů mimo areál. Ale kdo by někam chodil, že? Tak jsem programově praktikoval vypuštění všech 4 kol a na čelní sklo přilepený (sádlem) papír s nápisem "Dobrý dden, parkujete na mém soukromém místě. Již to prosím nedělejte. Děkuji". Kdykoliv začal někdo před barákem vřískat tak jsem k němu šel a řekl jsem mu "To jsem já, udělal jsem to proto, že mi tady stojíte na mém místě které jsem koupil" A pánové, ono to fungovalo. Ještě dnes (a to už tam dva roky nebydlím) si novému majiteli nikdo nedovolí na stání č.25 zaparkovat i kdyby bylo měsíc prázdné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 ani né naštvalo,jen s podivem koukám jak to zde funguje.Měl jsem nějaké dotazy na toljovo igeny v prodejním vlákně a stále je někdo odmázává.Může někdo kompetetní k tomu něco? Děkuji.Nejsem si vědom že bych něco porušil tak proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 (upraveno) autocenzura, sorry Upraveno 19. května 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Odpověděl jsem Ti přes SZ, ale klidně i veřejně. Zeptal-li by ses slušně a bez narážek, Tvůj dotaz by zůstal . Protože to tak nebylo ( narážky na tržnici ) a protože Tolja požádal o vymazání, bylo mu vyhověno. zde je citace Tvého dotazu : z tržnice na Kolbence? vše původní? děkuji Samozřejmě se mohu plést a Ty jsi to myslel dobře....v tom případě se Ti omlouvám. A klidně se Tolji zeptej znovu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 (upraveno) též jsem ti odepsal v SZ. Co bylo na mém dotazu neslušné? Zajímal jsem se odkud hodinky pochází a jestli je vše původní,nic špatného na tom nevidím. Ty ano? Historie bude zajímat i další potenciání kupce,tak proč do SZ? Upraveno 19. května 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Každému, komu něco vymažu, píšu SZ, proto do SZ. Jak vidíš, takřka to samé, co jsem napsal v sz, jsem napsal i veřejně ( nejdříve jsem psal sz a až pak četl další témata na foru ). Nic víc za tím nehledej. A vysvětlení už jsem také napsal...Tolja požádal o promazání a mně se Tvůj dotaz též nezdál košer. Ale , jak jsem psal, nevylučuji svůj omyl a Ty jsi to myslel jinak, než jsem to pochopil....také jsem se, v tom případě, omluvil.....neomylnej nejsme nikdo a já nemám problém přiznat svou chybu. Hlavně to, prosím, neber osobně, tak to určitě nebylo myšleno. Jak jsem psal, klidně se Tolji optej znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 v pohodě,dotaz na tolju odeslán v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Že semifinále se Slovenskem bude komentovat Dusík.Protože už minimálně 5 let zpět mám vypozorované,že když komentuje Dusík zápas,kdy jde o medaile,vždy jsme prohráli.Nechápu,proč to nekomentuje Záruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Že semifinále se Slovenskem bude komentovat Dusík.Protože už minimálně 5 let zpět mám vypozorované,že když komentuje Dusík zápas,kdy jde o medaile,vždy jsme prohráli.Nechápu,proč to nekomentuje Záruba Máš to dobře vypozorované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 (upraveno) Hlava me nejoblibenejsi hole (drevo trojka srixon ad neco) dneska z niceho nic ulitla, takze musim vybirat nova dreva edit: ten shaft co zbyl vypada idealne na spanking! Upraveno 19. května 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Hlava me nejoblibenejsi hole (drevo trojka srixon ad neco) dneska z niceho nic ulitla, takze musim vybirat nova dreva edit: ten shaft co zbyl vypada idealne na spanking! Drsnej Shaft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 že se troll vrací - odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 a máme tady nového génia - aneb jak se svým "11" příspěvkem zařadit mezi ... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48953-xen-x-encounter/page__view__findpost__p__763142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 že pravidla tu platí jak se komu zlíbí : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49281-fortis-automatic/A hlavně to vlákno nějaký mod pročistil, ale aby dohlídnul na dodržení pravidel, to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 že pravidla tu platí jak se komu zlíbí : http://forum.chronom...rtis-automatic/ A hlavně to vlákno nějaký mod pročistil, ale aby dohlídnul na dodržení pravidel, to ne. Registrace je 13. února, takže to znamená, že prodej by měl fungovat až 14. července, že? Já jsem si myslel, že je to automaticky nastavené tak, že člen, který zde není alespoň šest měsíců nesmí do vlákna vůbec psát. Teď nemyslím dle pravidel, myslel jsem, že to není technicky možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Podle mě je to tím, že v době uvedení nového pravidla v platnost už měl tento člen více jak 50 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Tak otázka na někoho z adminů je jasná . Kde vznikla chyba, zda-li vůbec nějaká podle Vás vznikla? Anebo si zde s ggrand(em) špatně vykládáme pravidla? Chápu, že někdo z adminů vlákno zřejmě promazal, ale dobu registrace mohl přehlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 jacob : no jelikož v snad v každém promazaném příspěvku se řešila jeho doba registrace, tak to nepřehlédnul. Asi to bude jak jsem psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 jacob : no jelikož v snad v každém promazaném příspěvku se řešila jeho doba registrace, tak to nepřehlédnul. Asi to bude jak jsem psal. Já jsem to před promazáním bohužel nečetl, sorry . Když nad tím přemýšlím, tak je mi vlastně jedno, jestli tady někdo prodává s dobou registrace cca 3 měsíce. Já s tím nic neudělám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Hodinky jsou korektně nafocený a popsaný, tak co řešíte? Navíc tu Vintage Lover prodával i v minulosti a žádný problém s ním nebyl. Jako že bychom mu teď prodej zakázali, aby se splnil nový požadavek na min.dobu od registrace a k tomu navíc ještě anulovali ty prodeje, co už uskutečnil v minulosti? Hlavně je dobré si všimnout jedné vĚci - dotazy typu "Kde je fotka?", "Proč chybí cena?", "Von je koupil před týdnem o 50 kurun levněji na Aukru!!!" a podobně, postují hlavně ti, co si tady nikdy nic nekoupili a ani nic nekoupí. Ale pravidla znají z paměti, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky