African Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 7:57, 'Marty35' napsal: Zase jsem se vymázl na kole, tentokrát už zlomená klíční kost. Letos mám fakt pech ... Au Au, to musí sakra bolet, co? Tak ti přeji rychlé uzdravení
Marty35 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 8:19, 'African' napsal: Au Au, to musí sakra bolet, co? Tak ti přeji rychlé uzdravení Právě že až teď, normálně jsem se včera zvedl a jel dál( po odpolední), jen to trochu tahalo a tuhlo- asi šok nebo co. Dneska ráno už masakr Dík.
Čendík Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 7:57, 'Marty35' napsal: Zase jsem se vymázl na kole, tentokrát už zlomená klíční kost. Letos mám fakt pech ... Šikulka.... Mi se taky daří. Mám zánět zvukovodu, bolí to jak čert, vůbec jsem se nevyspal, a ani se pořádně nenajím
Marty35 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 9:31, 'Čendík' napsal: Šikulka.... Mi se taky daří. Mám zánět zvukovodu, bolí to jak čert, vůbec jsem se nevyspal, a ani se pořádně nenajím Nemáš se po nocích potápět v kašnách ..., pozitivní je že aspoň zhubneš. Zato já za ten měsíc povalování naberu, chjo...
African Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 9:31, 'Čendík' napsal: Šikulka.... Mi se taky daří. Mám zánět zvukovodu, bolí to jak čert, vůbec jsem se nevyspal, a ani se pořádně nenajím Tak se hlásím do klubu, sakra, au, au Vykládka a nakládka železa si začíná vybírat svoji daň, chytli mě záda, ale jak, mladá mi všechno nosí a já ležím na kanapi jak nějáká lemra Au, au, už jsem se nacpal Mydocalmem a doufám, že ráno budu ok, víkend před námi, au uí"
mondeo2 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 19:02, 'African' napsal: Tak se hlásím do klubu, sakra, au, au Vykládka a nakládka železa si začíná vybírat svoji daň, chytli mě záda, ale jak, mladá mi všechno nosí a já ležím na kanapi jak nějáká lemra Au, au, už jsem se nacpal Mydocalmem a doufám, že ráno budu ok, víkend před námi, au uí" No a na druhou stranu by Tě mohlo potěšit jak se o Tebe pěkně starají
ivan_989 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 V 12. 7. 2012 v 9:31, 'Čendík' napsal: .. Mám zánět zvukovodu, bolí to jak čert, vůbec jsem se nevyspal, a ani se pořádně nenajím neviem co mám ja, ale dokazem uz tretí den prehltnut kúsok jedla alebo caju iba ak v ruke silno zovrem nejaký predmet, trik na odputanie pozornosti mozgu od bolestiveho prehltnutia. Sliny mi ostávajú v ustach divne huste a ked so skrivenou tvarou poviem pár slov, robia sa mi na perach bublinky. Uzliny spuchnute tak že krk je zarovno s hlavou. Atd.
Honza.manta Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Že by hnisavá angína? Jako kdysi měl a stojí to a vyliž mi kapsu.
Hasič Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 16 kubíků dřeva ke krbu, mydocalm, mydolastan a lemra.............
JII. Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) V 12. 7. 2012 v 20:46, 'Hasič' napsal: 16 kubíků dřeva ke krbu, mydocalm, mydolastan a lemra............. To by člověk neřekl, že bude z té mrchy tolik dřeva. Upraveno 12. července 2012 uživatelem JII.
Návštěvník Ondra Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Slovník tohoto bývalého křesťana a současného ministra vlády. Skokan: Dobrý večer, pane ministře! Kalousek: Nazdar, ty debile! Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem? Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš, ty čůráku. Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte. Kalousek: Kolik ti za to dali, ty blbečku? Skokan: Nevím, o čem mluvíte. Kalousek: Víš moc dobře, o čem mluvím. Odmít jsem ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině? Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval. Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači? Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec. Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat. Skokan: Já? Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takový skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co? Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby . . . a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se Vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj. Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil . . . Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal. Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně. Skokan: Klidně, pane ministře. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/poslanec-skokan-zverejnil-vulgarni-telefonat-ministra-kalouska-pxv-/domaci.aspx?c=A120713_100313_domaci_kop
long Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Schopnosti bývalého křesťana Kalouska. Pouze po telefonu dokáže zřejmě veliké věci.Zkusím mu asi napsat, že bych ho vzal k nám do Call centra, tam by byl ideální = lehce asertivní až aroganttní s lehkým a klidným projevem a vše na konci hovoru nebo posléze zatluče. To je fakt ostuda . Co ještě musí udělat zlého a horšího, aby ho vykopli ??????
Red Dwarf Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Mě by spíš zajímalo proč to ten druhej vopičák nechce zveřejnit, když to má nahraný. Takhle si můžu napsat na kus papíru co chci a tvrdit, že je to pravda.
mmcmxcix Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Zasirani prodejniho vlakna. Furt a dokola.
Hasič Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 V 13. 7. 2012 v 11:22, 'long' napsal: Schopnosti bývalého křesťana Kalouska. Pouze po telefonu dokáže zřejmě veliké věci. Zkusím mu asi napsat, že bych ho vzal k nám do Call centra, tam by byl ideální = lehce asertivní až aroganttní s lehkým a klidným projevem a vše na konci hovoru nebo posléze zatluče. To je fakt ostuda . Co ještě musí udělat zlého a horšího, aby ho vykopli ?????? Voklátit Bendu Judra!
railmaster Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Možno je Kalousek schopným ministrom, ale správa sa ako magor. Jeho partnerom pri jednaniach nezávidím. Ten mladý, čo schytal facky, si to zaslúžil, pokiaľ by sa nejednalo o skutok verejne činnej osoby. Diplomacia mu určite chýba a tiež kurz asertivity.
Návštěvník Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Jsa gentleman nemohu napsat č...k, tak zjevně vnitřně nevyrovnaný spoluobčan v noci prokopnul pravé dveře u vozu mé drahé.
Jakub Štefka Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Myslíš že Kalouskovi chybí asertivita ? V 14. 7. 2012 v 8:39, 'railmaster' napsal: Možno je Kalousek schopným ministrom, ale správa sa ako magor. Jeho partnerom pri jednaniach nezávidím. Ten mladý, čo schytal facky, si to zaslúžil, pokiaľ by sa nejednalo o skutok verejne činnej osoby. Diplomacia mu určite chýba a tiež kurz asertivity.
railmaster Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 V 15. 7. 2012 v 16:36, 'Jakub Štefka' napsal: Myslíš že Kalouskovi chybí asertivita ? Presne. Schopnosť primerane a neagresívne komunikovať je súčasťou každého kurzu asertivity.
Jakub Štefka Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Já myslím, že Mirek spíš ztrácí glanc, protože tohle je fakt nebezpečný... Vlastička už není žádná mladice a asi nechce na stará kolena do báně - pokud by začla spolupracovat s vyšetřovatelem, asi by to bylo špatný V 15. 7. 2012 v 16:52, 'railmaster' napsal: Presne. Schopnosť primerane a neagresívne komunikovať je súčasťou každého kurzu asertivity.
Doporučené příspěvky