voyageusedutemps Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Tady je... díky černochovi, co mě zvěčnil na Mauriciu zadaná jsem zajímám se tu fakt jen o hodinky... chi videt celý tělo síííííííííííím
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 To vypadá jako Mimoň. Tam už jsem dost dlouho nebyl, ale uvažuju o letošním podzimu, že se na nějaké sprinty taky zase podívám.
mondeo2 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Tady je... díky černochovi, co mě zvěčnil na Mauriciu zadaná jsem zajímám se tu fakt jen o hodinky... dík ale dneska něějak hůř vidím jsou tam náký ryby nemáš lepčí,.?
voyageusedutemps Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 nemám, neb je to anonymní forum dík ale dneska něějak hůř vidím jsou tam náký ryby nemáš lepčí,.?
skalis Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Nezlobte se na mě, jsem tu pár měsíců zaregistrovaná, ta registrace byla kvůli recenzi na Dušáka.....Nejsem tady od toho, abych někoho urážela... Uznávám, že to s těma smajlíkama byla blbost, jen jsem chtěla prodat hodinky a moc upsaná nejsem... Pravdila beru na vědomí a radši mi kluci poraďte, jestli pánské hodinky na holčičí ruku ano a jaké? Zacina se blyskat na lepsi casy, ale nezakladej to ve trech vlaknech (tady + dve ve svycarskych hodinkach).
jacob Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 To vypadá jako Mimoň. Tam už jsem dost dlouho nebyl, ale uvažuju o letošním podzimu, že se na nějaké sprinty taky zase podívám. Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Ono se to ruší, protože není dost peněz... Jako na vše Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Ok, témata zrušena... Zacina se blyskat na lepsi casy, ale nezakladej to ve trech vlaknech (tady + dve ve svycarskych hodinkach).
brett Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Ať se tady kouknu kamkoli, všude nový troll. Nenaklonoval se Tada, nebo náš bývalý fotopřítel? ... stejně duchaplná ... Upraveno 5. července 2012 uživatelem brett
TomCZ Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 V tom posraným horku se mi dělá pod pásky od hodinek nějaký ekzém nebo co I pod Zulu i pod kůží, jsem nasraný...Co by to mohlo být, nevíte ? A taky se preventivně už nasírám, že na RFP bude dnes lejt a z koncíku Faith No More bude prd...
bedja Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 me nastvalo tohle hhmm..souhlasím..mám rád jeho práce..na ferrari nemám koule..ale měl jsem 406ku coupe..kterou dělal..
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 me nastvalo tohle To je obrovská ztráta, velmi mě to mrzí. Sergio Pininfarina byl nenahraditelný genius, takový se už nenarodí
gougy Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 voyageusedutemps (23) - to není věk, ale počet dnešních příspěvků a to máme 9:26 ráno. O historii této "členky" není třeba pochybovat, předvedla se dostatečně.To se nedá popsat jinak než ZOUFALOST a jsem přesvědčen, že by pomohl přísun sacharidů, vody, minerálů a stopových prvků - ideálně ve formě banánu.. Kdyby namísto zasírání fóra věnovala polovinu energie někde na prodejním portále, mohla mít ty plastové "hodinky" dávno v trapu...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 gougy: Podle mě se to počítá ještě ze včerejška. Ale proč se nasírat, dyť je produkt špatně nastavených pravidel... já to říkám celou dobu, 1rok+200příspěvků 200 příspěvků je přece jenom hůře dosažitelná hranice pro někoho, kdo chce prodat dvoje hodinky. Je to trapárna, ban a konec,dyť moderátor má dycky pravdu
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tháák jen pěkně, 10:11, 33 příspěvků .
patriknapr Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Ať vlezu kam vlezu, tam je odpověd od voyageusedutemps
Peta-Biker Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Vtipné, Medvídek - závodnice a nervuje se tady o prodej hodinek za litr :-)
Micey Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Že dostal Horhe ban. Fakt je to v tomhle příběhu on, kterej tady nemá co dělat..?
baza Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Vtipné, Medvídek - závodnice a nervuje se tady o prodej hodinek za litr :-) A s jakou urputností. Asi je našla zapadlý pod sedadlem? Ale třeba něco velkýho teprve přijde. Pokud ten BAN nedostane včas.
Doporučené příspěvky