yed69 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Naši politici ví, že Češi si vždy nechali nasrat na hlavy a podle toho se chovajií. Je mi z těch dobytků v parlamentu a vládě nanic.
mondeo2 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 To jsem zvědav jak to dopadne, už od začátku mi to nějak celé sm.dí.Kór když jsem viděl záběry maminky jak ji žere, žese to dítě našlo : http://www.novinky.cz/krimi/273521-unesena-michala-mela-byt-vymenena-za-dum-v-nemecku.html jo a s názory vějš souhlasím, bude to národní hrdina.Stejně k tomu brzy dojde.
African Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 To jsem zvědav jak to dopadne, už od začátku mi to nějak celé sm.dí.Kór když jsem viděl záběry maminky jak ji žere, žese to dítě našlo : http://www.novinky.cz/krimi/273521-unesena-michala-mela-byt-vymenena-za-dum-v-nemecku.html jo a s názory vějš souhlasím, bude to národní hrdina.Stejně k tomu brzy dojde. V hospodě je ženský litovali a já říkal, nebuďte smutný, jak je to čert, tak v tom bude bouda a je to tady Já, když je viděl v tv jak jedou pařit v tej limuzíně, tak jsem si ji smíchy poprskal, je to aspoň dobrá show, na ně, co se zábavy týká prostě nemáme
atomicsteve Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 ... že je to k mechanovi od nádraží tak daleko. Ale víc mne naštvalo, že jsem pak nikde nesehnal lístek a šel pěšky i zpátky. A taky mne štvou ty názvy ulic tam, všude samí dělostřelci...
bedja Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 ..mě s.re, že se vzhledem k nekončícím zdravotním ůůtrapám nedostanu na BIKE...
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 ... že je to k mechanovi od nádraží tak daleko. Ale víc mne naštvalo, že jsem pak nikde nesehnal lístek a šel pěšky i zpátky. A taky mne štvou ty názvy ulic tam, všude samí dělostřelci... Sama baterie... Proc sis nekoupil listek pres SMS?
atomicsteve Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Protože volám tak málo, že mi tuhle vymoženost zablokovali...
jankoxxx Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Email z TZ UK Dear gougy, Unfortunately your registration at TZ-UK Forums did not meet our membership requirements. Therefore your registration was deleted. Sorry, TZ-UK Forums Tak jsem jim napsal, že jsem se registroval jen proto, že mi Google ukázal několik mých fotografií na tomto portálu a že jsem byl zvědavý a zůstávám voľaký prinasratý A jaký požadavky jsi nesplnil? Nejsi anglán, američan, máš hodinky pod jejich úroveň, nebo co? co se da cekat od TZ-UK, ze? admin vladne rukou zeleznou, az diktatorskou. nemam je rad, nemam! eddie je hajzel na druhu.. zalozil som si tam pred casom vlakno kde som ja a ludia co ich kupili mohli vkladat fotky mojich remenov. akonahle to zacalo byt zaujimave, dostal som upozornenie, ze ak s tym neprestanem tak ma zmaze. ja som mu na to odpisal, ze nato aby ma zmazal je moc daleko zmysel pre humor ale velmi nema lebo hned nato som mal odpoved, ze akonahle tam odomna pribudne este jeden prispevok, tak zmaze moje konto.. vobec by ma to nesralo keby taketo vlakna neboli na TZUK bezne. anglani asi nemaju radi konkurenciu...
utrejch Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 eddie je hajzel na druhu.. zalozil som si tam pred casom vlakno kde som ja a ludia co ich kupili mohli vkladat fotky mojich remenov. akonahle to zacalo byt zaujimave, dostal som upozornenie, ze ak s tym neprestanem tak ma zmaze. ja som mu na to odpisal, ze nato aby ma zmazal je moc daleko zmysel pre humor ale velmi nema lebo hned nato som mal odpoved, ze akonahle tam odomna pribudne este jeden prispevok, tak zmaze moje konto.. vobec by ma to nesralo keby taketo vlakna neboli na TZUK bezne. anglani asi nemaju radi konkurenciu... A co je tam vubec zajiamveho? Ja obcas kouknu na watchuseek, timezone, purists, ale na tzuk me prislo, ze se probiraj jen same shitove hodinky ...
gougy Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 eddie je hajzel na druhu.. zalozil som si tam pred casom vlakno kde som ja a ludia co ich kupili mohli vkladat fotky mojich remenov. akonahle to zacalo byt zaujimave, dostal som upozornenie, ze ak s tym neprestanem tak ma zmaze. ja som mu na to odpisal, ze nato aby ma zmazal je moc daleko zmysel pre humor ale velmi nema lebo hned nato som mal odpoved, ze akonahle tam odomna pribudne este jeden prispevok, tak zmaze moje konto.. vobec by ma to nesralo keby taketo vlakna neboli na TZUK bezne. anglani asi nemaju radi konkurenciu... No já se rozhodl pro srandu zkusit metodu potulného fotografa "Well that is VERY interesting indeed. As a long time TimeZone and local wristwatch forum member I am really surprised. Let me state that I would request to remove ALL of my photographs [that were posted by other members] from your server asap. You can find those under name of *** or *** or in some threads without even mentioning me - in case I will find any of my artwork on your website after this notice from you I would consider it as theft. You should understand that this is an adequate response to your message that surprised me A LOT. Have a Great day"
gougy Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Jóóó... Samozřejmě kravina, ale když se chce člověk pobavit
JiPoLit Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Dneska mě naštvalo čekání 3 hodiny v čekárně zubařky, pak broušení zubu a následná platba za jednu korunku na zub ( skoro 4 tisíce Kč ).
