Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ochranka prezidenta a ten jejich šéfík co dnes koktal na Nově, že to dělají dobře !!!!!

To jsem viděl, ten byl dobrej, ***** :sad01_anim:

Trochu humoru: V.K. volal po tradicích a tak. A volat po tradicích na sv. Václava a v Boleslavi ... ten týpek měl asi dějiny zmáklé líp. :whistle:

edit: Tak ona to asi taková legrace nebude, viz: prohlašení

Upraveno uživatelem Radek K
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hajek,já vím,že za Filipovského života nikdy nešla,ale nevím proč.Kdoví,jestli tam bylo něco ideologicky závadného.Pokud si z těch útržků dobře vzpomínám,tak pojídali se sousedem zelňačku,po které venku na lavičce prděli a do toho přiletěl nějaký mimozemšťan.Kdyby to nadaboval Filipovský,tak věřím,že to dokoukám.Mám pocit,že uvažovali pro dabování LdF i s Krampolem,což mně přijde nejpřijatelnější,ovšem nevím,zdali se to na něčem realizovalo.

Odkaz ke komentáři

Zajímavé.Je to vůbec právně přípustné?Asi by se to potomky nějak napadnout dalo.Nevím,jestli se dá odpoutat od vědomí toho,že je to imitace a užít si to.

odpoutat se nedalo, protože při delších promluvách přecházel z neartikulovaných zvuků do šišlání...bylo to divný prostě

Odkaz ke komentáři

Abych nekecal, tak to zkusím najít a udělat sken ;o) Jinak jsem to teď hledal na netu a píše se ledacos. Například, že LdF řekl, že dabink FF je "skoro tak dobrý, jako originál" (z toho to možná vzniklo?) a taky že mu napsal (Funes Filipovskému) děkovný dopis! Ve finále bych věřil všemu, protože ten dabing byl prostě úžasnej!

Odkaz ke komentáři

Abych nekecal, tak to zkusím najít a udělat sken ;o) Jinak jsem to teď hledal na netu a píše se ledacos. Například, že LdF řekl, že dabink FF je "skoro tak dobrý, jako originál" (z toho to možná vzniklo?) a taky že mu napsal (Funes Filipovskému) děkovný dopis! Ve finále bych věřil všemu, protože ten dabing byl prostě úžasnej!

Ja jsem tu informaci prave rikal na zaklade mam dojem nejakeho dokumentu a tak by nedavali nic,co by bylo vymyslene,proto jsem to tak hajil a moc tomu neveril,ale pokud to v te knizce opravdu je,tak to bide pravda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...