mondeo2 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Aspoň píšu s diakritikou To je nějaká baba?Tak tu neznám.
ivan_989 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Že nemôžem naplno napísať co ma dnes nastvalo lebo to mod vymaze ked to napíšem.
mondeo2 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Že nemôžem naplno napísať co ma dnes nastvalo lebo to mod vymaze ked to napíšem. Jen to zkus, třeba je někde na pivu nebo na velký...........................
Návštěvník Tada Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Nějakej lump mi ukradl příspěvky!
Andrew Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Nějakej lump mi ukradl příspěvky! Tý jo, mně taky...
kuncák7 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Nějakej lump mi ukradl příspěvky! Jojo, změna pravidel je prevít
ivan_989 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Niečo mi ušlo,? Ja nič nepredávam, tak vócógo?
Návštěvník pitrs182 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Niečo mi ušlo,? Ja nič nepredávam, tak vócógo? Totok: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50203-dulezite-zmena-pravidel-prodeje/
laskajefajn Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/silnicnimu-piratovi-trpisovskemu-zalobce-navrhuje-podminku.html Ten idiot to podmáznul nejspiš ve všech směrech!
ivan_989 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Co to má spoločne s tým že napíšem co ma dnes nastvalo a niekto to vymaze? Ale to je jedno, asi som volaco porušil alebo co.
JHonza Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 ... zařadil se před něj ve vzdálenosti 10 - 20 centimetrů. Pokud tohle u soudu někdo doopravdy tvrdil, tak to musela být hodnotná fraška
Harry Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Tak jsem dneska po hóóódně dlouhý době boural... Jedu po hlavní za autem, zezadu svítí sluníčko a tak jsem vůbec neviděl že bliká doleva a svítí mu brzdovky. No a pak už bylo docela pozdě Sice jsem to srhnul stranou, ale stejně jsem ho ťuknul na pravý roh. Jel jsem míň než padesát, takže se nikomu nic nestalo, naštěstí. Ale na Jeepu mám ohnutý blatník (vrátím rukou zpět), prasklý lem blatníku (až srovnám blatník tak se srovná taky a prasklinu svařím), rozbitý boční blinkr (musím koupit, sakra...), ohnutá tyč řízení (kladivo to vyřeší) a odřený nárazník (na to kašlu...). Ford C-max ovšem nemá pravou zadní čtvrtku Ach jo...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 No Harry, co jsem tvoje auto viděl naposledy... se spíš divím, že jsi mu nepřejel koly přes střechu místo nárazu
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 http://tn.nova.cz/zp...e-podminku.html Ten idiot to podmáznul nejspiš ve všech směrech! Lásko, nenech se zaslepit tou mediální honbou na čarodějnici s číslem 2222. Přečti si argumenty druhé strany, náhodou to dává docela smysl. Aby do někoho nabourala nová S-Kláda s radarovým systémem prevence nárazu, to by ten člověk musel za volantem spát. Ale nepředjímejme rozhodnutí soudu
African Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Lásko, nenech se zaslepit tou mediální honbou na čarodějnici s číslem 2222. Přečti si argumenty druhé strany, náhodou to dává docela smysl. Aby do někoho nabourala nová S-Kláda s radarovým systémem prevence nárazu, to by ten člověk musel za volantem spát. Ale nepředjímejme rozhodnutí soudu Hlavně měl obrovské štěstí na toho, kdo v S-Klasse seděl" Protože mě takhle naschvál vybrzdit s dítětem v autě, tak najdu první klacek a pán byl jich takovejch schytal, že by si to příště rozmyslel
kamilb Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Vidíš on to nechal na právnících(šofér S.ka) a oni toho šmejda z toho vysekají. Upraveno 27. června 2012 uživatelem kamilb
Peter78 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Me prave nastvalo, ze mi z me neznameho duvodu klesl pocet prispevku o cca 50 ...pokud se tedy zmeni pravidla pro prodej i na pocet prispevku, tak ja ty hodinky snad neprodam
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Od treti hodiny ranni jsme v porodnici a az na bolestive kontrakce se nic nedeje.Ja su tak rad, ze su chlap. Lituju vsechny zensky.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Me prave nastvalo, ze mi z me neznameho duvodu klesl pocet prispevku o cca 50 ...pokud se tedy zmeni pravidla pro prodej i na pocet prispevku, tak ja ty hodinky snad neprodam Nefňukej... já přišel o cca 350 příspěvků, ale vůbec mně to nevadí. Jednak to byly plky a hlavně už mně chybí jenom jeden příspěvek a můžu prodat co mě jenom napadne. Dnes je krásnej den.
Doporučené příspěvky