Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 EDIT: ... jenže teď koukám, že počet příspěvků nenarůstá. To je vošklivej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nějakej lump mi ukradl příspěvky! Mě ukrad cca půlku. Což je ovšem s Tvojí cca půlkou pakatel. Tady je vidět, jak jsou půlky relativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 EDIT: ... jenže teď koukám, že počet příspěvků nenarůstá. To je vošklivej den. Dobrý nápad. Vypnuto počítání příspěvků v sekcích: Ostatní diskuse a zábava . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 ty vole, ja se tesil na prispevek 6666 a misto toho koukam, ze sem proplkal 4000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ja mam furt stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ja mam furt stejne. ses nakej protekcni, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Asi mám alergii na nikl, loupe se mi kůže na špičkách prstů. Takže jsem asi dosbíral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Asi mám alergii na nikl, loupe se mi kůže na špičkách prstů. Takže jsem asi dosbíral... Nebo málo vitamínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Citace Kamil: "...Dobrý nápad. Vypnuto počítání příspěvků v sekcích: Ostatní diskuse a zábava..." Panečku, tak tohle jsem přehlíd. Zdá se, že se z fóra stává vyloženě koutek pohodářů. Ale já jsem rád. Takhle mě těch 49 příspěvků zůstane nafurt. Forever Young! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 No, uvidím, bylo by to dost nepříjemné. Stejně musím k alergologovi, tak snad to ta alergie nebude. Na ruce mi hodinky nic nedělají, ale ty špičky nevypadají nejlíp - to bude z toho věčného přehrabování a čištení Primek... Blbý je, že nemám nic v titanu nebo zlatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Fiala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Poprvé v životě najdu konečně hodinky a zrovna takové brutálky, nějáké Gfenevy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Poprvé v životě najdu konečně hodinky a zrovna takové brutálky, nějáké Gfenevy Ty brďo, takový fotky jsou zde zakázány . Koleduješ si o BAN. Upraveno 27. června 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Dneska mě n....l Nečas a Klaus, tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Proč Klaus, proboha? Podle Ústavy moc na výběr neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 netahejte sem politiku, nebo se zas servem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Proč Klaus, proboha? Podle Ústavy moc na výběr neměl. Jindy si dával se vším na čas, vše komentoval a najednou... Ale dost, jen mě ti dva naštvali a víc to komentovat nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Poprvé v životě najdu konečně hodinky a zrovna takové brutálky, nějáké Gfenevy Teda to Ti nepřeju, to tedy ne to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Poprvé v životě najdu konečně hodinky a zrovna takové brutálky, nějáké Gfenevy To je nějaká past, doufám, že ses toho nedotýkal holýma rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 To je nějaká past, doufám, že ses toho nedotýkal holýma rukama Včas jsem to celé odhalil, byli nastraženy na zábradlí a čekali na svoji oběť Rychlá fotka a šupem pryč" Když jsem se ovšem vracel s hospůdky, už byli pryč, takže někdo bude asi renovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky