Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že nemôžem naplno napísať co ma dnes nastvalo lebo to mod vymaze ked to napíšem.

Jen to zkus, třeba je někde na pivu nebo na velký...........................Posted Image

Odesláno

Co to má spoločne s tým že napíšem co ma dnes nastvalo a niekto to vymaze? Ale to je jedno, asi som volaco porušil alebo co.

Odesláno

Tak jsem dneska po hóóódně dlouhý době boural... Jedu po hlavní za autem, zezadu svítí sluníčko a tak jsem vůbec neviděl že bliká doleva a svítí mu brzdovky. No a pak už bylo docela pozdě :) Sice jsem to srhnul stranou, ale stejně jsem ho ťuknul na pravý roh. Jel jsem míň než padesát, takže se nikomu nic nestalo, naštěstí. Ale na Jeepu mám ohnutý blatník (vrátím rukou zpět), prasklý lem blatníku (až srovnám blatník tak se srovná taky a prasklinu svařím), rozbitý boční blinkr (musím koupit, sakra...), ohnutá tyč řízení (kladivo to vyřeší) a odřený nárazník (na to kašlu...). Ford C-max ovšem nemá pravou zadní čtvrtku :whistle:

Ach jo... :suicide_anim:

Odesláno

http://tn.nova.cz/zp...e-podminku.html :wallbash:

Ten idiot to podmáznul nejspiš ve všech směrech!

Lásko, nenech se zaslepit tou mediální honbou na čarodějnici s číslem 2222. Přečti si argumenty druhé strany, náhodou to dává docela smysl. Aby do někoho nabourala nová S-Kláda s radarovým systémem prevence nárazu, to by ten člověk musel za volantem spát. Ale nepředjímejme rozhodnutí soudu
Odesláno

Lásko, nenech se zaslepit tou mediální honbou na čarodějnici s číslem 2222. Přečti si argumenty druhé strany, náhodou to dává docela smysl. Aby do někoho nabourala nová S-Kláda s radarovým systémem prevence nárazu, to by ten člověk musel za volantem spát. Ale nepředjímejme rozhodnutí soudu

Hlavně měl obrovské štěstí na toho, kdo v S-Klasse seděl" Protože mě takhle naschvál vybrzdit s dítětem v autě, tak najdu první klacek a pán byl jich takovejch schytal, že by si to příště rozmyslel :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Vidíš on to nechal na právnících(šofér S.ka) a oni toho šmejda z toho vysekají.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Me prave nastvalo, ze mi z me neznameho duvodu klesl pocet prispevku o cca 50 :) ...pokud se tedy zmeni pravidla pro prodej i na pocet prispevku, tak ja ty hodinky snad neprodam :D

Odesláno

Me prave nastvalo, ze mi z me neznameho duvodu klesl pocet prispevku o cca 50 :) ...pokud se tedy zmeni pravidla pro prodej i na pocet prispevku, tak ja ty hodinky snad neprodam :D

Nefňukej... já přišel o cca 350 příspěvků, ale vůbec mně to nevadí. Jednak to byly plky a hlavně už mně chybí jenom jeden příspěvek a můžu prodat co mě jenom napadne. Dnes je krásnej den. :smile_anim::happybday::guitar::toot::wine::clap::punk:
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...