Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me stve, ze se nam za poslednich par dnu plynule skoro ztratil signal dvb-t, sila a kvalita signalu naprd. Vcera nesla ctvrtina naladenych kanalu, dneska uz skoro nic.

Tak jsem to vyzkoušel. Mám v laptopu kartu AVER media a funguje mi všechno jako vždy.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sorry za OT. Vzhledem k nefungujícím SZ - Kamile můžeš mi nějak poslat spojení na sebe? Mně funguje mail. Potřeboval bych hodit řeč. Díky.

Mně taky funguje mail.:)

Odesláno

Tyvoe, fakt jsem si myslel, že tyhle doby už minuly. Doufám, že s nima brzo někoho potkám:)

Potkáš ho,až si bude odnášet Tvé stěrače a možná Tě s nimi ještě kopne do svěrače:-)

Odesláno

Neskutocne ma s..u colnici v Bratislave. Doprava zasielky zo Singapuru trvala dva dni. Kedze ale pani colnici maju dovolenky a zvysok to berie "letnym sposobom", tak moja zasielka a podla slov colnej deklarantky aj dalsich xyz lezia v colnej klietke uz viac ako tri dni. Tak to cakanie je na nervy.... Kebyze je tu nejaky colnik a zaroven fanda hodiniek, tak nech necha odkaz rolleyes.gif

Odesláno

ti, na kterých si Čunek udělal kariéru..

?Ve Vsetíně jsme pořád trvale přihlášení, tam jsou terénní pracovníci, chodí s děckama na výlety, postarají se."

Kuva, mají 16! děcek a já si netroufnu ani na 4, abych měl jistotu, že jim dám veškerou péči a vzdělání.. :suicide_anim:

Tak jsem si to přečetl a pak i celou diskusi a je mi na blití.Nemám je rád vychcánky zmr.....

Odesláno

Dnes k blbé náladě přispěly tanečky kolem Skylink - nejenže zm.di klamali spotřebitele, ale tak nějak na území ČR podnikali/podnikají bez potřebných formalit - firma není zapsaná v OR, nemá tady založenou organizační složku, nemá potřebná povolení (nedělám si iluze o tom, kolik tady odvedli daní) jo a maximální výše pokuty 25 mil. Kč se jí hravě vrátí za 1 měsíc = tolik dělají dodatečné poplatky od oklamaných zákazníků...

Odesláno

Na krku nejteplejší dny v roce a mně praskla trubka od klimatizace. Snad bude zítra skladem a v úterý, kdy budu celý den v autě, už budu chladit. Jo, a mám si prý připravit minimálně 6k...

Odesláno

Pro všechny naštvané něco pro pobavení. Aneb jak přiléhavě zvolit značku:

Hodinky značky Detomaso Firenze.

http://www.nakupvakc...ze/#competition

Ty si z toho děláš srandu. ;) Ale on si je někdo koupí a pak se tady domáhá pochopení "sofistikovaných" funkcí těchto hodinek. Například Mistr Yoda byl naprosto "dokonalý". Více toto vlákno. :D

Odesláno

Nějakej kretén mi utrh v noci z manty zrcátko. Ta upevňovací destička ale zůstala na dveřích a zrcátko bylo navíc stříkané do barvy auta. Takže jemu je k ničemu a já abych sháněl a opravoval. Lidi jsou neskutečný idioti!

Odesláno

organic-ty GP jsou bomba,taky jsem hned po ranu z toho nakej divnej:-)

Po Primkách naštěstí skočil Tolja, to se dalo čekat, a u těch GPček si opakuju mantru: "Jsou malý, jsou malý, jsou malý..."
Odesláno

Pokud je to firemní auto a pokud bude policejní orgán důslednej, tak tě udělaj.

Jsou totiž oprávněni vyžádat si od zaměstnavatele knihu jízd, kterou on je povinnen vést dle zákona. A z knihy jízd určí konkrétního pachatele přestupku.

Takže bych to moderní vyjebání s policií neviděl tak žhavý.

Na vyzadani "Knihy jizd" ma pravo pouze Financni urad a pripadne Policie CR v pripade vysetrovani trestneho cinu.

v tomto pripade se jedna o prestupek, takze na to pravo nemaji a mestska policiie uz ani nahodou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...