sibirnaya Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 mas si krejt havu ingama, ty by to zvladly s prehledem
Hasňa Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Cistil jsem kalovkou bazen, takze jsem je radsi sundal, zase takovy tvrdak nejsem. A asi jsem dobre udelal, bo jsem si jeste k tomu dvakrat rozseknul ruku o objimku na hadici a o okraj strechy. No hotove "A je to.." Ale chvili jsem premyslel, jestli nejet do Kralup do nemocnice na siti, drzel jsem to rukama ale stejne jsem pokapal schody z terasy jak mi to valilo. Zelezny preklad nad dverma vyvaznul bez sramu. Snad to zaschne a nevykrvacim pres noc do polstare. Upraveno 9. července 2012 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 18:07, 'Hasňa' napsal: Cistil jsem kalovkou bazen, takze jsem je radsi sundal, zase takovy tvrdak nejsem. A asi jsem dore udelal, bo jsem si jeste k tomu dvakrat rozseknul ruku o objimku na hadici a o okraj strechy. No hotove "A je to.." Ale chvili jsem premyslel, jetli nejet do Kralup do nemocnice na siti. Snad to zaschne a nevykrvacim pres noc do polstare. Já být Tebou tyhle divoké činnosti omezil, Tvůj záměr je vysoce zřejmý a chválihodný, ale pozor, ať Tvá činnost není kontraprotduktivní, aby kriply pouštěli na estrádu roku... Ono i kvalitní sprcha umí divy. Bazén je fajn, ale ne za takové oběti...
tombed Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 A já myslel, že profesor karbonizoval koksohydráty nebo termoval nukleáty nebo akceleroval moderáty nebo ohříval párek... nebo je to odpalta za to co rozpoutal oslovením solvina?
Hasňa Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Solvinu pouzivam leta. Jak cistic, tak termin. Jestli ta onanie na tohle, de facto neexistujici, tema ve vedlejsim nekoho bavi je kazdeho vec a me je to uprimne jedno. Ja onanuji radsi na jina temata. Bazen se musel udelat tak, jako tak. Ale ta hlava je docela drsna. Furt barvim, jak harava fena.
gougy Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 19:01, 'Hasňa' napsal: Solvinu pouzivam leta. Jak cistic, tak termin. Jestli ta onanie na tohle, de facto neexistujici, tema ve vedlejsim nekoho bavi je kazdeho vec a me je to uprimne jedno. Ja onanuji radsi na jina temata. Bazen se musel udelat tak, jako tak. Ale ta hlava je docela drsna. Furt barvim, jak harava fena. Nechceš si na to nechat radši někoho kouknout? Hrdinů jsou plné hřbitovy a je to docela dlouho..
tombed Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) V 9. 7. 2012 v 19:01, 'Hasňa' napsal: Solvinu pouzivam leta. Jak cistic, tak termin. Jestli ta onanie na tohle, de facto neexistujici, tema ve vedlejsim nekoho bavi je kazdeho vec a me je to uprimne jedno. Ja onanuji radsi na jina temata. Bazen se musel udelat tak, jako tak. Ale ta hlava je docela drsna. Furt barvim, jak harava fena. hlavně na solvinu teď zapomeň, ne že si to s ní budeš čistit... Upraveno 9. července 2012 uživatelem tombed
kamilb Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 18:07, 'Hasňa' napsal: Cistil jsem kalovkou bazen, takze jsem je radsi sundal, zase takovy tvrdak nejsem. A asi jsem dobre udelal, bo jsem si jeste k tomu dvakrat rozseknul ruku o objimku na hadici a o okraj strechy. No hotove "A je to.." Ale chvili jsem premyslel, jestli nejet do Kralup do nemocnice na siti, drzel jsem to rukama ale stejne jsem pokapal schody z terasy jak mi to valilo. Zelezny preklad nad dverma vyvaznul bez sramu. Snad to zaschne a nevykrvacim pres noc do polstare. Si béčko,já si dnes provrtal palec na noze srze nehet utahovačkou.Žena když slyšela že že neslyší vrtačku vyšla na terasu a začala nadácat že ta krev jde z toho dřeva na podlaze blbě dolů.Pak sem se malinko řízl pilou do stehna,pichla mě vosa do zad a rozbolelo mě ucho.
