Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 10:53, 'Qvido' napsal:

Zapoměl jsi dodat že je spousta lidí co si toho člověka neváží a naopak jím pohrdají, patřím k nim mimochodem i já, je to taky na ban ?

Tvoje věc, mysli si o Václavu Havlovi co chceš, měls mu to napsat osobně. Jen bys mu neměl nadávat sprostými slovy na veřejném fóru. I když jinde třeba ne, tady by to na ban bylo.

V 6. 7. 2012 v 11:06, 'Tada' napsal:

Kamil: Dej víc banů, víc!

Chceš? :D
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se vrátil z Rock for people a kvůli včerejší brutální bouři,kdy jsem se fakt málem podělal strachy,se neuskutečnil koncert Faith no more.Organizátoři nikoho nevarovali,co se žene na Hradec,nechápu,stačilo hodinu dopředu říct,že se žene bouře,ať se jdou lidi pokojně schovat.Ne,nechali hrát kapelu,kde bylo zrovna 25 tisíc lidí a když to začalo,tak všichni začali někam utíkat,nikdo nevěděl kam.Obří stany Staropramen padaly,maringotky otočený na střechu,hrůza.Já jsem šel o něco dřív a stihnul jsem doběhnout do Toi budky,která se naštěstí ani nehla.V tý největší bouři začala ochranka vyhazovat lidi z areálu,takže 30 tisíc lidí do úzký cesty a pryč,za doprovodu blesků a vyhejbání se popadaným stromům.Stanový město pod vodou,stany rozlítaný všude,paráda.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)
  V 6. 7. 2012 v 10:50, 'Joe Lemonade' napsal:

Já si přidal voyageusedutemps do přátel. Je to osobnost, fandím jí. Takový rozruch dokáže udělat málokdo. :war:

edit: aa nic, nebudu prilejvat do ohne :)

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno (upraveno)
  V 6. 7. 2012 v 11:28, 'Peter78' napsal:

edit: aa nic, nebudu prilejvat do ohne :)

Ano, chlapa bych poslal do ..., ale vzhledem k tomu, že je tady 98% aktivních členů chlapů(odhad), tak je to škoda.

Upraveno uživatelem Joe Lemonade
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 11:18, 'panedge' napsal:

Tak jsem se vrátil z Rock for people a kvůli včerejší brutální bouři,kdy jsem se fakt málem podělal strachy,se neuskutečnil koncert Faith no more.Organizátoři nikoho nevarovali,co se žene na Hradec,nechápu,stačilo hodinu dopředu říct,že se žene bouře,ať se jdou lidi pokojně schovat.Ne,nechali hrát kapelu,kde bylo zrovna 25 tisíc lidí a když to začalo,tak všichni začali někam utíkat,nikdo nevěděl kam.Obří stany Staropramen padaly,maringotky otočený na střechu,hrůza.Já jsem šel o něco dřív a stihnul jsem doběhnout do Toi budky,která se naštěstí ani nehla.V tý největší bouři začala ochranka vyhazovat lidi z areálu,takže 30 tisíc lidí do úzký cesty a pryč,za doprovodu blesků a vyhejbání se popadaným stromům.Stanový město pod vodou,stany rozlítaný všude,paráda.

Proč by varovali a třeba i ukončili ten kravál ? :D Představ si, že by 25000 lidí chtělo zpět část vstupného. Ono už takhle se jim to moc nerentuje, protože budou vracet % za pronájmy stánků.
Návštěvník Tada
Odesláno

Kamil: Ja uz se poucil a do podobnych stupidnich flamu se nepoustim :-) Je na case aby BANy dostali ti, co jeste zadny nemeli ...

Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 10:36, 'Kamil' napsal:

Malým příkladem budiž sibirnaya, který se přidal k hrdinům s tím, že dostal ban za slovo kokot. Což se zdá být prkotina. Jen zapomněl dodat, že zmíněným slovem označil bývalého prezidenta republiky a člověka, kterého si váží celý svět.

Tak Kamile, tohle je rozhodně nejlepší fór, co jsem od Tebe kdy četl.

Sibiřova causa mi unikla, ale musím Tě ubezpečit, že jestli jsi tohle své "doplnění" informace považoval za něco, co obrátí pohled veřejnosti na toho sibiřského desperáta, minimálně u mě (holt nejsem celej svět) jsi do černého fakt netrefil. :D

Beru si z toho ponaučení - politika je tu zakázaná, ale smíme se rosit z toho, že to s některým z Kamilových oblíbenců (prosím vydat seznam) fláklo. Nerosíme-li se dostatečně, budeme tolerováni, pokud se nenavážíme do někoho, kdo Kamilovi připomíná matku/dceru/sestru/Karla Vomáčku. Nerosíme-li se a ještě poznamenáme něco negentlemanského, dojde ke gentlemanskému odsouzení a celý svět nám udělí ban.

Hele, jsem rád, že v tom mám zase o trochu jasněji. :blink:

Odesláno (upraveno)
  V 6. 7. 2012 v 11:34, 'jirka404' napsal:

Proč by varovali a třeba i ukončili ten kravál ? :D Představ si, že by 25000 lidí chtělo zpět část vstupného. Ono už takhle se jim to moc nerentuje, protože budou vracet % za pronájmy stánků.

V tom největším slejváku bylo do amplionu řečeno,že RFP ten den končí a všichni mají opustit areál.Takže to stejně bylo v hajzlu.Ten kdo si koupil lístky jen na ten den,tomu je prodloužili i na dnes.A možná je lepší upozornit dopředu na bouřku,než tam nechat panicky běhající vožralí lidi.Na zbytek maj bejt pojištěný a jejich procenta mě vůbec nezajímaj.