Jakubisko Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Dneska mě naštvalo čekání 3 hodiny v čekárně zubařky, pak broušení zubu a následná platba za jednu korunku na zub ( skoro 4 tisíce Kč ). Uplne Te chapu, az na ten doplatek jsem mel to same v pondeli. A k TZ-UK: Nove forum, nove mravy. Tak budte radi, ze aspon tady muzete spamovat Upraveno 18. července 2012 uživatelem Jakubisko
jankoxxx Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 A co je tam vubec zajiamveho? Ja obcas kouknu na watchuseek, timezone, purists, ale na tzuk me prislo, ze se probiraj jen same shitove hodinky ... ja by som povedal, ze najzaujimavejsia je sekcia watch talk. Prebera sa tam naozaj vsetko.. Okrem toho su tam rozne ine sekcie kde to zije.. Uprimne povedane, bolo to hned po Chronomagu moje najoblubenejsie forum.. Predajna sekcia je tiez VELMI zaujimava. No já se rozhodl pro srandu zkusit metodu potulného fotografa "Well that is VERY interesting indeed. As a long time TimeZone and local wristwatch forum member I am really surprised. Let me state that I would request to remove ALL of my photographs [that were posted by other members] from your server asap. You can find those under name of *** or *** or in some threads without even mentioning me - in case I will find any of my artwork on your website after this notice from you I would consider it as theft. You should understand that this is an adequate response to your message that surprised me A LOT. Have a Great day" velmi pekne ja by som odtial hned vypadol, ale mam tam uz uzatvorene nejake kamaradstva...
grga_pitic Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 nechci rict nastval ale spise kroutim hlavou nad odpovedi clena spartakcz - poptavam nejake pilotky a protoze jsem vcera jedny vymenou ziskal tak jsem mu je nabidl (pozadoval prumer vice jak 42 mm atd) - napsal jsem mu i cenu - rekl at mu je nafotim na ruce poslu mu nejake info atd. udelal jsem jak chtel - vzapeti mi odepsal ze jsou nad jeho financni moznosti. nerozumim proc me nuti jak debila abych si ty hodinky fotil a posilal mu o nich info kdyz stejne vi ze je nekoupi...nerozumim....je mi to jedno nepotrebuju je prodavat ani nic jenom to proste nechapu
kloubik Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 grga_pitic: sorry, ale tohle už je moc... nevím kdy naposledy jsem do tohodle vlákna psal, asi tak před půl rokem, ale kolik je tady poslední dobou na foru kňouralů a žalovníčků, to už mi hlava nebere. Zveřejnit tu nefér jednání nebo podvod je jedna věc, ale takovýhle prkotiny? Normální chlap nad tím mávne rukou a má na starosti jiný věci, než hned tady běžet žalovat, který konkrétní člen si dovolil říct o 2 fotky navíc a pak si hodinky nevzít. Nikdy se Ti nestalo, že jsi přemýšlel nad hodinkama, který fakt chceš, ale jsou třeba finančně na hraně a pak ses rozhodl do nich nejít?
Horhe Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 (upraveno) uff Upraveno 19. července 2012 uživatelem Horhe
grga_pitic Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Kloubiku co si o tom myslis nemyslis je mi tak nejak srdecne jedno - bez urazky. toto vlakno je co me nastvalo a tohle je pro me vec nad kterou kroutim hlavou - nahanet nekoho s focenim na ruce, kdyz vim, ze je to stejne mimo muj rozpocet. jinak jsem rad ze jsi se tady pasoval na noveho arbitra ktery tady rozhoduje co lidi nastvat muze a co ne - zkus pozadat moderatory jestli by ti na to nedali nejakou funkci, nebo alespon treba hvezdicku k avataru
kloubik Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Možná máš problémy s psaným textem, ale nechápu co tu píšeš o abitrovi a další kecy. Já jsem neřekl, že Tě to nemůže naštvat. Taky bych byl možná zklamanej, že si potenciální zájemce hodinky nevzal. Já jsem jen napsal, že nechápu, že tu musíme hned veřejně ukazovat na někoho, kdo si dovolil říct o fotku navíc. Ty mu vidíš do hlavy? Jseš si 100% jistej, že věděl že za to ty peníze nechce dát v momentě kdy Tě žádal o fotku? Pokud Ti to bylo na obtíž, nemusel jsi mu nic posílat.
Doporučené příspěvky