mondeo2 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 19:11, 'kamilb' napsal: Si béčko,já si dnes provrtal palec na noze srze nehet utahovačkou.Žena když slyšela že že neslyší vrtačku vyšla na terasu a začala nadácat že ta krev jde z toho dřeva na podlaze blbě dolů.Pak sem se malinko řízl pilou do stehna,pichla mě vosa do zad a rozbolelo mě ucho. Promiň
Hasňa Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) gougy: Jeste chvili pockam. Udelam si caj, kouknu na 451 stupnu F na Dvojce a pak se uvidi. Ta rana uz neboli, ale trochu me boli hlava jako celek a trochu to furt barvi. kamilb: No, dneska si muzem podat ruce. Jeste, ze si tim nevydelavame. Upraveno 9. července 2012 uživatelem Hasňa
gougy Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 19:23, 'Hasňa' napsal: gougy: Jeste chvili pockam. Udelam si caj, kouknu na 451 stupnu F na Dvojce Někdy tu televizi k noťasu zapnu, jako třeba dneska, dík
Honza.manta Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 V 9. 7. 2012 v 19:11, 'kamilb' napsal: Si béčko,já si dnes provrtal palec na noze srze nehet utahovačkou.Žena když slyšela že že neslyší vrtačku vyšla na terasu a začala nadácat že ta krev jde z toho dřeva na podlaze blbě dolů.Pak sem se malinko řízl pilou do stehna,pichla mě vosa do zad a rozbolelo mě ucho. Tak tomu říkám neproflákanej den. Sorry, ale ono vždycky nejlíp potěší neštěstí druhého. A jedinej upřímnej smích je škodolibej smích.
little_w Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 nastvalo me, ze bude sraz ostrawaku a ja jsem si minule jenom tak cucnul atmosfey a ted tam nebudu
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) V 30. 6. 2012 v 14:43, 'Kamil' napsal: ...Měls na to upozornit už tenkrát... To nemyslíš vážně, že ne? Upraveno 9. července 2012 uživatelem J. V. Pleva
Návštěvník Kamil Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 9. 7. 2012 v 21:25, 'J. V. Pleva' napsal: To nemyslíš vážně, že ne? Co to taháš za odpověď, vždyť je to skoro dva týdny starý? Ale jo, myslel jsem to vážně.
African Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Zboží v hodnotě přes půl milionu Vám přijde v tomhle stavu Do večera máme co dělat, zítra to letí do Afriky a musí to být v pořádku"
zibarek Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Před půl hodinou hic a teď zas bouřka jako k.r.á.v.a a zase začínají padat kroupy, tohle počasí už mě fakt nebaví.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 6:30, 'Kamil' napsal: Co to taháš za odpověď, vždyť je to skoro dva týdny starý? Ale jo, myslel jsem to vážně. Zkus mrknout do mailů ze září 2010. Ale možná se na to raději pojďme vykašlat. V 10. 7. 2012 v 8:21, 'African' napsal: Zboží v hodnotě přes půl milionu Vám přijde v tomhle stavu Do večera máme co dělat, zítra to letí do Afriky a musí to být v pořádku" To jsou grafitové tyče do reaktoru nebo co?
utrejch Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 10:31, 'J. V. Pleva' napsal: Zkus mrknout do mailů ze září 2010. Ale možná se na to raději pojďme vykašlat. Hah, ty peres stare pradlo rad, vid?
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Když se prádlo nevypere hned, tak zatuchne a sm.dí. Čím dýl se to nechá zahnít, tím je to bohužel horší. Dřív nebo později to vždy vyplave na povrch. Myslím, že 9 z 10 psychologů by mohlo potvrdit, že zasouvání problémů pod koberec je nevyřeší. Ale jak jsem psal, už na to kašlu, nemá to zde smysl.
Doporučené příspěvky