Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady je... díky černochovi, co mě zvěčnil na Mauriciu :D

post-20072-098067700 1341440092.jpg

zadaná jsem zajímám se tu fakt jen o hodinky... :D

dík ale dneska něějak hůř vidím jsou tam náký ryby nemáš lepčí,.?

Odesláno

Nezlobte se na mě, jsem tu pár měsíců zaregistrovaná, ta registrace byla kvůli recenzi na Dušáka.....Nejsem tady od toho, abych někoho urážela... Uznávám, že to s těma smajlíkama byla blbost, jen jsem chtěla prodat hodinky a moc upsaná nejsem... Pravdila beru na vědomí a radši mi kluci poraďte, jestli pánské hodinky na holčičí ruku ano a jaké?

Zacina se blyskat na lepsi casy, ale nezakladej to ve trech vlaknech (tady + dve ve svycarskych hodinkach).
Odesláno

To vypadá jako Mimoň. Tam už jsem dost dlouho nebyl, ale uvažuju o letošním podzimu, že se na nějaké sprinty taky zase podívám. :smile_anim:

Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod.
Odesláno

Ono se to ruší, protože není dost peněz... Jako na vše

Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod.

Odesláno (upraveno)

Ať se tady kouknu kamkoli, všude nový troll. Nenaklonoval se Tada, nebo náš bývalý fotopřítel?

... stejně duchaplná ...

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

V tom posraným horku se mi dělá pod pásky od hodinek nějaký ekzém nebo co :crying_anim:

I pod Zulu i pod kůží, jsem nasraný...Co by to mohlo být, nevíte ?

A taky se preventivně už nasírám, že na RFP bude dnes lejt a z koncíku Faith No More bude prd...

Odesláno

me nastvalo tohle

To je obrovská ztráta, velmi mě to mrzí. Sergio Pininfarina byl nenahraditelný genius, takový se už nenarodí

Odesláno

voyageusedutemps (23) - to není věk, ale počet dnešních příspěvků a to máme 9:26 ráno. O historii této "členky" není třeba pochybovat, předvedla se dostatečně.

To se nedá popsat jinak než ZOUFALOST a jsem přesvědčen, že by pomohl přísun sacharidů, vody, minerálů a stopových prvků - ideálně ve formě banánu..

Kdyby namísto zasírání fóra věnovala polovinu energie někde na prodejním portále, mohla mít ty plastové "hodinky" dávno v trapu...

Odesláno

gougy: Podle mě se to počítá ještě ze včerejška. Ale proč se nasírat, dyť je produkt špatně nastavených pravidel... já to říkám celou dobu, 1rok+200příspěvků :) 200 příspěvků je přece jenom hůře dosažitelná hranice pro někoho, kdo chce prodat dvoje hodinky. Je to trapárna, ban a konec,dyť moderátor má dycky pravdu :)

Odesláno

Vtipné, Medvídek - závodnice a nervuje se tady o prodej hodinek za litr :-)

A s jakou urputností. Asi je našla zapadlý pod sedadlem?

Ale třeba něco velkýho teprve přijde. Pokud ten BAN nedostane včas.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...