Upraveno uživatelem panedge
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 11:36, 'carpaccio' napsal:

Tak Kamile, tohle je rozhodně nejlepší fór, co jsem od Tebe kdy četl.

Sibiřova causa mi unikla, ale musím Tě ubezpečit, že jestli jsi tohle své "doplnění" informace považoval za něco, co obrátí pohled veřejnosti na toho sibiřského desperáta, minimálně u mě (holt nejsem celej svět) jsi do černého fakt netrefil. :D

Beru si z toho ponaučení - politika je tu zakázaná, ale smíme se rosit z toho, že to s některým z Kamilových oblíbenců (prosím vydat seznam) fláklo. Nerosíme-li se dostatečně, budeme tolerováni, pokud se nenavážíme do někoho, kdo Kamilovi připomíná matku/dceru/sestru/Karla Vomáčku. Nerosíme-li se a ještě poznamenáme něco negentlemanského, dojde ke gentlemanskému odsouzení a celý svět nám udělí ban.

Hele, jsem rád, že v tom mám zase o trochu jasněji. :blink:

Celé je to neuvěřitelný blábol. Nebo nejsem dostatečně inteligentní, abych to pochopil.:D

Ale jestli jsi tímhle myslel Havla, o kterém jsem mluvil

V 6. 7. 2012 v 11:36, 'carpaccio' napsal:

- politika je tu zakázaná, ale smíme se rosit z toho, že to s některým z Kamilových oblíbenců (prosím vydat seznam) fláklo.

vypovídá to o tobě víc, než si myslíš.
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 10:20, 'jirka404' napsal:

Sice jsem se už nechtěl zapojovat, ale nedá mě to a chtěl bych vám pánové "gentlemani" sdělit, že když nic jiného měli by jste si zopakovat zásady slušného chování. Třeba to, jak se chovat ke slabšímu pohlaví a jak s nimi komunikovat! Některé vaše výroky jsou už za hranou. No a když ani to vám nic neříká, tak by jste si mohli uvědomit, že to tady čtou i náhodní návštěvníci, kteří si jistě udělají obrázek o tomto "gentlemanském fóru", jak je zde s hrdostí prezentováno.

Děláte si z toho srandičky, největší "geroj" je ten, kdo nejvíce porušuje pravidla, popřípadě zvolí drsnější výraz! Stále se tady rojí posty na téma "tohle fórum jde do ......" . Chtěl bych vám připomenout, že i vy k tomu úspěšně přispíváte.

PS - co na to moderátoři? O několi stránek zpět jsem nesměle připomínkoval, aby se s novými pravidly nezačaly hony na čarodejnice. No a je to tady. Mám takový pocit, že někteří členové listují fórem jen proto, aby nahlašovali nové příspěvky a "honče".

Díky za výchovu, skautiku.
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 12:19, 'panedge' napsal:

V tom největším slejváku bylo do amplionu řečeno,že RFP ten den končí a všichni mají opustit areál.Takže to stejně bylo v hajzlu.Ten kdo si koupil lístky jen na ten den,tomu je prodloužili i na dnes.A možná je lepší upozornit dopředu na bouřku,než tam nechat panicky běhající vožralí lidi.Na zbytek maj bejt pojištěný a jejich procenta mě vůbec nezajímaj.

Mě nezajímají ani jejich % a v podstatě i celej tenhle randál festival :) . Tím chtěl básník říci, že zde opět zvítězili ekonomické zájmy nad zdravím lidí.
Odesláno (upraveno)

kuci, stejne vas mam rad :) k tematu, komicky je, ze princezna zacla vsem vadit az v momente, kdy dala do prodejniho vlakna plastaky, morisky nikomu nevadily. ze honila prispevky smajlikama, to samozrejme koser neni, komentare v hodinkovym vlakne taky prehnany, jen nevim, jestli neni rozumnejsi v momente, kdy vidim takovou nepravost, dat report modovi - tech je tu jak nadrbanych - mod posle SZ ve smyslu ty ty ty, a pokud i nadale pokracuje v pachani nepravosti, supne tridenni ban na schladnuti. obecne mi prijde, ze hrozne malo lidi pouziva report, spis plkaj taky do vlakna, a pak se to zasere cely :(

vzdyt ja vas kluci moderatorsky beru jako svy nevlastni otce - Kamila dokonce vlastniho :) - a vase slovo (SZ) je mi svate

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 10:36, 'Kamil' napsal:

a člověka, kterého si váží celý svět.

bez urážky, ale ja určite nie, a poznám dost veľa ľudí ktorí tiez nie. Z čisto faktickych a racionalnych dovodov. Bohužiaľ pár veci dost skaredo pototo a dost veľa ľudí si to odskakalo. A za to si ho teda vážiť nemienim.
Odesláno

no tady se zas dějou věci. To bude tím počasím. Ten hic už přesahuje všecky meze, já s tím nesouhlasím! V noci se nedá spát, ještě o půlnoci je 25 stupňů, brzy ráno kolem 20. Přes den je to k nesnesení, nejlepší by bylo lehnout si někde ve sklepě. Jenže já chtěl využít volna a začal jsem natírat okna. je to hrozný, potím se u toho jak maratonec. A ještě ke všemu mě po zmrzlině začala pálit žáha. Takže nějaký handrkování o tom jestli někdo dojí příspěvky, plácá nesmysly nebo je divnej? No když to někoho baví......

Odesláno
  V 6. 7. 2012 v 13:35, 'ivan_989' napsal:

Z čisto faktickych a racionalnych dovodov si ho teda vážiť nemienim.

to je teda kravina... havel udělal pro čechy i SLOVÁKY víc, než jánošík s husem a žižkou dohromady... (sorry za expresivní přirovnání) :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...