Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Naštvalo mě, že jsem měl zase chronoblikanec a místo už docela namakanýho traktůrku sem si vobjednal další zbytečný hodinky. Takhle zas budu platit 3x500,-Kč/rok za posekání trávy, zřejmě do nekonečna.
montemar Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Naštvalo mě, že jsem měl zase chronoblikanec a místo už docela namakanýho traktůrku sem si vobjednal další zbytečný hodinky. Takhle zas budu platit 3x500,-Kč/rok za posekání trávy, zřejmě do nekonečna. jaký hodinky maj takový kouzlo, prozraď
marosh Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 bez urážky, ale ja určite nie, a poznám dost veľa ľudí ktorí tiez nie. Z čisto faktickych a racionalnych dovodov. Bohužiaľ pár veci dost skaredo pototo a dost veľa ľudí si to odskakalo. A za to si ho teda vážiť nemienim. Já vím, na Šaňo Macha nemá...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 jaký hodinky maj takový kouzlo, prozraď Já vo tom ještě nechci mluvit, ještě je to moc čerstvý.
ivan_989 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 to je teda kravina... havel udělal pro čechy i SLOVÁKY víc, než jánošík s husem a žižkou dohromady... (sorry za expresivní přirovnání) ...v krajine kde sa voda sypala a piesok lial, hovorí sa....
African Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Naštvalo mě, že jsem měl zase chronoblikanec a místo už docela namakanýho traktůrku sem si vobjednal další zbytečný hodinky. Takhle zas budu platit 3x500,-Kč/rok za posekání trávy, zřejmě do nekonečna. A kolik stojí takovej namakanej traktůrek, když řešíš 1500,-Kč ročně?
montemar Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) namakaný traktůrky začínaj tak na kilodvaceti tipuju to na roleks Upraveno 6. července 2012 uživatelem montemar
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) A kolik stojí takovej namakanej traktůrek, když řešíš 1500,-Kč ročně? 1500,-Kč ročně jsou velký peníze, za to bych moh platit televizní poplatky. To Montemar: No, tak teda nějakej spíš horší traktůrek, roleks fakt nee. Upraveno 6. července 2012 uživatelem Zmizík
Peta-Biker Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 h...o, to budou další Grahamy
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 h...o, to budou další Grahamy Taky ne, to mě bohužel nenapadlo. Celej sem se klepal na to něco/cokoli koupit. To měl prej Eric Clapton v nějakým svým období taky - furt musel kupovat nějaký p..oviny. Akorát, že von něco umí a já nic.
montemar Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 náhodou je fajn, že jsou lidi, který jdou nevyšlapanou cestou
FrantisekH Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 spálený záda a modrej palec od kladiva...
Peter78 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Taky ne, to mě bohužel nenapadlo. Celej sem se klepal na to něco/cokoli koupit. To měl prej Eric Clapton v nějakým svým období taky - furt musel kupovat nějaký p..oviny. Akorát, že von něco umí a já nic. Hele, Zmiziku, kazdej umi neco.. treba ty minimalne kupovat
Honza.manta Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Brácha je štáckripl, ale slušnej a pohodář, tak dokud se může hejbat tak drží hubu a krok a neotravuje furt doktory. Díky tomu, že za poslední tři roky nebyl v lázních a nechal se ukecat doktorem, že pravidelná rehabilitace a masáže jsou moc drahý a cvičil doma, tak mu teď komise sebrala ZPS, neboť nevykazoval dostatečné zdravotní potíže. Díky čemuž přišel o práci, kde je cca 15let, ale kde ZPS je podmínkou. Tak si v pětačtyřiceti musí hledat novou práci - tak možná někde u pásu ve fabrice nebo u kasy v krámě. Ať žije náše vláda - jedno která, dělají to všechny stejně - a její sociální politika. Jak řekl kdysi klasik: Úroveň státu se pozná podle toho, jak se stará o nejmladší a nejstarší(sem by měli spadat i zdravotně postižení) občany. Podle tohohle náš stát nemá vůbec žádnou úroveň! Edit: překlep Upraveno 6. července 2012 uživatelem Honza.manta
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Honza.manta: to je teda pěkně nahouno. Jinak ještě k VH: co si myslet o člověku, který má plnou hubu řečí o ekologii, udržitelném rozvoji&spol. a jako soukromá osoba si pořídí ML500 a R500L?
Trojan Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Moje démonická oktávka v křižovatce zmerčila ďábelského rudého pažouta 205 a instinktivně na něj zaútočila, bohužel jsem jí nestačil zadržet. Kousla pažouta do boku ale taky si nabila čumák.Nutno dodat, že moje blbost - pažouta a v něm jedoucí ukrajince jsem neviděl...Je to jen ťuknuté ale 10k to bude určitě....
mondeo2 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Moje démonická oktávka v křižovatce zmerčila ďábelského rudého pažouta 205 a instinktivně na něj zaútočila, bohužel jsem jí nestačil zadržet. Kousla pažouta do boku ale taky si nabila čumák. Nutno dodat, že moje blbost - pažouta a v něm jedoucí ukrajince jsem neviděl... Je to jen ťuknuté ale 10k to bude určitě.... Ty máš den, splašená oktávka a ukrajinci v pežotu to je opravdu vražedná kombinace.Můžeš bejt rád, že neměli kufr plnej kvérů
Hasňa Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Veronyme, nedelej si ostudu takovymahle iracionalnima argumentama tupych solvin, mas na vic. MB S-Klasse, ve kterem taky jezdil, byl nekolikrat za sebou zvolen za "nejhumanneji" vyrobene auto na planete. Delal se v civilizovanych zemich, civilizovane, ekologicky a je temer kompletne, beze zbytku a jednoduse recyklovatelny. Zadne zluto-modre reky pod lakovnou, zadni otroci za dolar na den, zadny toxicky smog v ulicich, zadna mega CO2 stopa, jako pri vyrobe akumulatoru pro Prius. Neni vse tak, jak podava televize Nova. ML a R jsou delane ve statech a korporatni standardy na ne platily I tam. Mozna vyplivly o trochu vic CO2, ale jiste zanechaly v celkovem souctu na planete min bordelu, nez jakykoliv hloupy hybrid z Ciny. Upraveno 6. července 2012 uživatelem Hasňa
Trojan Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Ty máš den, splašená oktávka a ukrajinci v pežotu to je opravdu vražedná kombinace.Můžeš bejt rád, že neměli kufr plnej kvérů Spíš jsem měl štěstí, že jeden z nich uměl česky, sice zdravil dost výhružně Nazdar! ale dalo se s ním vyjít. Myslim, že jsou šťastný páč na tom můžou jenom vydělat - cena auta tak 5 tisíc.
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 zimnice, průjem, viróza, léto jak má být
Doporučené příspěvky