Radek K Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 (upraveno) Ochranka prezidenta a ten jejich šéfík co dnes koktal na Nově, že to dělají dobře !!!!! To jsem viděl, ten byl dobrej, ***** Trochu humoru: V.K. volal po tradicích a tak. A volat po tradicích na sv. Václava a v Boleslavi ... ten týpek měl asi dějiny zmáklé líp. edit: Tak ona to asi taková legrace nebude, viz: prohlašení Upraveno 28. září 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Zas jakýsi nový dabing na právě vysílavšího terminátora 2.Proč to nevysílají s tím prvním původním,ten byl excelentní,toto je skoro nedívatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Naprosto souhlasim. Nevim proc vubec predabovavaji neco, co uz jednou nadabovany je, A jeste k tomu lepe. A takovych filmu je vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Jediné,co je jim svaté a nechají být,je Louis de Funes.Tedy až na jednu výjimku.Viděl jsem kus Zelňačky,kdy ho nadaboval Lábus a po chvíli jsem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 to Jezevcik2: no právě Zelňačka se u nás, když Filipovský ještě žil, nikdy neuváděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Terminatora jsem si dal po Harrym Potterovi taky, uz se mi sice zavirali vika, ale neco mi na tom nestimovalo - uz vim co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Hajek,já vím,že za Filipovského života nikdy nešla,ale nevím proč.Kdoví,jestli tam bylo něco ideologicky závadného.Pokud si z těch útržků dobře vzpomínám,tak pojídali se sousedem zelňačku,po které venku na lavičce prděli a do toho přiletěl nějaký mimozemšťan.Kdyby to nadaboval Filipovský,tak věřím,že to dokoukám.Mám pocit,že uvažovali pro dabování LdF i s Krampolem,což mně přijde nejpřijatelnější,ovšem nevím,zdali se to na něčem realizovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Já jsem viděl po revoluci ještě nějaký film s LdF, který daboval Lábus. Už si nevzpomenu, jak se jmenoval, každopádně předtím nešel. Ne že by ten dabing byl špatný, ale LdF&FF k sobě prostě patří, tohle nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 já viděl nedávno Jak vykrást bankuNadabovaný to bylo Faltusem, kterej se tomu hodně blížil zvukově, ale nebylo mu vůbec rozumět, co řiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Nadabovaný to bylo Faltusem....Zajímavé.Je to vůbec právně přípustné?Asi by se to potomky nějak napadnout dalo.Nevím,jestli se dá odpoutat od vědomí toho,že je to imitace a užít si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Ten dabing Filipovského byl tak perfektní,že i sám Funes,kdy mu ten dabing pustili,uznal,že to je lepší,než originál.Kdyby to nadaboval Filipovský v angličtině,byl by celesvětově proslavený,což byl ale v podstatě i bez dabingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Tahleta historka s dabingem je bohužel výmysl. Ale každopádně klobouk dolů před tím, co pan Filipovský dokázal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Zajímavé.Je to vůbec právně přípustné?Asi by se to potomky nějak napadnout dalo.Nevím,jestli se dá odpoutat od vědomí toho,že je to imitace a užít si to. odpoutat se nedalo, protože při delších promluvách přecházel z neartikulovaných zvuků do šišlání...bylo to divný prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Prodat Unipetrol Polákům byla chyba. Proč stát prodal rafinerie polostátní polské firmě si kladu už dlouho... Tady jsou výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Tahleta historka s dabingem je bohužel výmysl. Ale každopádně klobouk dolů před tím, co pan Filipovský dokázal! A na to dosels kde,ze to je vymysl?To je holy fakt,zadny vymysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Mám doma knížku vzpomínek přímo od pana Filipovského a píše to tam ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 (upraveno) Edit:omyl Upraveno 2. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Mám doma knížku vzpomínek přímo od pana Filipovského a píše to tam ;o) Tak to teda asi bude pravda:-).ale neni mi jasne,proc se ti vsude pise?to tam nepise:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Abych nekecal, tak to zkusím najít a udělat sken ;o) Jinak jsem to teď hledal na netu a píše se ledacos. Například, že LdF řekl, že dabink FF je "skoro tak dobrý, jako originál" (z toho to možná vzniklo?) a taky že mu napsal (Funes Filipovskému) děkovný dopis! Ve finále bych věřil všemu, protože ten dabing byl prostě úžasnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Abych nekecal, tak to zkusím najít a udělat sken ;o) Jinak jsem to teď hledal na netu a píše se ledacos. Například, že LdF řekl, že dabink FF je "skoro tak dobrý, jako originál" (z toho to možná vzniklo?) a taky že mu napsal (Funes Filipovskému) děkovný dopis! Ve finále bych věřil všemu, protože ten dabing byl prostě úžasnej! Ja jsem tu informaci prave rikal na zaklade mam dojem nejakeho dokumentu a tak by nedavali nic,co by bylo vymyslene,proto jsem to tak hajil a moc tomu neveril,ale pokud to v te knizce opravdu je,tak to bide pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky