Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Velmi mne zarmoutilo, že pan hodinář , starý pan Podstavek z Fulneka zemřel. Živnost poslední léta držel jen tak pro zábavu, aby jak říkal na chvíli vypadl z domu.

Nikdy nezapomenu, když jsem mu donesl nějaké nejdoucí primky, ruhly nebo poljoty, on je otevřel a prohlásil. ,,Pane, to musím celé rozebrat, vyčistit a promazat. To bude stát 80 Kč !! ''

Teď je mi líto jeho,že už zemřel, a i sebe protože mi hodinky asi začnou lézt do pěněz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě právě naštvala mizerná obsluha v Planeo hodinkách v Letňanech. Byl jsem se podívat na hodinky Atlantic. Na ciferníku nápis mechanical, ale vysoce vyškolená paní prodavačka mi pořád tvrdila, že jsou to automaty. To znamená, že se natahují pohybem ruky, víte? Tak jsem poděkoval a odešel... Jedná se konkrétně o tenhle model

Odkaz ke komentáři

Mě právě naštvala mizerná obsluha v Planeo hodinkách v Letňanech. Byl jsem se podívat na hodinky Atlantic. Na ciferníku nápis mechanical, ale vysoce vyškolená paní prodavačka mi pořád tvrdila, že jsou to automaty. To znamená, že se natahují pohybem ruky, víte? Tak jsem poděkoval a odešel... Jedná se konkrétně o tenhle model

JJ taky sem mel tu cest tam nakupovat, a bylo to velmi vyzivne. uz nikdy vice.

Odkaz ke komentáři

Ráno na mě tady čekala v datovce zpráva, že mám přijet do Prahy podat vysvětlení na policii, jak to že jsem jel 25.05. na 50km/h rychlostí 65km/h :suicide_anim: Jako proč mám jezdit do Prahy, prej to nejde řešit jinak, to je konec, co je tohle zase za debilní systém, mám to přes půl republiky na celý den" To je krach"

Odkaz ke komentáři

Ráno na mě tady čekala v datovce zpráva, že mám přijet do Prahy podat vysvětlení na policii, jak to že jsem jel 25.05. na 50km/h rychlostí 65km/h :suicide_anim: Jako proč mám jezdit do Prahy, prej to nejde řešit jinak, to je konec, co je tohle zase za debilní systém, mám to přes půl republiky na celý den" To je krach"

Jde jinak.

Z prvé na ně můžeš hodit BOBEK a poslat dopis formulkou s osobou blízkou a chcešli být hrdina zavolej jim tam, že podáš vysvětlení v místě bydliště a oni o přepošlu.

Odkaz ke komentáři

Nemusis jet vubec nikam, muzes odmitnout podat vysvetleni, protoze bys vypovidal sam proti sobe. Staci jim to poslat pisemne. Oni maji moznost te potom predvest, ale to je dost malo pravdepodobne. Ser na ne.

I když se jedná o firemní auto? Díky moc za odpovědi a snahu :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...