Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Ypouši, ty jsi byl dříve na fóru pod nickem Překližka? :D Ok, zpátky k věci, nepřeháníš to trochu z těma banánama? :cheers:

člověče víš, že ban je ještě "mírový trest" máme i jiné - chceš to zkusit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Ty mě vyhrožuješ chlapíku?

ale vůbec ne - nicméně trochu respektu by neškodilo - dřepím tu každý den X hodin, aby jsi tu neměl spam a další hovadiny, tak by se slušelo místo prudy třeba poděkovat - co ? --- ale o to tu nejde že jo ?

Odkaz ke komentáři

ale vůbec ne - nicméně trochu respektu by neškodilo - dřepím tu každý den X hodin, aby jsi tu neměl spam a další hovadiny, tak by se slušelo místo prudy třeba poděkovat - co ? --- ale o to tu nejde že jo ?

Ale to víš, že to chápu, a samozřejmě ti za sebe děkuji, ale nevyhrožuj" Já jsem se pouze ptal, jestli to s těma banánama trochu nepřeháníš a ty na to řekneš, ža jsi tady od rána do večera a že tě to štve <_< No jo to chápu, tak proč to ale děláš? Neměl by moda dělat někdo, koho to bude třeba bavit? Řešit problémy, komunikovat s lidma, mazat spamy? Ale je my jasný, že tady asi nikdo takový není, aspoň já bych to nedělal a hlavně na to nemám čas, takže jsem asi poslední, kdo tady může remcat :guitar: Takže mír, nebuedem se o krásné sobotě hádat a užívej večera :cheers: A vůbec, kdy ti dala naposledy stará? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ale to víš, že to chápu, a samozřejmě ti za sebe děkuji, ale nevyhrožuj" Já jsem se pouze ptal, jestli to s těma banánama trochu nepřeháníš a ty na to řekneš, ža jsi tady od rána do večera a že tě to štve dry.gif No jo to chápu, tak proč to ale děláš? Neměl by moda dělat někdo, koho to bude třeba bavit? Řešit problémy, komunikovat s lidma, mazat spamy? Ale je my jasný, že tady asi nikdo takový není, aspoň já bych to nedělal a hlavně na to nemám čas, takže jsem asi poslední, kdo tady může remcat :guitar: Takže mír, nebuedem se o krásné sobotě hádat a užívej večera :cheers: A vůbec, kdy ti dala naposledy stará? :D

tak prosím nekritizuj

Dík

Odkaz ke komentáři

Jo, jo. Tady se začaly dávat mírové tresty za jiný názor a za slovo "debilní".

Ano, to potvrzuji a je to humus.

Ale aby nedoslo k nedorozumeni, tyhle trapne boty neudelal YPO, ktery je tady a ted predmetem debaty, ale Kamil. To jen pro upresneni.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ale aby nedoslo k nedorozumeni, tyhle trapne boty neudelal YPO, ktery je tady a ted predmetem debaty, ale Kamil. To jen pro upresneni.

Hasňo, ale to je v pořádku - je "debil" a "debil" x kontext - nikdo nikdy ať tu moderoval lojza nebo lojza nikoho nešikanoval za sprosté slovo které nebylo myšleno osobně

Pánové mír a slunce v duši :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Neco jsem napsal a smazal. Mas recht, peace, nebo jak rikali rudasi, "mupy mup". Nechce se mi to uz rozebirat. Navic kdyz ty bany byly vlastne jen pomsta za nazor na (ne)zvladnuti posledni velke kauzy tady a de facto vubec neslo o to slovo.

Nicmene jak jsem rekl, u tech maroshem zminenych banu neslo o tebe a to bylo treba zduraznit, protoze ted se tu mluvilo o tobe.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Neco jsem napsal a smazal. Mas recht, peace, nebo jak rikali rudasi, "mupy mup". Nechce se mi to uz rozebirat. Navic kdyz ty bany byly vlastne jen pomsta za nazor na (ne)zvladnuti posledni velke kauzy tady a de facto vubec neslo o to slovo.

Nicmene jak jsem rekl, u tech maroshem zminenych banu neslo o tebe a to bylo treba zduraznit, protoze ted se tu mluvilo o tobe.

ale já tomu rozumím - ještě je potřeba aby jste tomu rozuměli vy - je tu cca 300 aktivních prudičů (na víc to nevidím :-) ) na tři moderátory, kteří se starají o věci které nevidíte, nevnímate a přijdete si jenom poklábosit ve svých momentálních náladách a stavech - nic víc v tom není :smile_anim:

takže ještě jednou :cheers: a užívejte předvánoční chaos :newyear:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Humus podle mě byly ty rukavice, které se snažil prodávat marosh.post-147-098748700%201353686059.jpg

Už déle než před půl rokem po mnoha stížnostech od členů fóra jsme se dohodli, že obnošené oblečení se tady prodávat nebude. A když jsem mu smazal inzerát měl spoustu keců (být to nováček, tak ani nehlesne a ještě se omluví). Pak si o nich založil trucvlákno, tak dostal ban.

A protože ses do mě dost urážlivě a vulgárně navážel, že ban byl debilní (podle tebe nezasloužený, trapný....), dostal jsi ho taky.

Jestli se vám to nelíbí, dám vám oběma ban až do ostravského srazu, abyste si mohli pořádně promyslet, jak to osobně prodiskutujeme.:D

Odkaz ke komentáři

Už déle než před půl rokem po mnoha stížnostech od členů fóra jsme se dohodli, že obnošené oblečení se tady prodávat nebude. A když jsem mu smazal inzerát měl spoustu keců (být to nováček, tak ani nehlesne a ještě se omluví). Pak si o nich založil trucvlákno, tak dostal ban.

A protože ses do mě dost urážlivě a vulgárně navážel, že ban byl debilní (podle tebe nezasloužený, trapný....), dostal jsi ho taky.

Jestli se vám to nelíbí, dám vám oběma ban až do ostravského srazu, abyste si mohli pořádně promyslet, jak to osobně prodiskutujeme.:D

Mrkněte se laskavě na moderátorský tým.:D Já nebudu vůbec zasahovat kromě otročiny v mazání spamů a vyřizování reportů.

Zase to nějak neklaplo, co...?

Odkaz ke komentáři

Však to říkám jasně, tady se dává BAN za vlastní názor. Někdo tomu říká blbé kecy.

Pořád si mylím, že ty rukavice LYŽAŘSKÉ jsou v pohodě, stejně jako v pohodě byly v prodejní sekci další dvoje rukavice na motorku, LYŽAŘSKÉ boty a dětské sety, které byly taky používané.

Nevím, co je špatného na tom zeptat se v lyžařské sekci, lidí, kteří tomu rozumí, jestli považují tyhle rukavice za součást oblečení.

No jo, tady je nejlepší totiž přitakat, tohle není už diskuzní forum, ale forum přitakačů.

A na sraz se těším, Kamile.

Odkaz ke komentáři

:D :D :D Tohle mě dnes pobavilo, tohle vlákno :D

Jo, jo včera tady byla nuda, tak jsme se s klukama trochu žďuchali, ale vše se neslo v mírovém duchu si myslím, takže pohoda" Jinak jdu na pivko, tak přeji příjemmnou neděli a to samozřejmě i moderátorům :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...