Návštěvník Tada Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Jakubisko: Sis měl dávat vetší pozor, aby ti neprodali auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Prodeje porad stejny, jenom ty lidi cim dal tim hur plati, a to ve stavebnictvi nikdy neplatili kdovijak dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Soused jede celý odpoledne se sekačkou a křoviňákem,ty vole v neděli!!!kur.va já bych ho nakopal,od 12 do večera jekot jak prase,mě fakt se.rou tyhle lidi že máme společného vola za souseda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Prodeje porad stejny, jenom ty lidi cim dal tim hur plati, a to ve stavebnictvi nikdy neplatili kdovijak dobre. tož to buď rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Velmi mne zarmoutilo, že pan hodinář , starý pan Podstavek z Fulneka zemřel. Živnost poslední léta držel jen tak pro zábavu, aby jak říkal na chvíli vypadl z domu. Nikdy nezapomenu, když jsem mu donesl nějaké nejdoucí primky, ruhly nebo poljoty, on je otevřel a prohlásil. ,,Pane, to musím celé rozebrat, vyčistit a promazat. To bude stát 80 Kč !! ''Teď je mi líto jeho,že už zemřel, a i sebe protože mi hodinky asi začnou lézt do pěněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 uzivatel "sulanjaroslav" a jeho rovnake komentare "Krasne hodinky,gratulujem a nech dobre sluzia " v 3 roky starych vlaknach - nechce sa to niekomu zastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Hmmm, tak to bude teď paráda při prohlížení nových přírůstků ... . Novinky na druhé ( třetí ) straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 sulanjaroslav dostal na 2 dny ban + informace jak tady pokracovat az mu vyprsi, tak snad pujde do sebe.. Donutil me v mobilu prepnout mobilni verzi na desktop verzi, protoze v mobilni ban dat nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 aaach jo, ja uz chtel vyhlasit tipovaci soutez co nam sulanjaroslav nabidne za skvost k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Všimol som si,že sa nejako rozbehol...a rychlo skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 sulanjaroslav dostal na 2 dny ban + informace jak tady pokracovat az mu vyprsi, tak snad pujde do sebe.......A ty informace jsi mu poslal přes SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Mě právě naštvala mizerná obsluha v Planeo hodinkách v Letňanech. Byl jsem se podívat na hodinky Atlantic. Na ciferníku nápis mechanical, ale vysoce vyškolená paní prodavačka mi pořád tvrdila, že jsou to automaty. To znamená, že se natahují pohybem ruky, víte? Tak jsem poděkoval a odešel... Jedná se konkrétně o tenhle model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 A ty informace jsi mu poslal přes SZ? Nastesti je tam i moznost emailem - to snad jeste funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Mě právě naštvala mizerná obsluha v Planeo hodinkách v Letňanech. Byl jsem se podívat na hodinky Atlantic. Na ciferníku nápis mechanical, ale vysoce vyškolená paní prodavačka mi pořád tvrdila, že jsou to automaty. To znamená, že se natahují pohybem ruky, víte? Tak jsem poděkoval a odešel... Jedná se konkrétně o tenhle model JJ taky sem mel tu cest tam nakupovat, a bylo to velmi vyzivne. uz nikdy vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Ráno na mě tady čekala v datovce zpráva, že mám přijet do Prahy podat vysvětlení na policii, jak to že jsem jel 25.05. na 50km/h rychlostí 65km/h Jako proč mám jezdit do Prahy, prej to nejde řešit jinak, to je konec, co je tohle zase za debilní systém, mám to přes půl republiky na celý den" To je krach" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Ráno na mě tady čekala v datovce zpráva, že mám přijet do Prahy podat vysvětlení na policii, jak to že jsem jel 25.05. na 50km/h rychlostí 65km/h Jako proč mám jezdit do Prahy, prej to nejde řešit jinak, to je konec, co je tohle zase za debilní systém, mám to přes půl republiky na celý den" To je krach" Jde jinak. Z prvé na ně můžeš hodit BOBEK a poslat dopis formulkou s osobou blízkou a chcešli být hrdina zavolej jim tam, že podáš vysvětlení v místě bydliště a oni o přepošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Navic muzes odmitnout podat vysvetleni - zde vzor http://www.straznici.com/pravni-rozbory/podani-vysvetleni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Díky kluci zá příjemný návod Já jsem tam volal a prý není jiná možnost, přeposlat to už nejde a tak tam prej musím jet, tak Vám nevím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Nemusis jet vubec nikam, muzes odmitnout podat vysvetleni, protoze bys vypovidal sam proti sobe. Staci jim to poslat pisemne. Oni maji moznost te potom predvest, ale to je dost malo pravdepodobne. Ser na ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Nemusis jet vubec nikam, muzes odmitnout podat vysvetleni, protoze bys vypovidal sam proti sobe. Staci jim to poslat pisemne. Oni maji moznost te potom predvest, ale to je dost malo pravdepodobne. Ser na ne. I když se jedná o firemní auto? Díky moc za odpovědi a snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky